Close

Anselm Clavé, 23

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Latent
Título: Anselm Clavé, 23
Descripcion: La difícil relació entre una mare de 65 anys i un fill de 43 que conviuen junts amaga els pensaments i desitjos més inconfessables. Una visita al mercat posarà de relleu les desavinences i alguna cosa més.
Fecha publicación: 08-03-2009

URL:
http://www.xiptv.cat/latent/capitol/anselm-clave-23

Otros vídeos de Latent en xip/tv (Cataluña)

Hidroscascal d'ostia
A partir de l’última fotografia de Pier Paolo Pasolini en vida, aquest capítol recrea l’última nit de l’escriptor i cineasta. Una trobada casual, un sopar incòmode i un flirteig estrany se’ns revelen com una versió rigorosa d’una nit que va commocionar Europa.
Brasil, 29
La Renny i l’Elsa són dues noies una mica inconscients, que volen compartir alguna cosa més que una misteriosa bossa que va amunt i avall i que amaga massa perills.
Jacint Verdaguer, 74
Una professora, un alumne, els seus pares i els estudiants d’una classe comparteixen situacions disfressades de normalitat que no deixen surar a la superfície els problemes del sistema educatiu i anul•len qualsevol solució davant minúsculs indicis que desencadenen desgràcies difícils de definir.
Pantà de Sau
El Pantà de Sau amaga un poble que només s’intueix a través del campanar que hi sobresurt. En Pau i la Marie passen un matí contemplant el pantà, inconscients que la imatge que tenen davant pot revelar-se terriblement premonitòria.
José Mena, 36
La Pilar i en Carles es lleven. Primer ell, després ella. Quan les nenes marxen a escola amb el pare, la Pilar es va enfonsant en pensaments dolorosos mentre recull les habitacions, la cuina, el menjador... un sopar en família descobreix un gest malaltís i terrorífic.
Guillem Tell, 28
Tres nois es mouen per la ciutat. Una partida de futbolí, un passeig pels carrers de Barcelona i una visita sense sentit a un mirador, retraten uns joves carregats d’abjecció. La desídia d’una indigent que passa les nits en caixers és el contrapunt per la història d’uns personatges que encara no s’han creuat.