Close

Programa inesperat

Tertúlia, en clau d'humor, entorn a un personatge convidat famós.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Reportajes
Tema: Debate
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/programa-inesperat/

Episodios disponibles para ver online

Elisenda Roca i Maria Ripoll
Visiten el 'PI' l'escriptora i periodista Elisenda Roca, i la directora de cinema Maria Ripoll, amb qui parlarem sobre la seva relació que ha culminat amb l'escriptura del llibre 'Dues dones nues'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt al presentador. Elisenda Roca i Maria Ripoll també se sotmetran a 'L'entrebèstia', un peculiar interrogatori de la mà de l'actriu Judit Martín.
La ballarina i coreògrafa Coco Comín
La convidada al Programa inesperat és la ballarina i coreògrafa Coco Comín, amb qui parlem sobre el seu nou projecte, l'escola de ball Billy Elliot, i repassemla seva trajectòria. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donen el contrapunt al presentador. Coco Comín també se sotmet a 'L'entrebèstia', un peculiar interrogatori de la mà de l'actriu Judit Martín. Nascuda a Barcelona el 1952, Coco Comín es va titular en dansa per l'Institut del Teatre i amb només 19 anys va formar l'Escola de Dansa i Comèdia Musical Coco Comín. Durant la seva trajectòria ha rebut nombrosos premis. Al 'Programa Inesperat' Coco Comín ens presenta l'escola de ball Billy Elliot, una escola de ball per a nens de la qual sortiran els ballarins que protagonitzaran el musical homònim quan es representi a Catalunya.
L'exjugador d'handbol Enric Masip
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l’exjugador d'handbol Enric Masip, que farà un repàs de la seva trajectòria al Programa inesperat. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Enric Masip també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Barcelona el 1969, Enric Masip es va formar al BM Granollers fins que va fitxar pel FC Barcelona el 1990 de la mà de Valero Rivera. Al seu palmarès hi trobem sis copes d'Europa i set lligues. Considerat un dels millors jugadors d'handbol de tots els temps, el 2004 es va retirar i es va incorporar a la Fundació FC Barcelona. També ha estat secretari tècnic de la secció d'handbol del club blaugrana. Al 'Programa inesperat' Enric Masip recordarà els moments memorables de la seva carrera esportiva, ens explicarà com li va canviar la vida en deixar l'esport d'elit i
La cantant Alba Carmona
Aquesta setmana visita el 'PI' la cantant Alba Carmona, exintegrant de Las Migas, amb qui parlarem sobre el camí en solitari que ha emprès recentment amb l'àlbum que porta el seu nom. A més, cantarà en directe un dels seus nous temes. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt al presentador. Alba Carmona també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un peculiar interrogatori que aquesta setmana s'encarrega de realitzar la Jesusa Quintero, encarnada per l'actriu Judit Martín.
Gabino Diego
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l’actor Gabino Diego, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Gabino Diego també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Madrid el 1966, Gabino Diego va debutar el 1983 com a actor protagonista de 'Las bicicletes son para el verano', de la mano de Jaime Chávarri. Guanyador d'un Goya per la seva interpretació a 'Ay, Carmela', la seva carrera s'ha centrat majoritàriament en el cinema, tot i que ha treballat a la televisió, fent monòlegs i al teatre. Al 'Programa inesperat' Gabino Diego farà un repàs a la seva trajectòria i ens parlarà d''El desguace de las musas', l'obra que interpreta al Teatre Romea de Barcelona fins al 24 de març.
Xavier Sardà
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és Xavier Sardà, que presentarà la nova edició de 'Juego de niños' i repassarà la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Xavier Sardà també se sotmetrà a 'L'entrebèstia de l'Antònia Orella', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Barcelona el 1958, Xavier Sardà es va llicenciar en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i va començar la seva trajectòria com a periodista de becari a Ràdio Nacional d'Espanya a Barcelona. El 1990 va conduir el programa de TVE 'Juego de niños', que aviat es tornarà a veure.
Mingo Ràfols i Manel Piñero
Els convidats del PI són Mingo Ràfols i Manel Piñero, que repassen la seva trajectòria al Programa Inesperat. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Ràfols i Piñero també se sotmetran a 'L'entrebèstia de la Teniente Añil', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Mingo Ràfols i Manel Piñero són al Teatre del Raval de Barcelona amb l'obra 'DeSEXperats', una comèdia sobre temes sexuals en la qual interpreten múltiples personatges, fins al 17 de març.
Rafael Amargo
Miki
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és Miki, el representant de TVE a Eurovisió, que passa un bona estona al plató del 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donen el contrapunt a Sergi Mas. Miki també se sotmet a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín.
Miquel Sitjar
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l’actor Miquel Sitjar, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Miquel Sitjar també se sotmetrà a 'L'entrebèstia' de Helen Smile, un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín.
Llum Barrera
La convidada d'aquesta setmana del 'PI' és l'actriu Llum Barrera, que fa un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donen el contrapunt a Sergi Mas. Llum Barrera també se sotmet a 'L'entrebèstia', un peculiar interrogatori de la Teniente Añil, encarnada per l’actriu Judit Martín.
Pep Sala
El convidat del 'PI' és el músic Pep Sala, que fa un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donen el contrapunt a Sergi Mas. Pep Sala també se sotmet a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Vic el 1960, Pep Sala tenia una llarga trajectòria en el món de la música quan va saltar a la fama juntament amb Carles Sabater, els dos cervells del grup Sau. Després de la mort sobtada de Sabater, Sala va continuar publicant discos. Ara està de gira amb Sau 30, que commemora el trentè aniversari del mític grup. Al 'Programa inesperat' Pep Sau ens parla d’aquesta gira i de la seva trajectòria com a compositor, músic i productor musical.
Paco Mir
El convidat d'aquest programa del 'PI' és el músic Pep Sala, que fa un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo que donen el contrapunt a Sergi Mas. Paco Mir també se sotmet a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Barcelona el 1957, Paco Mir és conegut com a integrant del grup Tricicle, tot i que ha treballat com a compositor, músic i productor musical. Al 'Programa inesperat' Paco Mir farà un repàs a la seva carrera i ens parlarà de 'Hits', l'obra de teatre amb la qual El Tricicle diu adéu als escenaris després de 40 anys junts i de la seva trajectòria.
Especial Entrebèsties
Torna a veure les millors Entrebèsties que ha fet Judit Martín als convidats que han vingut al PI aquesta temporada!
Carme Conesa
Ander Mirambell
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l'esportista de skeleton Ander Mirambell, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat', que amb aquest arriba a l'edició número 50. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors, Judit Martín, Anna Gras, Pep Plaza i Toni González Lillo, que donaran el contrapunt a Sergi Mas, a més de moltes altres sorpreses amb motiu del programa número 50 del 'Programa inesperat'. Nascut a Calella el 1983, Ander Mirambell va començar a fer esport practicant atletisme fins que al 2005 es va iniciar en l'skeleton, esport en el qual competeix internacionalment. Mirambell és també un fervent seguidor del RCD Espanyol.
Ivan Labanda
David Fernández
Pep Anton Múñoz
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l'actor Pepe Anton Muñoz, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors, Judit Martín, Anna Gras, Pep Plaza i Toni González Lillo, que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Roger Pera també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Barcelona el 1956, la trajectòria de Pep Anton Muñoz està lligada al cinema, la televisió, el teatre i el doblatge, ha posat veu a grans actors estrangers com Hugh Grant i Kevin Bacon, i a moltes superproduccions de Disney. Després de vuit anys sense fer- ho, Pep Anton Muñoz torna a participar en un muntatge teatral amb el jove Jaume Casals. Es tracta d''Eli' i es pot veure al Versus Glòries de Barcelona fins al 2 de desembre. Al 'Programa inesperat' Pep Anton Muñoz ens parla d’aquesta obra i dels seus projectes, enmig d'alguna sorpresa que el divertirà i sobretot l'e
Silvia Marsó
Silvia Marsó estrena a Barcelona l'obra "24 hores de la vida d'una dona", un musical basat en el text de Stefan Sweig, que ella mateixa protagonitza i produeix. Explica la historia d'una vidúa que coincideix en un casino amb un jove que es vol suicidar i decideix acompanyar-lo durant 24 hores.
El Kanka
A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donen el contrapunt a Sergi Mas. El Kanka també se sotmet a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l'actriu Judit Martín. A més, el cantautor malagueny, que actualment està de gira, canta en directe la cançó 'Por tu olor', del seu nou disc 'El arte de saltar'. El Kanka és un artista que ja s'ha fet un forat en el panorama musical espanyol.
Roger Pera
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l'actor Roger Pera, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Roger Pera també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Mataró el 1973, Roger Pera va viure el teatre a casa seva de la mà del seu pare, l'actor Joan Pera. Ha participat en nombrosos muntatges musicals, de televisió, cinema i teatre, i també és habitual sentir la seva veu com a actor de doblatge. Ara està representant 'Quina feinada!' al Versus Glòries de Barcelona, la traducció de l'exitós 'Fully commited' de Hollywood, dirigida per Ventura Pons. Al 'Programa inesperat' Roger Pera ens parla d’aquesta obra i dels seus projectes.
Josep Maria Rubio "Senyor Barragan"
El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l'actor Josep Maria Rubio, més conegut com a Senyor Barragan, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt a Sergi Mas. Josep Maria Rubio també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a Barcelona el 1946, Josep Maria Rubio va començar la seva carrera com a decorador i publicista per als supermercats Carrefour. L'atzar el va portar a interpretar el senyor Barragan, un ancià vestit amb bata, boina i amb unes característiques ulleres de cul d'ampolla, que es va popularitzar als programes de TVE a Catalunya 'La casa por la ventana' i 'No te rías que es peor'. Al 'Programa inesperat' viurem un duel de Barragans entre Pep Plaza i Josep Maria Plaza, que s'enfrontaran explicant acudits.
Isidre Esteve
El convidat del 'PI' és el pilot Isidre Esteve, que fa un repàs de la seva trajectòria. A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas està ajudat pels actors Toni González Lillo, Judit Martín i Pep Plaza, que donen el contrapunt a Sergi Mas. Isidre Esteve també se sotmet a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. Nascut a la Seu d'Urgell el 1972, Isidre Esteve va viure la infantesa a Oliana, on es va iniciar com a pilot de motos i de seguida es va interessar per les curses off road. Va participar en diverses edicions del Ral·li Dakar, fins que el 2007 un accident en el Ral·li d'Almeria el va deixar tetraplègic. Un cop adaptat a la nova situació, al 2008 va continuar en l'alta competició, però aquesta vegada pilotant cotxes. Acaba de tornar del Ral·li del Marroc.
Mercè Arànega

Otros programas de reportajes >


Otros programas de RTVE >