Close

Capítol 5

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Malsons SL
Título: Capítol 5
Descripcion: Un intrús en una agència estatal secreta és molt pitjor que una mosca collonera. És un elefant colloner. Si aquest intrús és interrogat per l'Scot i el Folch l’elefant passa a convertir-se en triceratops. Mentre uns intenten esbrinar els enigmes que amaga el desconegut Gomà continua les seves proves amb els malsons. Tot i els errors que pugui tenir el nouvingut sembla que cada vegada es fa més amb la Dantí. Els empleats de Malsons SL es separen en parelles però Macià, el guionista de tot plegat, està tant sol com sempre. Aquest guió comença a escapar-se de les seves mans.
Fecha publicación: 28-02-2010

URL:
http://www.xiptv.cat/malsons-sl/capitol/capitol-5

Otros vídeos de Malsons SL en xip/tv (Cataluña)

Capítol 13
El que comença ha d'acabar; tothom ho sap però, per tal de no ferir sensibilitats, no ho diu ningú. Sembla però que l'equip de Malsons SL està disposat a jugar a bitlles amb les nostres esmentades sensibilitats. Tot té un punt i final i ara és l'hora del d'Scot, Gomà, Folch i Dantí. En joc hi ha amor, professionalitat, amistats i enveges. Tot en un.
Capítol 12
En Macià ha desaparegut a mans de l'Home de Negre. Això no vol dir però que els problemes d’una oficina com la de Malsons SL hagin acabat: els somnis continuen anant malament. El que haurien de ser visions horroroses i esgarrifoses acaben per convertir-se en agradables somnis de prats, flors i pans de pessic. Sembla però que Gomà ha trobat la solució a tot plegat. Al cap i a la fi res succeeix perquè sí: un guionista, una cafetera, un canvi, un tallo, uns somnis i uns malsons. La resolució s’acosta.
Capítol 11
El Macià s’ha escapat. Aquell homenet indefens, esporuguit i constantment presa de desmais ha tingut la barra d’escapar-se. La recerca ha de ser absoluta: els treballadors de Malsons SL es divideixen el bosc on pot amagar-se el guionista per tal de ser més eficients. Cadascun d’ells viurà una revelació que clarificarà les seves vides. Vides que, per suposat, sempre han estat a mans de l’Home de Negre.
Capítol 10
Amb l'arribada de Macià Gomà ha trobat el seu conillet d'indies per continuar amb les investigacions. Scot té un tracte amb Macià, no avisar els del departament, però el cap de l'oficina va a la seva i té els seus plans. Dantí i Gomà també en tenen un, salvar la vida de Macià.
Capítol 9
Tots tenim quelcom que ens cou per dins. Ara és el moment de treure-ho, ara és el moment de cantar, ballar i quedar-se satisfet. No sabem pas si l’oficina existeix o no però ens importa ben poc: té una banda sonora original espectacular i amb això ja en tenim prou. Qui no ha estat mai protagonista d’un espectacle? Senyores i senyors, benvinguts al musical de Malsons SL!
Capítol 8
Tot correcte? No. Perfecte. L'Scot ha estat escollit proper conillet d’índies d’en Gomà, que necessita comprovar si està avançant en la investigació dels malsons. Scot, però, és massa especial, massa líder, massa ell: ho ha d’evitar. Si ha d’utilitzar les cames per córrer les utilitza. Tot corrents ensopega amb en Macià, el guionista de tot plegat, que encara està desmaiat a la porta. Les preguntes sorgeixen a l’oficina. Qui és en Macià? Com ha arribat fins allà? Per què té aquesta cara de tonto? Per què es desmaia contínuament?
Capítol 7
Macià ha estat segrestat i interrogat per un estrany vestit de negre. Ara però és al llit i tot plegat no sap si ha estat un somni o realitat. La cosa es complica quan comença a escoltar sorolls dintre de casa: algú l’està observant, l’està espiant... l’home de negre. Macià no està disposat a ser la víctima, pensa investigar què collons està passant, això és massa. Masses traus al cap, per ser exactes.
Capítol 6
Ja saps que Macià és el guionista. Té crisis creatives, problemes amb les trames i personatges que se li descontrolen. El que no saps és que té una vida de merda molt semblant a la de Gomà, el seu personatge. Tant semblant que fa sospitar que s'ha basat en ell mateix per crear-lo. Però en què s'ha basat per crear Malsons SL? L'home de negre entra en joc: l'estat no pot permetre que un guionista de la xarxa tingui els nassos de revelar quelcom tant ben guardat. Malsons SL és un secret i sempre ho serà.
Capítol 4
En Gomà és el nou de l'oficina però ja té clar el seu objectiu: ha de trobar la solució als problemes d'eficàcia que tenen els malsons: No acaben de fer por, no són terrorífics. El munt d'anys dedicats a l'estudi de la química potser l'ajuden a trobar una solució però no l'ajudaran pas a resoldre els problemes propis d'una oficina. Les enveges, amors, rivalitats i amiguismes estan servits. Tothom a taula.
Capítol 3
Tot nouvingut mereix una explicació i Gomà no n’és pas una excepció: A Malsons SL premsen la Córdula i guarden el líquid resultant en potets de vidre per a que mantingui tot l’essència. La distribució es fa mitjançant una estrafolària maquinota i, per suposat, disposen de la major base de dades del país, subministrada directament pel Ministeri d’Interior. I vosaltres direu "Sí sí, ja ja, però què produïu? Què repartiu amb tant màquina i tanta base de dades?". Amb la resposta ve la crisi: Prepara’t per patir-la.
Capítol 2
El Gomà, de nou, torna a ser inconscient del que està apunt de passar-li. Treballa de nit i fa dies que quan arriba a casa veu a la Lídia estranya. A més a més té el cotxe avariat i sembla que l'Uri no té pressa per arreglar-lo. La seva mare, per altra banda, segueix sense entendre que el seu fill s'hagi independitzat. Quan tens una feina de merda, una relació de merda i uns amics de merda és fàcil que la teva vida sigui una gran cagarada. La vida de Gomà és sens dubte un munt de fems.
Capítol 1
El Guillem Gomà no és gens conscient del que està succeint al seu voltant: Scot i Folch tenen la difícil missió d’anar a casa seva, estabornir-lo i portar-lo a l’oficina mentre ell dorm plàcidament. Els embolics verbals, les dificultats tecnològiques i les seves pròpies personalitats faran encara més difícil la tasca. Benviguts a Malsons SL, la història real d’una oficina fictícia.