Close

12. ALBA SL

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Sex Toy Ficcions
Título: 12. ALBA SL
Descripcion: Les Alba reben la visita d’un venedor d’objectes sexuals. El jove emprenedor pretén que les Alba, malgrat la seva imatge innocent, formin part de la seva empresa testadora de joguines sexuals. No obstant això, les Alba no són gens fàcils de convèncer.
Fecha publicación: 29-03-2008

URL:
http://www.xiptv.cat/sex-toy-ficcions/capitol/12-alba-sl

Otros vídeos de Sex Toy Ficcions en xip/tv (Cataluña)

13. REMIX
Capítol que recull els millors moments de la sèrie i que, vistos en conjunt, poden fer canviar de forma irreversible la conducta sexual dels espectadors.
11. MÉS VAL PREVENIR
La Família Alba està formada per una mare i tres filles que viuen en el passat més auster. No obstant això, són expertes en joguines Taper Sex i és per aquest motiu que reben la visita d’una experta i extravertida venedora que els acabarà endossant una boles xineses.
10. AMB UNA MICA DE MEL
Un grup de noies “macarres” es maquillen per sortir de fiesta. No obstant això, reben la visita de Mary Tuppers, que els ofereix provar els plaers que atorguen els olis i ungüents afrodisíacs. Las noies acabaran tornant-se boges després de tants estímuls.
9. MARY & GUS
Un grup d’adolescents “macarres” es desperten amb una ressaca tremenda. Rebran la visita de Mary Tuppers, una mena de Mary Poppins amb maleta plena de joguines sexuals. Ella explicarà a les noies com funciona un petit estimulador anal.
8. KISS UNDER THE VINILO
Les Sweety Girls reben la visita de Vitale, un dissenyador de moda que vol que una de las noies formi part de la seva companyia. La mare de las noies les convenç perquè es posin uns vestits eròtics per aconseguir que el dissenyador tingui difícil l’elecció.
7.LA CRISI DE LAS "DULCECITAS"
Una mare vol que la seva filla i dues amigues seves triomfin en el món de la cançó. Amb aquest repte, aconsegueix que un productor musical els faci una prova. Però les Sweety Girls estan afòniques i, per solucionar-ho, la mare els proposa que utilitzin el ‘Rino’, un vibrador amb comandament a distància que, segons la teoria, harmonitzarà les seves cordes vocals.  
6. YONKIE MONKEY
Un grup de teràpia es reuneix per explicar els seus problemes quotidians. La doctora tractarà de solucionar els problemes amb un vibrador anomenat Future Monkey. No obstant això, el que aconsegueix la doctora és que las noies acabin addictes al fantàstic vibrador.
5. REID, REID MALDITAS
Un grup de teràpia format per noies es reuneix per comentar a la doctora tots els seus problemes. La doctora les tractarà amb l’anomenat Gigi, un estimulador del punt G. Una vegada curades, entendran que el que realment les fa felices es anar a les reunions de Filoteràpia.
4. CORDERA DE DIOS
Després d’haver fundat la Secta del Séptimo Dildo, Remansodeamor, el gran líder sectari, prova per tots els mitjans de perpetrar les seves ànsies de poder sobre els seus súbdits, intentant, entre d’altres coses, segrestar la Predicadora que els va portar el Falus que Tot ho Il·lumina.
3. GÈNESI
Quatre amics conviuen en una casa enmig del camp gaudint de la llibertat i de l’amor lliure sense compromisos i a ritme d’un didgeridoo que no acaba de sonar. La vida de tots ells canvia quan penetra a la casa un nou instrument.
2. EN VIU I EN DIRECTE
La reportera d’un programa sobre sexe penetra a l’interior d’una casa on viu una família i hi fa una crònica en directe. La periodista converteix el pare en el banc de prova d’una eina molt sofisticada.
1. EL DIA DE LA MARE
En el dia de la mare, un home pacta amb les dues filles fer un regal conjunt amb la dona. Recorren a un tupper sex i tornen a casa amb un consolador que tindra un ús més aviat incert.