Close

Ser o no ser

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: París TV
Título: Ser o no ser
Descripcion: En Víctor intenta que la Rita vulgui tornar a ser actriu, per això prepara tota una sèrie de muntatges per tal que ella recuperi l'amor per la seva professió
Fecha publicación: 09-04-2012

URL:
http://www.xiptv.cat/paris-tv/capitol/ser-o-no-ser

Otros vídeos de París TV en xip/tv (Cataluña)

Sempre ens quedarà París
Després de tot el que ha passat a París la Rita no sap com actuar. Està una mica confosa i no té clar quins són els seus sentiments. Haurà de prendreuna decisió, però quina?
Tot és mentida
Cada cop les coses són més difícils per en Víctor a París. En Víctor i la Rita discuteixien cada cop més, i la Rita acaba descobrint tot l'engany. Tensió, decepció i la veu de la Rita en un dels moments crucials de la sèrie.
Le Surréalisme
A la ciutat on va neixier el surrealisme hi passen coses extranyes. La realitat i els somnis a vegades es confonen, i en el cas d'en Víctor, la seva realitat ja és prou distorsionada per si sola. La Rita apareix a tots els seus somnis així com un francès que no parla francès.  
Sóc un home líquid
En Víctor intenta arreglar les coses amb la Rita de la millor manera que se li acudeix. Li va a buscar una bona ampolla de vi francès. No us podeu perdre al venedor!
Pagar els plats trencats
En Víctor comença a estar preocupat perquè els espectadors només li demanen coses morboses i li fa por que la cosa se li escapi de les mans. Decideix regalar-li a la Rita una antiguitat amb uns resultats d'allò més inesperats. Un antiquari ens parlarà de la situació d'aquests a París.
Gimnàstica Sentimental
En Víctor i la Rita segueixen a París, i després d'algunes disputes fan les paus de la millor manera possible, fent esport. Però hi ha espectadors del canal que es confonen i demanen certes coses que no agraden a en Víctor.
Ménage à trois
La Rita coneix a un productor musical i en Víctor es posa gelós. Creu que hi pot haver un interès més enllà de la música per part d'aquest productor francès. Per tal de fer pujar les visites i mogut per la gelosia en Víctor convida a una ex que viu a París a prendre un cafè amb ells. Té la idea de fer una proposta deshonesta a les noies.
Aprendre francès
Al capítol d'aquesta setmana de París TV en Víctor es capfica en aprendre francès. L'idioma és l'excusa per entrevistar a un poeta francès, visitar el Canal Saint-Martin, i enfrontar per primer cop al Víctor i la Rita al concurs de la setmana. Qui serà el guanyador?
Art i assaig
En Víctor vol fer enfadar una mica a la Rita perquè els espectadors de París TV vegin els registres dramàtics d'ella com a actriu. Quan la Rita li diu a en Víctor d'anar a veure París ell insisteix en anar a un museu per si fa mal temps. Art i trifulgues aquesta setmana a París TV.
La ciutat de la llum
En Víctor i la Rita ja són a París, és el seu primer dia. Un tall al subministrament elèctric dóna peu a que en Víctor ens parli de la ciutat de la llum i que la Rita imiti a Jean Seberg a "El final de la escapada". Un director francès ens parlarà de Godard i hi haurà notícies, bricolatge i moltes coses més.
Amor catòdic
En Víctor i la Rita van cap a París. En Víctor ha regalat a la Rita un viatge a la ciutat de l'amor per tal de recuperar tot allò que s'ha anat desgastant a la parella. En aquest capítol descobrim el pla secret d'en Víctor per convertir la Rita en una estrella i assistim al naixement del canal París TV. I, com podreu comprovar, les coses no resultaran tan fàcils com el protagonista s'espera.
Promo del programa
En Víctor i la Rita són una parella en hores baixes. La Rita està desesperada, no troba feina com a actriu i ha decidit tornar a treballar al restaurant dels seus pares. En Víctor està absolutament bolcat a la seva feina. La Rita es sent una mica abandonada. En Víctor, conscient del moment que passen com a parella i disposat a fer una gran empresa romàntica, regala a la Rita un viatge a París, i sense que ella ho sàpiga la grava utilitzant càmeres ocultes. Amb el material crea un canal de televisió anomenat Paris TV, que és un collage de tot el material enregistrat durant el viatge i que penja a Internet per tal d'aconseguir que la Rita es converteixi en una estrella i torni a treballar d'actriu.