Close

Programa inesperat

Tertúlia, en clau d'humor, entorn a un personatge convidat famós.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Reportajes
Tema: Debate
URL: https://www.rtve.es/alacarta/videos/programa-inesperat/

Episodios disponibles para ver online

Els millors moments de la temporada
El Programa Inesperat fa un recull d'alguns dels millors moments de la temporada amb tot l'equip artístic: l'actor, còmic i periodista Sergi Mas ajudat pels actors Judit Martín, Anna Gras, Pep Plaza i Toni González Lillo. Entre d'altres gags, veurem moments memorables com el primer programa de la segona temporada apadrinat per Carlos Latre, que va cantar amb els actors i les actrius del programa; la paròdia de Martes y Trece del Pep Plaza i el Toni González, amb el David Fernández de convidat, o la sitcom amb el Joan Pera d'artista convidat: 'Dr. Caparrós: Medicina Inesperada'.
Les millors entrebèsties
Al programa d'aquesta setmana els millors entrebèsties de la Judit Martín convertida en el Doctor Martín Zirconio, Perica Gimferreroorcher, la Teniente Añil, Jesusa Pintero i Helen Smile, per fer patir i no parar de riure als millors convidats: l'escriptor Albert Espinosa, el periodista i presentador Xavier Sardà, el ballarí i coreògraf Rafael Amargo, la consultora en imatge i comunicació Andrea Vilallonga, la cantant Alba Carmona i l'actor Ivan Labanda.
Final de festa
El 'Programa inesperat' s'acomiada amb un repàs dels millors personatges del programa de la mà de Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo. El 'Programa Inesperat' celebra un final de festa amb els personatges que han aparegut al llarg d'aquestes temporades: el Tony Dance (Toni González Lillo) passarà per l'Entrebèstia del Doctor Martín Zirconio (Judit Martín); Josefina la veïna (Anna Gras) farà un Entrebèstia amb l'Antònia Orella i el Pep Plaza se sotmetrà al peculiar interrogatori de la Teniente Añil. A més, el presentador del programa Sergi Mas se sotmetrà a un judici molt especial amb tots els personatges del 'Programa inesperat'. Per acabar, tot l'equip cantarà una versió personalitzada de la cançó 'Amics per sempre'.
L'actriu i presentadora Miriam Díaz-Aroca
La convidada al 'Programa inesperat' és Miriam Díaz-Aroca, on repassa la seva àmplia trajectòria. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt. Miriam Díaz-Aroca també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l'actriu Judit Martín. L'actriu i presentadora Miriam Díaz-Aroca visita el 'Programa inesperat' per parlar de la seva trajectòria i dels seus nous projectes, com la Fundación Elígete que lluita contra la violència masclista. També recordarà al programa el seu pas per la catifa vermella dels Oscar o pel mític concurs de TVE 'Un, dos, tres, responda otra vez'.
Carlos Segarra
El convidat al 'Programa inesperat' és el Carlos Segarra, que amb Los Rebeldes celebra els 40 anys de trajectòria. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt. Carlos Segarra també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l'actriu Judit Martín. El músic Carlos Segarra, líder de la banda de rock Los Rebeldes, celebra amb el grup els 40 anys de trajectòria amb la gira 'Tour 40 aniversario' i el nou disc 'Rock Ola Blues'. A més, tocarà una cançó en directe al plató.
L'actor Peter Vives
El convidat al 'Programa inesperat' és el Peter Vives, que està triomfant amb el musical 'Rent'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donen el contrapunt. Peter Vives també se sotmet a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l'actriu Judit Martín. L'actor Peter Vives està triomfant al Teatre Condal amb el musical 'Rent'. La popularitat li va arribar per les sèries de televisió, entre d'altres 'Águila Roja' a TVE. Al 'Programa inesperat' repassarà la seva àmplia trajectòria.
L'actriu i presentadora Tània Sàrrias
La convidada és la Tània Sàrrias que presenta el seu llibre 'No et rendeixis', al Programa inesperat. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt. Tània Sàrrias també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l'actriu Judit Martín. L'actriu i presentadora de televisió torna a un plató després de passar una etapa personal dura. Ha publicat el llibre 'No et rendeixis' per ajudar a tots aquells que passen per un mal moment i donar claus per superar-ho. A més, al 'Programa Inesperat', també repassarà alguns dels seus moments televisius més destacats. El públic present al plató del 'Programa inesperat' pot dir-hi la seva i participar al programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.
L'assessora d'imatge Andrea Vilallonga
La convidada és l'Andrea Vilallonga, que donarà consells d'imatge, actitud i positivitat al Programa inesperat. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt. Andrea Vilallonga també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l'actriu Judit Martín. Andrea Vilallonga és assessora d'imatge i professora d'Operación Triunfo 2017 i 2018. Vilallonga ve al 'PI' per donar consells sobre imatge, actitud i bon rotllo.
L'actor Mikel Iglesias
El convidat del 'PI' és l'actor Mikel Iglesias, que presenta els seus nous projectes al Programa inesperat. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donen el contrapunt a Sergi Mas. Mikel Iglesias també se sotmet a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l'actriu Judit Martín. El jove actor que es va fer popular amb la sèrie 'Polseres vermelles' ve al 'Programa Inesperat' per presentar la seva darrera pel·lícula en cartell, 'Vitoria, 3 de marzo', que recrea els dramàtics fets històrics que es van viure aquell dia de l'any 1976 a Vitoria. Mikel Iglesias, a més, ha fet un petit paper a la nova pel·lícula del director Alejandro Amenábar 'Mientras dure la guerra' que encara no s'ha estrenat.
Albert Espinosa
El convidat del 'PI' és l'escriptor Albert Espinosa, que repassa la seva trajectòria al Programa inesperat. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Albert Espinosa també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Barcelona el 1973, la vida d'Albert Espinosa està marcada pel càncer que li van diagnosticar amb només 13 anys. Llicenciat en Enginyeria Industrial, la trajectòria d'Albert Espinosa ha estat sempre lligada a la creació. Al PI, Albert Espinosa ens parlarà del seu darrer llibre 'Lo major de ir es volver', que ha estat el més venut aquest Sant Jordi.
L'expilot Jaime Alguersuari
El convidat del 'PI' és l'expilot de Fórmula 1 Jaime Alguersuari, que repassa la seva trajectòria al Programa inesperat' A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Jaime Alguersuari també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Barcelona el 1990, Jaime Alguersuari va començar amb només 13 com a pilot d'automobilisme, una activitat que va abandonar al 2009 per dedicar-se a la seva altra passió: la música. Ara és dj i productor musical. Al PI, Jaime Alguersuari ens parlarà del seu llibre 'Reinvéntate', en el qual explica la seva experiència.
Elisenda Roca i Maria Ripoll
Visiten el 'PI' l'escriptora i periodista Elisenda Roca, i la directora de cinema Maria Ripoll, amb qui parlarem sobre la seva relació que ha culminat amb l'escriptura del llibre 'Dues dones nues'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt al presentador. Elisenda Roca i Maria Ripoll també se sotmetran a 'L'entrebèstia', un peculiar interrogatori de la mà de l'actriu Judit Martín.
La ballarina i coreògrafa Coco Comín
La convidada al Programa inesperat és la ballarina i coreògrafa Coco Comín, amb qui parlem sobre el seu nou projecte, l'escola de ball Billy Elliot, i repassemla seva trajectòria. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donen el contrapunt al presentador. Coco Comín també se sotmet a 'L'entrebèstia', un peculiar interrogatori de la mà de l'actriu Judit Martín. Nascuda a Barcelona el 1952, Coco Comín es va titular en dansa per l'Institut del Teatre i amb només 19 anys va formar l'Escola de Dansa i Comèdia Musical Coco Comín. Durant la seva trajectòria ha rebut nombrosos premis. Al 'Programa Inesperat' Coco Comín ens presenta l'escola de ball Billy Elliot, una escola de ball per a nens de la qual sortiran els ballarins que protagonitzaran el musical homònim quan es representi a Catalunya.
L'exjugador d'handbol Enric Masip
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l’exjugador d'handbol Enric Masip, que farà un repàs de la seva trajectòria al Programa inesperat. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Enric Masip també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Barcelona el 1969, Enric Masip es va formar al BM Granollers fins que va fitxar pel FC Barcelona el 1990 de la mà de Valero Rivera. Al seu palmarès hi trobem sis copes d'Europa i set lligues. Considerat un dels millors jugadors d'handbol de tots els temps, el 2004 es va retirar i es va incorporar a la Fundació FC Barcelona. També ha estat secretari tècnic de la secció d'handbol del club blaugrana. Al 'Programa inesperat' Enric Masip recordarà els moments memorables de la seva carrera esportiva, ens explicarà com li va canviar la vida en deixar l'esport d'elit i
La cantant Alba Carmona
Aquesta setmana visita el 'PI' la cantant Alba Carmona, exintegrant de Las Migas, amb qui parlarem sobre el camí en solitari que ha emprès recentment amb l'àlbum que porta el seu nom. A més, cantarà en directe un dels seus nous temes. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt al presentador. Alba Carmona també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un peculiar interrogatori que aquesta setmana s'encarrega de realitzar la Jesusa Quintero, encarnada per l'actriu Judit Martín.
Gabino Diego
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l’actor Gabino Diego, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Gabino Diego també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Madrid el 1966, Gabino Diego va debutar el 1983 com a actor protagonista de 'Las bicicletes son para el verano', de la mano de Jaime Chávarri. Guanyador d'un Goya per la seva interpretació a 'Ay, Carmela', la seva carrera s'ha centrat majoritàriament en el cinema, tot i que ha treballat a la televisió, fent monòlegs i al teatre. Al 'Programa inesperat' Gabino Diego farà un repàs a la seva trajectòria i ens parlarà d''El desguace de las musas', l'obra que interpreta al Teatre Romea de Barcelona fins al 24 de març.
Xavier Sardà
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és Xavier Sardà, que presentarà la nova edició de 'Juego de niños' i repassarà la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Xavier Sardà també se sotmetrà a 'L'entrebèstia de l'Antònia Orella', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Barcelona el 1958, Xavier Sardà es va llicenciar en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i va començar la seva trajectòria com a periodista de becari a Ràdio Nacional d'Espanya a Barcelona. El 1990 va conduir el programa de TVE 'Juego de niños', que aviat es tornarà a veure.
Mingo Ràfols i Manel Piñero
Els convidats del PI són Mingo Ràfols i Manel Piñero, que repassen la seva trajectòria al Programa Inesperat. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Ràfols i Piñero també se sotmetran a 'L'entrebèstia de la Teniente Añil', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Mingo Ràfols i Manel Piñero són al Teatre del Raval de Barcelona amb l'obra 'DeSEXperats', una comèdia sobre temes sexuals en la qual interpreten múltiples personatges, fins al 17 de març.
Rafael Amargo
Miki
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és Miki, el representant de TVE a Eurovisió, que passa un bona estona al plató del 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donen el contrapunt a Sergi Mas. Miki també se sotmet a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín.
Miquel Sitjar
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l’actor Miquel Sitjar, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Miquel Sitjar també se sotmetrà a 'L'entrebèstia' de Helen Smile, un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín.
Llum Barrera
La convidada d'aquesta setmana del 'PI' és l'actriu Llum Barrera, que fa un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donen el contrapunt a Sergi Mas. Llum Barrera també se sotmet a 'L'entrebèstia', un peculiar interrogatori de la Teniente Añil, encarnada per l’actriu Judit Martín.
Pep Sala
El convidat del 'PI' és el músic Pep Sala, que fa un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donen el contrapunt a Sergi Mas. Pep Sala també se sotmet a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Vic el 1960, Pep Sala tenia una llarga trajectòria en el món de la música quan va saltar a la fama juntament amb Carles Sabater, els dos cervells del grup Sau. Després de la mort sobtada de Sabater, Sala va continuar publicant discos. Ara està de gira amb Sau 30, que commemora el trentè aniversari del mític grup. Al 'Programa inesperat' Pep Sau ens parla d’aquesta gira i de la seva trajectòria com a compositor, músic i productor musical.
Paco Mir
El convidat d'aquest programa del 'PI' és el músic Pep Sala, que fa un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donen el contrapunt a Sergi Mas. Paco Mir també se sotmet a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Barcelona el 1957, Paco Mir és conegut com a integrant del grup Tricicle, tot i que ha treballat com a compositor, músic i productor musical. Al 'Programa inesperat' Paco Mir farà un repàs a la seva carrera i ens parlarà de 'Hits', l'obra de teatre amb la qual El Tricicle diu adéu als escenaris després de 40 anys junts i de la seva trajectòria.
Especial Entrebèsties
Torna a veure les millors Entrebèsties que ha fet Judit Martín als convidats que han vingut al PI aquesta temporada!

Otros programas de reportajes >


Otros programas de RTVE >