RAL·LI TÀRREGA El campionat català de ral·lis tanca la temporada amb el ral·li de Tàrrega. La darrera prova de l’any va proclamar Carles Llinàs i Joan Torra, campions de la copa de ral·lis de terra. ESLÀLOM SOLIDARI Més d’una cinquantena de pilots van participar el 15 de desembre a l’eslàlom que l’escuderia Osona va organitzar en benefici de la Marató de TV3. NANI ROMA, AMB MINI AL DAKAR Nani Roma participarà al Dakar amb l’objectiu d’aconseguir el triomf en cotxes deu anys després de guanyar el raid en motos. L’osonenc serà el company d’equip de Stephane Peterhansel. AGENDA ANIVERSARI PORSCHE 911 Porsche celebra el 50 aniversari del primer 911. Per commemorar-ho la marca va realitzar una ruta entre Singapur i Malàisia. Amb imatges del recorregut fet ens acomiadem. Fins la setmana vinent.