Close

Les tres bessones bebès

Hola! Aquest és un missatge per als súpers més petits, els que són com nosaltres. Nosaltres us ensenyarem com és el nostre dia a dia i estem segures que no és gaire diferent del vostre. I és que a vegades no ens agraden les farinetes, o no tenim gana! I d'altres vegades no volem dormir, sinó jugar! Segur que a tu també et passa, súper!Títol original: "Les Tres Bessones bebès"País d'origen: CatalunyaAny de producció: 2004

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/les-tres-bessones-bebes/videos

Episodios disponibles para ver online

La mixeta té gana
A la guarderia, és hora de dinar. Els nens estan dinant i la mestra els ajuda. Un gatet entra a la classe. Té set i li donen una mica d'aigua. Té gana i li donen menjar, fins i tot una mica de púding, que al gatet li costa molt de menjar-se.
Les flors de l'àvia
L'àvia s'endú les nenes a comprar plantes. Els demana que n'escullin una. Les nenes escullen la flor que té el color que més els agrada. És difícil trobar una planta amb una flor verda!
La nina de la mama
Les Bessones són a casa jugant. Tenen diverses joguines. La mare els ensenya la seva nina vella. Les Bessones comencen a jugar amb la nina de la mare però cadascuna d'elles vol fer una cosa diferent i la nina acaba trencada. La mare la cus i les Bessones hi poden tornar a jugar.
Garlandes i colors
La mestra demana als nens que pintin tubs de paper i facin garlandes per decorar la classe. Les Bessones comencen pintant els tubs i en Toni fa el mateix. Però acaba pintat de dalt a baix!
Hola, pollet!
La família és en una granja. Hi ha molts animals. Les Bessones estan mirant una gallina. La gallina té ous. Un dels ous es mou. Un pollet surt de l'ou. La gallina agafa l'osset de peluix com si fos un dels seus ous. Una de les nenes aconsegueix recuperar l'osset i la gallina recupera el seu pollet.
Llamps i trons
És nit de tempesta i les Bessones es desperten espantades. Criden el pare i la mare, i ells els diuen que no tinguin por. Les Bessones no volen dormir al seu llit, volen dormir al llit del pare i la mare!
Que s'escapa l'estel!
Les Bessones són a la platja amb els pares. Estan fent volar un estel. L'estel se'n va volant. Un cop a casa, les Bessones estan jugant amb un estel petit i, de sobte, veuen que l'estel gran que han perdut a la platja és a la finestra. Està trencat i el pare l'arregla.
El peix de colors
El pare ensenya a les nenes una nova mascota, un peixet de colors. El pare està donant menjar al peixet quan sona el telèfon, el pare marxa i deixa les nenes soles amb el peixet. Les Bessones li donen més menjar al peixet, cosa que fa que l'aigua de la peixera s'embruti molt. Llavors les nenes decideixen canviar l'aigua. Al final, les nenes posen el peix a la banyera.
Fem un pastís!
Les Bessones volen fer un pastís. Són a la cuina amb el pare i decideixen fer un pastís de xocolata. Escullen tots els ingredients, els mesclent i couen el pastís. Després el decoren amb xocolata. El pare acaba amb la cara plena de xocolata!
Els colors
Les Bessones són a l'escola. És hora de pintar. En Toni juga amb els colors i no acaba la seva feina. Al final, en Toni agafa alguns colors per fer un bonic arc de sant Martí.
Juguem a fet!
El pare de les Bessones està llegint el diari al menjador mentre les Bessones juguen a fet i amagar a l'habitació. De cop, es fa el silenci. El pare es preocupa perquè no veu les nenes. Les Bessones s'amaguen dins del cistell on guarden les joguines.
Vet aqui que una vegada...
Les Bessones són a l'escola. És l'hora del conte i la mestra els explica el de la Caputxeta Vermella. L'Helena fa de Caputxeta Vermella, i en Toni, de llop.
L'hort de l'àvia
Les Bessones són al jardí de l'àvia ajudant-la a regar les plantes i collint tomàquets, patates i cireres.
No te'n vagis, mama!
La mare porta les Bessones a la guarderia. És el primer cop que hi van. L'Anna no vol quedar-s'hi, vol anar-se'n amb la mare. La mestra organitza un ball i els nens ballen contents.
Pa per als ànecs
Les Bessones són al parc jugant amb les seves joguines. La mare els ha donat galetes per berenar. De sobte, apareix un aneguet. Té gana i també vol galetes. L'aneguet agafa una de les galetes de l'Anna i ella es posa a plorar. Vol recuperar la seva galeta i les seves germanes l'ajuden. L'aneguet va molt de pressa i acaben totes a dins de l'aigua.
On és l'osset?
Les Bessones són al parc jugant i mirant el cel gris. De sobte, comença a ploure i les Bessones tornen a casa. L'Anna s'ha deixat el seu osset al parc i quan para de ploure, les Bessones hi tornen a buscar l'osset.
Tic tac!
El pare està plegant camises i les Bessones són amb ell. La Teresa veu el rellotge i vol jugar amb ell; li agrada el so que fa. El pare li explica que els rellotges no són joguines. L'Anna i l'Helena són al jardí jugant amb l'aigua mentre el pare llegeix el diari. La Teresa apareix amb la seva bicicleta i el rellotge del pare!. Ella vol un rellotge!.
Mal al braç
Les Bessones s'estan menjant un gelat. A la tortuga també li agraden els gelats i segueix la Teresa. La Teresa, mentre intenta escapar de la tortuga, cau i es fa mal al braç. La mare l'hi cura. La tortuga té una mica de gelat de maduixa a la closca i les Bessones es pensen que s'ha fet mal i la curen.
No m'agrada
El sopar és a taula. La mare ha preparat sopa de verdures i pastís de xocolata. A la Teresa i a l'Helena els agrada la sopa, però a l'Anna no, i tampoc no vol tastar-la. Al final, l'Anna la tasta i s'adona que no és tan dolenta. Llavors en vol menjar més.
El Nadal i la capsa de cartró
És la nit de Nadal i les Bessones són al llit. L'Anna i l'Helena volen dormir, però la Teresa vol llevar-se i anar a veure els regals. L'endemà l'Anna i l'Helena es lleven corrents i van cap al menjador per veure els regals. No troben la Teresa, fins que s'adonen que dorm als peus de l'arbre de Nadal. Les Bessones obren els regals i juguen amb una gran caixa, que fan servir de vaixell.
L'Estel de Nadal
Les Bessones són a la seva habitació dibuixant i pintant estels per a l'arbre de Nadal. Més tard, ajuden la mare a decorar-lo. Posen un gran estel de Nadal al capdamunt de l'arbre, però l'estel cau. La Teresa i l'Helena lluiten per agafar l'estel i el trenquen.
No t'enfadis, mama
Les Bessones volen menjar caramels. Els caramels són en un pot de l'estanteria de la cuina. Intenten agafar-lo i acaben tirant per terra altres pots. La mare s'enfada i les fa netejar la cuina. Un cop han acabat de netejar-la, la mare els dona caramels.
Més sorra!
Les Bessones són a la platja. En Toni també hi és. La Teresa fa un gran castell de sorra, però en Toni, entremaliat, no deixa que l'acabi. Es barallen i al final decideixen fer-ne un altre. La Teresa i en Toni volen ensenyar el castell a l'Helena i l'Anna, que estan jugant a pilota. El castell torna a estar desfet!. Finalment, tots quatre decideixen fer un altre gran castell.
Al supermercat
Les Bessones i la mare són al supermercat. Les Bessones són dins el carret de la compra. El primer que fan és obrir la capsa de cereals de xocolata que la mare ha comprat i comencen a menjar-se'ls. Després, agafen una bossa de taronges d'una estanteria, la bossa s'obre i les taronges rodolen per terra. La Teresa baixa del carret i comença a jugar amb les taronges com si fossin pilotes.
Hora de banyar-se
És hora de banyar-se i les Bessones són al bany intentant despullar-se. Es barallen, cadascuna intenta ser la primera d'entrar a la banyera. Més tard, intentaran banyar les seves mascotes. Al final, es diverteixen molt fent bombolles de sabó.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >