Close

6.LA BANYERA DE LLUM

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: LA MOSCA FA PIU-PIU
Título: 6.LA BANYERA DE LLUM
Descripcion: El nen mosca deixa la paret, ja té la pell nova. Entra al lavabo de la pensió i coneix una nena misteriosa que li explica la seva història.
Fecha publicación: 17-02-2007

URL:
http://www.xiptv.cat/la-mosca-fa-piu-piu/capitol/6-la-banyera-de-llum

Otros vídeos de LA MOSCA FA PIU-PIU en xip/tv (Cataluña)

13.MAKING OFF
Making off que desvela tots els secrets que s’amaguen darrera d’aquesta sèrie de ficció, poc amant dels guions i que al llarg del seu trajecte ha viscut una metamorfosi tan o més gran que la del mateix protagonista: el nen mosca.
12.ADÉU MOSCA
La mosca arriba a un pàrquing i troba un cotxe amb les portes obertes. Hi puja i descobreix el principi i el final de la seva aventura...
11.LA NASA
La mosca es desperta dins una caixa de cartró, en un soterrani. Es tracta ni més ni menys que el soterrani de la Nasa, una noia que envia paquets a l'espai.
10.LA MÀQUINA DE RECORDAR
La mosca coneix una noia que té una màquina màgica de recordar. Plegats, pugen a un terrat i sintonitzen amb alguns records.
9.L'HOME DE LA SARDINA
La mosca apareix enmig del bosc i coneix l'home de la sardina, un home vidu que es passeja cada dia amb una caixa de sabates sota el braç. On va? Què fa?
8.EL SENYOR DE LA BARBA
Per fi la mosca surt al carrer. Ja hi veu. Pel camí coïncideix, directament o indirecta, amb Osama Bin Laden, una reportera, una nina i una àvia que mira la tele.
7.ROBERTO
Encara sense ales però amb el cor valent, el nen mosca enfila l'escala que l'ha de portar a veure món. Coneix el Roberto, un pizzero italià que s'ha perdut.
5.UN PANDA A LA PANXA
Una noia coneix un ós panda i el porta a una pensió. Juguen, s'estimen. El nen mosca veu que entre els dos hi ha alguna cosa. Pot ser amor o fins i tot més...
4.GÈNESI DE LA MOSCA
Una vegada, no fa gaire, una parella va oblidar-se el fruit del seu amor a la pensió. El nen mosca imagina els seus pares, els seus orígens.
3.THE RED HUMANOID
Un home escocès dorm plàcidament quan un lladre disfressat de Pare Noel entra per la finestra. Qui és aquest home realment? El nen mosca no ho sap...
2.LES YEUX DANS LES YEUX
Una noia francesa enamorada i desenamorada. El nen mosca escolta les seves confessions i arriba a una petita conclusió.
1.BOXING VOVA
El nen mosca coneix dues germanes americanes dins la paret. Les noies reben la visita inesperada d'un pilot rus, que s'estavella a l'habitació de la pensió.