Close

Affaires

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Rubik
Título: Affaires
Descripcion: Sovint és inevitable que feina, amor i odi es barregin. En aquest cas, en Merrick, en Dani, l'Oriol i l'Indira ens expliquen les seves experiències al respecte. Alguns acomodadors s'han enamorat al cinema, d'altres han hagut d'aguantar insinuacions dels clients i, fins i tot, els més desafortunats, la seva ira. Amb bon humor, però, els nostres amics s'enfronten a qualsevol situació.
Fecha publicación: 22-02-2009

URL:
http://www.xiptv.cat/rubik/capitol/affaires

Otros vídeos de Rubik en xip/tv (Cataluña)

Femmes fatales
Ens trobem davant de dos bàndols. L'Annaïs i la Cristina no tenen parella i conceben la nit com un espai on divertir-se i relacionar-se amb homes guapos, quants més millor. Per contra, la Sara i la Patri han trobat la felicitat en relacions estables de parella, que les satisfan plenament. Elles no tenen la necessitat de sortir de caça cada cap de setmana. Quina és la millor opció? Les nostres amigues posen els seus arguments sobre la taula.
Going out
La Sara, la Patri, l'Annaïs i la Cristina s’acaben de conèixer. Tot i que venen d’àmbits socials ben diferents, decideixen tractar de posar-se d'acord per sortir una nit juntes. Malgrat això, aviat podrem veure que les coses no seran tan senzilles i que, de vegades, la inèrcia de les relacions de parella pot posar pals a les rodes. Les nostres amigues, però, estan disposades a fer el que faci falta per passar una nit divertida.
Le Fair-Play
En el petit món de les comediants, tot es sap. Les quatre, fa poc, han realitzat un càsting per a una obra de teatre molt important, però només una d'elles ha estat escollida, la Laura. Hi ha sospites respecte la legitimitat de la tria, així doncs, veurem com salten les sagetes, fletxes i arpons fins que descobreixin com ha anat tot plegat.
Mes Amies
En aquest nou capítol en Jordi, la Laia i l'Esther mostren el seu costat més fosc i posen contra les cordes la Maria, que tracta de defensar-se com pot. És sadisme, diversió o senzillament confiança malentesa? I es que ja ho diu la dita: per què tenir enemics amb amics com aquests...
La belle Europe
Dues de les nostres actrius, la Laura i l'Ares, van marxar a fer les europes amb una beca Erasmus fa cosa d'un any. Allà, van viure moltes experiències i emocions que havien mantingut en secret fins avui. Així doncs, l'Aina i la Vanesa, els faran un tercer grau del què, qui, com i quan de les seves aventures per terres angleses.
Zoolanders
En Jordi va conèixer la Laia, l'Esther i la Maria al zoològic. Ell, estudiant de l'Institut del Teatre, havia de realitzar un treball sobre el comportament de diferents animals i elles hi treballaven. De tot això en va sorgir una gran amistat que encara dura i que porta en Jordi a preocupar-se de certes inclinacions amoroses de l'Esther.
Les comèdiennes
Presentem quatre noies: l'Aina, la Vanesa, l'Ares i la Laura... Quatre actrius, exestudiants de l'Institut del Teatre, ja llicenciades. A través de les seves experiències, converses i reflexions anirem descobrint, a poc a poc, l’entrellat d’aquest complex i difícil món dels comediants. La dura competència, dins de la coneguda faràndula, fa espurnejar una relació d’amistat entre quatre amigues.
Interferences
En Pau, en Romi i després els altres, ens expliquen com va anar la confessió de voler ser bombers, amb les respectives famílies. Després, a poc a poc, es complica la conversa. Tantes hores junts crea conflictes i interferències vàries.
Delicatessen
Treballar en un cinema no és sempre una experiència agradable. En aquesta ocasió, en Dani, l'Indira l'Oriol i en Merrick ens expliquen com, de vegades, han hagut d’enfrontar-se a situacions extremes i un pèl escatològiques. El bon humor, però, fa que aquests companys de feina puguin superar tots els contratemps.
Historietes
En Romi decideix parlar de la seva experiència amb la por durant una sortida força especial. Després, els quatre protagonistes ens explicaran les anècdotes i històries més inversemblants que poden passar en un parc de bombers i en les sortides que realitzen fora del parc.
Recording
En Dani, l’Oriol, l’Indira i en Merrick tenen en comú que van treballar com a acomodadors de cinema. L’Indira decideix parlar dels problemes de memòria d’en Dani i de com aquests li van fer la feina més difícil. Tot plegat acabarà en una acalorada discussió plena de records de la seva feina.
Els pompiers
En Pau, en Romi, en Marc i en Pep són bombers d’un parc de la metropolitana. En Romi decideix entrar en pugna per decidir qui és el millor bomber dels quatre. Aquest repte ens condueix a esbrinar qui és l’escollit i per quins motius. Pel camí, descobrim fantasmes del passat d’un d’ells.