Close

Les veus encantades

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Secrets
Título: Les veus encantades
Descripcion: Un secret de la Guerra Civil. El seu protagonista va prometre que el guardaria tota la vida. I així ho va fer fins que va ser al llit de mort. Abans de l’últim suspir el va explicar. Avui el coneixerem.
Fecha publicación: 26-12-2010

URL:
http://www.xiptv.cat/secrets/capitol/les-veus-encantades

Otros vídeos de Secrets en xip/tv (Cataluña)

Sí vull/Tinc pipí
Dos secrets més. Els preparatius dels casaments acostumen a estar plens de secrets. En aquest cas, la núvia i un amic seu guarden un secret que el marit no ha sabut mai. Al segon secret, coneixerem la complicada relació entre dos germanets. De nit, quan tothom dorm, es poden fer coses que després costen de confessar.
No ens van pillar mai
La protagonista només té deu anys. I a aquesta edat ja tenim secrets que volem ocultar. Per primer cop explica davant les càmeres què va passar en el lavabo de la casa d’una amiga.
Odi als pijos/Diamant
Al primer secret, el nostre convidat desvela que d’adolescent acumulava tanta ràbia contra els nens rics del poble que ell i la seva colla van preparar una trampa que quasi acaba en tragèdia. Al segon secret, descobrirem que no és bo llençar un diamant per la finestra, encara que sigui en paracaigudes.
La pedra
Efectivament, l’armari és un bon lloc per amagar l’amant. Però també per amagar el promès justament el dia que tots dos decideixen fer-ho per primera vegada. Hi ha començament complicats i ocultats tota la vida. Fins avui.
No estic boja
La història secreta d’una àvia amb diners que cada cop que torna de viatge es troba la casa regirada, amb les portes obertes i els quadres moguts. Això sí, sense cap indici de robatori. Qui hi ha al darrera? Per què?
Família nombrosa/xocolata desfeta
Dos secrets més. Al primer descobrirem que els embarassos imaginaris existeixen, especialment en la ment d’aquesta dona. De petita es va inventar un germà que no va existir mai. Al segon secret, un jove al•lèrgic a la xocolata confessa un secret d’infància: de petit anava fins al colmado del poble, a les Borges, per atipar-se en secret de Nocilla. Fins que el van enxampar.
Cadira de rodes
Quin motiu pot portar a una dona, en una bona situació econòmica, a fingir una malaltia fins al punt de fer veure que va en cadira de rodes? El seu advocat ho revela per primer cop.
Pel davant i pel darrera / Flor de Lis
Dos secrets. Al primer, el propietari d’un restaurant del Maresme ens explica que d’adolescent va haver de fer servir l’enginy i les mans per arribar a la guardiola que el seu pare tenia tancada a l’armari de casa. Al segon secret, descobrirem els perills i els avantatges de fer-se passar per una altra persona, concretament, per Humphrey Bogart.
Cintes magnetofòniques
Fa uns 15 anys, el setmanari “El Triangle” va destapar el Cas Cullel que va provocar la dimissió del futur successor de Pujol. Tot va sorgir a partir d’unes cintes magnetofòniques. Qui les va filtrar? Com les va aconseguir? Per primer cop ho sabrem.
Al barri hi ha de tot
Per primer cop, el nostre protagonista explicarà que d’adolescent, quan vivia en un barri conflictiu, es va veure obligat a demostrar a la resta de companys que podia i sabia estirar el moneder d’una àvia.
L'autòpsia
Una història que demostra que els cadàvers també poden ajudar a desvelar secrets. És el cas d’un nen de cinc anys que va despareixer de cop a la platja de Sant Pere Pescador. Tres anys més tard, el forense descobreix el motiu.