Close

Codi de barris

Codi de barris és l’altaveu de les opinions dels veïns i veïnes dels 73 barris de Barcelona. Un espai on els barcelonins, visquin al barri on visquin, opinen sobre aquells temes que els preocupen; aquells que són comuns a tota la ciutat.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: https://beteve.cat/codi-de-barris/

Episodios disponibles para ver online

Seitons, voreres i gent del barri 2 de maig de 2019
Des de ficar-li a la boca un seitó a un veí fins a comprovar si unes voreres eren massa estretes, passant per involucrar-se en converses alienes...
La Brigitta escampa “fake news” 21 de desembre de 2018
La nostra reportera s’avança al dia dels Sants Innocents i explica als veïns un parell de notícies falses sobre Barcelona per veure com reaccionen.
Els bancs, al capdamunt dels mitjans 21 de desembre de 2018
Pere Rusiñol, soci i redactor de la revista satírica ‘Mongolia’ i de la publicació ‘Alternativas Económicas’, diu com la crisi va propiciar que alguns mitjans de comunicació passessin a ser propietat dels bancs.
Aprendre a tenir sentit crític 21 de desembre de 2018
Roger Palà, periodista i impulsor de ‘Crític’, un mitjà de periodisme d’investigació impulsat per una cooperativa de periodistes, considera que els plans formatius haurien d’incloure formacions per aprendre a llegir els mitjans i desenvolupar un sentit crític.
Informació accessible 21 de desembre de 2018
El nostre reporter Xavi Dua s’informa a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, un organisme que es va crear el 1979.
No quedar-se a la Viquipèdia 21 de desembre de 2018
Marc Madrinyà, professor de l’Institut Quatre Cantons del Poblenou, ens diu com desperten el sentit crític en l’alumnat.
Per un periodisme d’investigació 21 de desembre de 2018
Roger Palà, periodista i impulsor de ‘Crític’, un mitjà de periodisme d’investigació impulsat per una cooperativa de periodistes, creu que tot periodisme hauria de ser d’investigació.
Detector de notícies falses 21 de desembre de 2018
La Brigitta Lamoure comprova si els veïns de Gràcia saben què són les “fake news” i si les detecten.
Les “fake news” dels mitjans tradicionals 21 de desembre de 2018
Pere Rusiñol, soci i redactor de la revista satírica ‘Mongolia’ i de la publicació ‘Alternativas Económicas’, critica els mitjans de comunicació tradicionals per esbombar “fake news”.
Informar-se 21 de desembre de 2018
L’espai d’opinió ciutadana de betevé. Una plataforma per a què els veïns facin sentir la seva veu sobre tot allò que passa en el seu barri.Amb la complicitat de Brigitta Lamoure, Laura Sangrà, Antonio Baños, Xavi Dua, Oriol Fernández i Kim Gázquez.
Tenir papa i “papi” 14 de desembre de 2018
La nostra reportera Brigitta Lamoure passeja amb el Xavier i el Josep, una parella que va adoptar una criatura i que li expliquen com va ser el procés.
Una tirallonga de tòpics 14 de desembre de 2018
La nostra reportera Brigitta Lamoure passeja amb el Xavier i el Josep, una parella que va adoptar un nen i que li comenten tota una llista de preguntes tòpiques que els fan per ser família homoparental i que estan molt desfassades!
Un passat tràgic i misogin 14 de desembre de 2018
  La mare biològica de la Zeenat la va donar en adopció i se’n va anar a viure tota la seva vida repudiada a un poblat de l’Índia perquè la nena havia estat fruit d’una violació.
Conèixer la mare biològica 14 de desembre de 2018
  La Zeenat va emprendre un viatge al seu país d’origen, l’Índia, per veure la seva mare biològica per primer cop. Així ens l’explica.
Adoptades i orgulloses 14 de desembre de 2018
  Les persones adoptades de vegades han de sentir com la resta se’n compadeixen. Ens ho explica la Laia, una noia original de Guinea que demana que s’acabi amb la idea que ser adoptat és negatiu.
Les famílies evolucionen 14 de desembre de 2018
  L’Eduard, català adoptat a la República Dominicana, creu que cada cop més els models familiars evolucionaran i es diversificaran.
L’aportació de les famílies nombroses a la societat 14 de desembre de 2018
  Raúl Sánchez, director executiu de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), demana que es reconegui l’aportació que diu que fan les famílies nombroses al sistema del benestar.
Una família molt connectada 14 de desembre de 2018
  La Beatriz ens explica que la seva és una “família enllaçada”, i detalla quines característiques té.
Tres fills, molts descomptes 14 de desembre de 2018
  Raúl Sánchez, director executiu de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), explica quins són els descomptes i drets que tenen les famílies nombroses, aquelles que tenen tres o més fills.
Un Codi Respon com el gat i el gos 14 de desembre de 2018
  Aquesta setmana a l’apartat de queixes veïnals donem resposta a tots els qui es queixen a les xarxes sota l’etiqueta #noesdegos de la gent que embruta els llocs públics i, també, als qui demanen que es reubiqui una colònia de gats que ha quedat al ras per l’enderrocament d’un edifici a Sant Andreu.
Adoptar un nen amb necessitats especials 14 de desembre de 2018
  El nostre reporter Xavi Dua ens presenta la Sara i el Joan, una parella que va decidir adoptar un nen amb necessitats especials.
Un missatge per potencials pares d’acollida 14 de desembre de 2018
  Glòria Garcia, presidenta de l’Associació de Famílies Acollidores de Barcelona, té una recomanació per tota aquella gent que estigui rumiant-se acollir un infant.  
Pares… per un temps 14 de desembre de 2018
  Com és exercir de pare o mare d’acollida? Ens ho explica Luca Tancredi, pare d’acollida i membre de l’Associació de Famílies Acollidores de Barcelona (AFABAR) i de la catalana de progenitors LGTBI.
La història de la família a Barcelona, per Antonio Baños 14 de desembre de 2018
  El nostre historiador repassa quines famílies il·lustres hi ha hagut a la capital catalana i algunes de ben curioses i alternatives.
12 anys guardant els infants per la voluntat 14 de desembre de 2018
  La directora de la Federació de Famílies Monoparentals, Sònia Bardají, explica els detalls d’un servei de guarda d’infants per a famílies monoparentals que van iniciar fa 12 anys i que ara veu perillar la seva continuïtat per motius econòmics.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >