Close

Disculpin la interrupció

Programa amb tocs d'humor, música i una posta en escena colorista, en directe i des dels estudis de TVE Catalunya i amb una professional del mitjà al davant, Carolina Ferre.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Entretenimiento
Tema: Humor
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/disculpin-la-interrupcio/

Episodios disponibles para ver online

Convidats de luxe: Els històrics de TVE Quique Guasch i Ramon Solanes
El programa d'entreteniment de la nit dels dijous a TVE Catalunya "Disculpin la interrupció" ens convida a passar una bona estona ben desperts: veurem dos històrics de TVE Catalunya, el periodista Quique Guasch i el realitzador i escriptor Ramon Solanes. També ens acompanyarà el metge especialista en que dormim bé, dr. Eduard Estivill. A més, l'actuació del grup Dorian. Gairebé mai no ha estat tan ben representada la secció Rincón viejuno: vindran al nostre plato el periodista d'esports i comentarista de tants programes i mitjans esportius Quiqeu Guasch; i un realitzador que fins i tot ha escrit un llibre sobre el seu pas professional i vital per la televisió: Ramon Solanes."Disculpin la interrupció" comptarà com sempre amb els esquetxos d'humor "Especialistas secundarios"La col·laboradora del "Disculpin..." Flora Saura ens portarà un reportatge sobre les clavegueres de Barcelona, i el periodista Jordi Vila ens mostrarà la sorprenent posta en escena de l'obra Psicosi que
L'actor Jordi Rebellón i l'humorista basc Óscar Terol
El programa d'entreteniment de la nit dels dijous a TVE Catalunya "Disculpin la interrupció" ens convida a passar una bona estona amb un dels humoristes actuals més celebrats de la televisió, Óscar Terol, que ve a presentar-nos el seu darrer llibre, que amb el títol ja paga. L'actor Jordi Rebellón parlarà amb Carolina Ferre de quan va treballar a TVE i del seu nou projecte, l'obra de teatre que estrena aquesta setmana a Barceona.Serà a la secció Rincón viejuno: l'actor Jordi Rebellón ens hi explicarà la seva experiència com a alcalde del Barri Sèsam, en aquell programa infantil i tan recordat de la televisió. També li preguntarem pel seu personatge a la sèrie Makinavaja.El segon convidat del "Disculpin la interrupció" d'aquest dijous és Oscar Terol. Ve a presentar-nos el seu llibre nou "Técnicas de la mujer vasca para la doma y monta de maridos". Molts els reconeixeran només veure'l en pantalla pel seu paper a "Vaya Semanita", l'espai d'humor d'Euskal Telebista.
Rosa María Calaf
La presentadora Carolina Ferre comptarà amb una convidada de luxe aquesta setmana al plató del "Disculpin...": la periodista Rosa Maria Calaf, corresponsal de TVE i rostre ben conegut pels espectadors :: També serà al programa Isma Prados, el cuiner que ens ensenyarà alguns secrets i també ens demostrarà que el seu gran secret és fer servir una bateria... per a tocar jazz :: La periodista Flora Saura ens porta aquesta setmana un reportatge sobre l'actuació del cantant Raphael al Palau Sant Jordi
Txumari Alfaro, Lucrecia i tot l'humor més irreverent i divertit de TVE Catalunya
Gràcies a aquest "Disculpin la interrupció" coneixerem els remeis de Txumari Alfaro per a reincorporar-nos al nostre lloc de treball sense patir tant. Alfaro també té propostes per a la grip nova: n'hi preguntarem tots els ets i uts.La cantant Lucrecia ens explicarà els seus nous projectes. Recordarem els seu pas per TVE Catalunya, ja que a la secció Rincón viejuno, el programa ens vol recordar que enguany celebrem els 50 anys de l'arribada de la televisió a Catalunya, i per tant dels inicis de Miramar.Lucrecia ens interpretarà temes del seu últim disc titulat "Mira las luces"La Flora Saura s'estrena a TVE Catalunya fent de reportera del "Disculpin la interrupció". Serà l'encarregada de sortir al carrer i preguntar les qüestions més curioses als espectadors: aquesta setmana s'ha passejat pe festival High Rock-a-billy de Calafell.
s'acomiada amb entrevistes a Júlia Otero i a Joan Font
El programa més irreverent i divertit de TVE Catalunya, torna aquesta setmana amb dos convidats: la presentadora Julia Otero i el director dels comediants, Joan Font. I com cada dijous, l'humor absurd i surrealista d'"Especialistas secundarios" i la música del dj Dr. Flo. Júlia Otero visita el plató de "Disculpin la interrupció" per parlar dels seus nous projectes i recordar el seu pas per TVE Catalunya a "3x4" o "Las Cerezas", entre d'altres.A la secció: Rincón viejuno, el segon convidat de la nit, Joan Font, director dels Comediants, farà un cop d'ull als programes en que ha participat, com ara "Terra d'Escudella", a TVE Catalunya. L'equip de "Disculpin la interrupció" i Carolina Ferre, presentadora del programa, han preparat un munt de sorpreses per rebre aquest dos grans professionals. "Disculpin la interrupció" compta també amb el trio d'humor "Especialistas secundarios", el reportatge del col·laborador David Escamilla, aquesta setmana sobre el Concert de de Metallica.
Hilario López Millán i Irene Mir, pioners de la premsa del cor a la televisió
El programa d'entreteniment de la nit dels dijous a TVE Catalunya "Disculpin la interrupció" en convida a passar una estona d'entreteniment amb dos professionals de TVE: els inventors de la premsa rosa de la petita pantalla: Hilario López Millán i Irene Mir, que el 1989 van començar a parlar dels famosos al programa "La Palmera". Els altres convidats de la nit són el còmic Toni Moog i el cantant Pitingo.
Tinet Rubira i l'actor Eduard Fernández
El programa més irreverent i divertit de TVE Catalunya, torna aquesta setmana amb entrevistes al periodista Tinet Rubira i a l'actor Eduard Fernández, amb l'humor absurd i surrealista d'"Especialistas secundarios" i la música del dj Dr. Flo.
Jordi Hurtado i Manel Fuentes
El programa més irreverent i divertit de TVE Catalunya, torna aquesta setmana amb una entrevista al presentador del veterà concurs "Saber y Ganar", Jordi Hurtado, amb l'humor absurd i surrealista d'"Especialistas secundarios" i la música del dj Dr. Flo."Disculpin la interrupció" torna aquesta setmana a les deu de la nit amb Jordi Hurtado i Manel Fuentes.Hurtado va començar a TVE al 1985 amb el concurs "Si lo sé no vengo". Entre altres programes ha presentat "Tres x quatre", "Pictionary", "Carros de fuego", "Juguemos al Trivial"i "¿Cómo lo hacen?". A més, porta dotze anys presentant el popular programa "Saber y Ganar" on manté una audiència fidel i reparteix diners al seus savis concursants cada setmana. L'equip de "Disculpin la interrupció" i Carolina Ferre, presentadora del programa, han preparat un munt de sorpreses per rebre aquest veterà presentador de TVE i també faran un cop d'ull als programes que més han agradat d'aquest 50 anys d'història de TVE Catalunya .
Joan Pera i Miqui Puig
Disculpin la interrupció torna a les deu del vespre amb l'actor Joan Pera i el cantant Miqui Puig.El programa ha preparat un munt de sorpreses per rebre aquests dos grans noms dels escenaris. També farem un cop d'ull als programes que més ens van agradar de la tele de fa tant anys al Rincón viejuno del Disculpin... Com cada setmana, Disculpin... compta amb el trio d'humor "Especialistas secundarios", el reportatge del col·laborador David Escamilla i la música del 'dj' del programa Dr. Flo.
Lluís Llongueras, Sergi Arola i Teresa Soler
El programa d'entreteniment de dijous al vespre en català a La 2 que presenta Carolina Ferre té com a convidats a Lluís llongueras i Sergi Arola, dos professionals que sovint surten a la petita pantalla. I també a una actriu que és coneguda també a la televisió però a mérs a m¿ñes al cinema i sobretot al teatre. De ben jove es va fer popular gràcies a una producció de TVE Catalunya, on Teresa Soler era l'estimada Flip del "Planeta Imaginari". Emissió 11 de juny
Carlos Sobera, Andreu Buenafuente i Tortell Poltrona
Aquest dijous Carolina Ferre ens dirà "Disculpin la interrupció..." acompanyada de Carlos Sobera, d'Andreu Buenafuente i de Tortell Poltrona. Com sempre, amb els gags dels humoristes del pograma i del reportatge setmanal. El programa d'entreteniment Disculpin la interrupció, que presenta Carolina Ferre, té demà com a convidats al presentador de "Los mejores años de nuestra vida" Carlos Sobera. Un altre rostre molt conegut i habitual de la petita pantalla que serà demà al plató dels estudis de Sant Cugat al Disculpin... és Andreu Buenafuente.I completa el trio de convidats Tortell Poltrona, creador del Circ Cric i impulsor de Pallassos sense fronteres, l'ong que ha fet riure milers de nens a les zones més desafavorides del tercer món.
29/05/2009
"Disculpin la interrupció" - 29 maig 2009, programa senser
Primera emissió del programa
Primera emissió del programa

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de RTVE >