Close

Anecdotari

"Anecdotari, històries singulars" és un programa de Televisió Espanyola, produït amb la col·laboració de la productora BCN TV que tracta cada setmana històries curioses i singulars explicades pels seus mateixos protagonistes.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/anecdotari/

Episodios disponibles para ver online

Celebra els 50 anys de TVE Catalunya
'Anecdotari' celebra els 50 anys de l'arribada del primer senyal de TVE a Catalunya amb anècdotes i històries que han estat viscudes i narrades per presentadors coneguts de TVE. Anecdotari recull els casos més curiosos de TVE Catalunya amb Jordi Estadella, Pitu Abril i Rosa Mª Calaf
03/10/2209
Anecdotari - Francisco García
03/10/2009
Avui amb- Xavier Deltell
20/07/2009
Histories singulars més enllà de la mort...
14/03/2009
Aquesta setmana "Anecdotari" desvetlla com Xavier Deltell va conèixer la Jennifer López, la cantant i actriu americana, mentre concursava al programa de TVE "Mira Quién Baila!".El programa tractarà altres històries curioses i singulars explicades pels seus protagonistes. En Xavier Deltell ens relata les peripècies que va haver de passar per esmunyir-se al camerino de la Jennifer López i el li va passar un cop era dins. Josep Ignasi Pla, botiguer, explica que fa deu anys li van robar la cartera i amb la targeta de crèdit. El fet curiós es va produir quan el lladre la va voler utilitzar a la pròpia botiga del Josep Ignasi.L'historia d'en Josep Miquel Servià es la que va viure fent de xofer. Ell anava cap a Palamós i un amic li va demanar que portés un seminarista i un bisbe al seminari de Girona. A mig camí es van quedar sense benzina i van pensar infringir el codi de circulació: creuar l'N-II a Malgrat de Mar, sense adonar-se que a tres metres hi havia una patrulla de la Guàrdia
21/02/2009
Aquesta setmana,"Anecdotari" explica les investigacions històriques de Solé i Sabater sobre el cor del President de la Generalitat de Catalunya, Francesc Macià; també com es va salvar el rellotge de l'edifici Zurich d'un enderroc i qui sabia què hi havia als premis de l'"1,2,3...".
14/02/2009
'Anecdotari' explica com Pitu Abril va viure en la seva pròpia pell la polèmica causada pel programa 'Camaleó' de TVE Catalunya l¿any 1991. A més, Jaume Tribó, l¿apuntador del Liceu, ens parla de les seves vivències al costat de Montserrat Caballé.
31/01/2009
"Anecdotari" ha començant nova temporada No s'ha deixat d'emetre, però ara estrena nous capítols i decorat. Com sempre, ens porta quatre anècdotes explicades per les mateixes persones que les han viscut. Un és famós, en aquest cas Xavier Sardà. Les altres històries parlen de Salvador Dalí, de la mort i de la casualitat.
18/01/2009
'20 anys no són res', Rosa Olivares. 'El nas vermell salvarà el món' Màgic Andreu
20/12/2008
Anecdotari inclou aquesta setmana quatre noves històries tan reals i curioses com la vida mateixa. Sentirem com Eleuteri Costa, que treballava en un far allunyat de tot i de tothom, va gaudir de la inesperada companyia del geni Salvador Dalí.
13/12/2008
El programa cerca protagonistes que tinguin una bona història per explicar, testimonis d'anècdotes sorprenents que facin riure o plorar.
06/12/2008
Anecdotari una nova finestra s'obre per mostrar quatre vides singulars que ens sorprendran amb les seves històries i anècdotes.El programa cerca protagonistes que tinguin una bona història per explicar, testimonis d'anècdotes sorprenents que facin riure o plorar. Per compartir-les amb tothom cal escriure un correu electrònic a anecdotari@rtve.es o trucar al telèfon 902 122 252
29/11/2008
En aquest programa coneixerem el cas d'una família que per estalviar-se diners trasllada en cotxe la iaia que ha mort en un càmping durant les vacances: el cadàver els desapareix i mai més no l'han trobat. També, l'emocionant història d'un gos que va salvar moltes vides; un miracle enmig d'un desert que permet acabar un carrera i aconseguir un somni; i com gràcies a la providència o l'atzar un home va aconseguir el que la justícia li havia negat.El programa inclou una secció amb anècdotes elaborada amb imatges històries: aquest dimarts coneixerem les increïbles coincidències entre els presidents dels Estats Units Lindon B. Johnson i John F. Kennedy.
15/11/2008
El programa "Anecdotari" ens explica la difícil relació que la presentadora de televisió Ruth Jiménez manté amb el seu passaport. També sentirem les històries d'una dona que pateix la poca fortuna del seu marit i coneixerem el significat del concepte "serendipia".
08/11/2008
"Anecdotari" aquesta setmana explica com el director de cinema per a adults Conrad Son es va salvar d'un control policíac gràcies a anar acompanyat de la protagonista d'una pel·lícula. Altres històries singulars explicades pel seus mateixos protagonistes són una reunió clandestina amb Jordi Pujol durant el franquisme, un retrobament sorprenent i una carta que va arribar 20 anys més tard.
, 18/10/2008
Les anècdotes històriques d'aquesta setmana ens expliquen també com un heroï anònim va salvar de caure en el buit dues vegades la mateixa persona. A més, un home que va viure marcat per les conspiracions còsmiques, un altre que va poder fer realitat el seu somni de volar i dos directors d'orquestra que van morir mentre dirigien la mateixa peça musical.
11/10/2008
"Anecdotari" aquesta setmana explica com el màgic Andreu va aconseguir, gràcies als seus trucs, convertir un aterratge forçós en una experiència divertida. També, Lluís Pont, Francesc Prieto i Rosa Virgili relaten les seves anècdotes singulars.
04/10/2208
Programa del dia 4 d'octubre 2008, El programa de La 2, que explica anècdotes sorprenents i històries singulars, torna a la graella els dissabtes per la nit després de "Memòries de la tele" amb nous protagonistes. Una de les novetats de la temporada és la incorporació d'algun personatge famós que explicarà les seves experiències, en la primera emissió: l'humorista Joan Pera.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de RTVE >