Close

El xou de la família Pera

Un programa basat en un seguit de monòlegs humorístics de Joan Pera. L'actor apareixia caracteritzat de diferents personatges, i també hi havia actuacions musicals.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Entretenimiento
Tema: Humor
URL: https://www.rtve.es/alacarta/videos/el-xou-de-la-familia-pera/

Episodios disponibles para ver online

Arxiu TVE Catalunya - El xou de la família Pera - Primera temporada
Programa d'humor de producció pròpia de TVE Catalunya, interpretat per l'actor i humorista Joan Pera, amb diferents convidats a cada capítol Programa emès a la Segona cadena del 22/05/1984 al 19/07/1984 Realització de Miquel Fortuny, producció de Guillem Guarro, presentació i guió de Joan Pera, Emili Teixidor, Damià Barbany Josep Maria Lladó i Rafael Anglada, guionistes.
Arxiu TVE Catalunya - El xou de la família Pera - Segona temporada
Programa d'humor de producció pròpia de TVE Catalunya, interpretat per l'actor i humorista Joan Pera, amb diferents convidats a cada capítol. Emès a la Segona cadena del 08/01/1985 al 16/04/1985 Realització de Fernando Hernández Ens, producció de Xavier Forné i presentació de Joan Pera. Amb les actuacions de Joan Pera, l'Orquestrina Galana, Huapachá Combo, Josep Lifante, Conxa Bardem, Lluís Torner, Albert Trifol, Rosa Novell, Miquel Graneri, Nadala Batiste i Àngels Gonyalons

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de RTVE >