Close

16 dobles

TV3 reprèn "16 dobles", una comèdia sentimental dirigida per Orestes Lara que aborda les històries que passen en un hotel de Barcelona, l'Europa, que té 16 habitacions dobles.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/16-dobles/fitxa-programa/ultims-programes/120086684/

Episodios disponibles para ver online

24/12/2003 - "16 dobles - 26 - Queda't amb mi"
Arribem al darrer capítol. Se n'anirà la Lídia amb en Pascal? Acceptarà la Montserrat el suborn de la Cristina per sortir de la vida d'en Lluís? Què acabarà passant amb la Cati, en Pau i l'Óscar? Li queda algun as a la màniga a la Cristina? I a en Marc, li queda algun recurs? Avui, en Lluís, fastiguejat, desapareixerà i farà que tothom acabi entenent les coses. O potser no tots.
24/12/2003 - "16 dobles - 25 - Una vida nova"
Es posa al descobert l'autèntic passat de la Montserrat i això trasbalsa a tothom. Tots queden afectats i els plans s'estronquen. Tothom sobreprotegeix el patriarca, però en Lluís té una reacció ben sorprenent. Una reacció que la Cristina no està disposada a acceptar. En Pascal ha de marxar i demana a la Lídia que es reuneixi amb ell més endavant. En Marc es desespera. Hi ha una conspiració per a aconseguir que en Pau li faci cas d'una vegada a la Cati. Però hi haurà una sorpresa.
17/12/2003 - "16 dobles - 24 - Clarobscurs"
Arriba l'àvia de la Cati. La dona és dura de pelar i l'Óscar hi ha d'intervenir. Es publica el primer article d'en Lluís i reapareix la Montserrat, però encara queden punts foscos, dubtes... i sentiments. en Marc es desespera veient que la relació entre la Lídia i en Pascal sembla que avança.
10/12/2003 - "16 dobles - 23 - Decisions"
Ara que en Marc s'ha decidit, la Lídia no és la que semblava. A més, arriba un vell amic: en Pascal. La Montserrat ha desaparegut i en Lluís s'ho passa molt malament. L'Angels se sent culpable i vol posar-hi remei. Rebrà l'ajuda d'un noi, voluntari d'una ONG, que li recorda força al seu fill. I l'Alexei està disposat a fer el cop de cap. Ha fet un tracte amb la Chenoa. L'Óscar i la Cati han de participar en un concurs de ball.
03/12/2003 - "16 dobles - 22 - Massa tard per començar"
La Cristina torna de Santo Domingo i en Marc creu que ha de prendre una decisió urgent. Però la Lídia ja ha pres la seva. I l'Alexei també entén que ha de fer alguna cosa amb la seva vida. Avui es presenta a l'Enderroc una persona una mica especial: la Chenoa. I l'Alexei es posa a tocar el piano per a ella. Vénen a l'hotel els pares d'en Pau. Li donaran un bon disgust. La Montserrat se sent atrapada i vol fugir.
26/11/2003 - "16 dobles - 21 - Final de trajecte"
Un indigent s'ha quedat a dormir al vestíbul de l'Hotel. En Lluís es pensa que el coneix. Mentre es dedica a intentar ajudar-lo farà un inquietant descobriment que afecta a la Montserrat. En Marc i la Lídia són conscients del que es van dir a través d'Internet. Cadascun en té la seva pròpia idea... i la Cristina ha de marxar uns quants dies. Els empleats de l'hotel fan una festa. No hi volen convidar l'Àngels. La governanta està cada cop més sola.
19/11/2003 - "16 dobles - 20 - Un amor d'Internet"
Ara , sí. La Lídia no pot fer altra cosa que no sigui fugir. Però sempre passen coses... En Pau ha lligat per Internet. Se sent insegur i necessita ajuda. Primer, l'Óscar, després... el seu amic de l'ànima (sí, en Marc). La Cati, que ho ha sabut, s'hi fica. També necessita ajuda. Té una amiga: la Lídia. I, juntes, acaben descobrint coses, sentiments, desitjos... En Lluís ha decidit desaparèixer dels llocs on fa nosa. I la Montserrat comença a ser una obsessió per a l'Angels.
12/11/2003 - "16 dobles - 19 - Guardar les aparences"
Se suposa que tot està aparcat. Ara cal tenir cura d'en Lluís. Però la Cristina sap com jugar-ho a favor seu. La Montserrat i l'Àngels seguiran el seu particular duel. I la Lídia... la Lídia va de bona fe. I en Marc... segueix sent en Marc, malgrat la clarividència de l'Òscar... i de l'Alexei (no ens en oblidéssim). Arriba un client a l'hotel i resulta que perd un bitllet de loteria. Mira que si toqués... Què farien els nostres "empleats"?
05/11/2003 - "16 dobles - 18 - No sempre és possible oblidar"
Amb tot al descobert, la Lídia deixa el pis del Marc (ja té el seu lliure) i l'hotel. Però en Marc també està segur que ha de plegar. Empipat, en Lluís decideix fer-se càrrec de la direcció, però... no és una bona idea. La Cristina, ara guanyadora, tampoc no és que jugui gaire a favor de res... tot acaba petant. Mentrestant, la Montserrat i L' Àngels continuen enganxant-se... I l'Óscar rep la visita d'un cosí que... és una bona arracada.
29/10/2003 - "16 dobles - 17 - Després del bon temps"
En Marc és entre l'espasa (la Lídia) i la paret (la Cristina). I no es vol punxar. No pren cap decisió, evidentment. La Lídia no sap quin és el doble joc d'en Marc, així que vol explicar la "seva" gran notícia a tothom. Però la Cristina, que sap perfectament quina és la situació, espera a veure quina serà la notícia. Ella ja sabrà com jugar les seves cartes. O no? L'Àngels torna a rebre la visita del pare d'en Roger. Aquest cop, en Comelles, ve decidit, molt decidit. Hi ha una mica ( de fet, molt) d'enrenou amb la presència de la Montserrat. En Lluís ha decidit que ningú no ha de qüestionar les seves decisions: la seva vida és la seva vida i ja l'hi han esguerrat prou. Ara mana ell. I en Pau pateix un accident laboral que li provoca una crisi... important per a tots plegats.
22/10/2003 - "16 dobles - 16 - Dobles parelles"
En Marc i la Lídia ja són la "nova parella". De moment, en secret. La Cristina, que no és tonta i sap el que vol, es posa en marxa perquè sap que en Marc és... un pèl indecís. I té més armes que no pas la Lídia. Paral·lelament, irromp a l'hotel la Montserrat, una dona una mica misteriosa, cosa que l'Àngels descobreix, i que fa que la gent comenci a fer suposicions. Ara, en Lluís serà el centre de la curiositat de tots plegats.
08/10/2003 - "16 dobles - 15 - Darrera d'una mentida sempre hi ha una veritat"
Un cop feta ( i patida) la comèdia del casament, sembla que tot s'ha resolt. Doncs, no. La mare de l'Alexei ha decidit fer una visita al seu fill. Evidentment no sap res del que ha passat realment. A l'hotel Europa es plantegen què han de fer. Enganyar-la i seguir-li el joc? Dir-li la veritat? Però el més important és a casa: la Lídia i en Marc han arribat gairebé al límit de la passió no resolta. Esclar que la Cristina és aquí per protegir el seu "patrimoni"...
01/10/2003 - "16 dobles - 14 - Un dia de boda"
Se suposa que la Lídia i l'Alexei s'han de casar. Ja sabem què en pensa cadascun dels nostres personatges... És una bona idea? La Cristina ha tornat (en el pitjor moment, esclar, n'és una especialista) i les coses encara es compliquen més. En Marc, que semblava que es decidia, comença a ser una mena de cagadubtes. Això no lliga amb la seva provada capacitat... professional (per dir-ne alguna).
23/04/2003 - "16 dobles - 12 - Mentides i inconvenients"
A l'hotel s'hi està un client molt especial. Un home que pot, fins i tot, provocar un incident diplomàtic de grans proporcions: el rei de Mòrvia.
23/04/2003 - "16 dobles - 13 - Un matrimoni convenient"
L'Alexei té problemes per culpa dels seus papers. Els seus drets com a resident no estan gaire clars. És clar que en aquests casos hi ha una solució: un matrimoni de conveniència. Però... qui pot estar disposada a fer-li aquest "favor"?

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >