Close

CAPÍTOL 5

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: La ciutat dels morts
Título: CAPÍTOL 5
Descripcion: Un grup d´amics reflexiona àcidament sobre la mort i els cementiris. Instants després, una visita al cementiri farà resorgir l’amistat, la culpa, el remordiment i el perdó.
Fecha publicación: 10-02-2008

URL:
http://www.xiptv.cat/la-ciutat-dels-morts/capitol/capitol-5

Otros vídeos de La ciutat dels morts en xip/tv (Cataluña)

CAPÍTOL 13
En Fernando i la Marie intercanvien punts de vista agredolços i romàntics sobre la mort. Ja endinsats al cementiri descobreixen que, per damunt de tot, són amants. L‘amor i la mort es donen la mà en el darrer capítol.  
CAPÍTOL 12
La Núria és una persona extravertida i sincera. En una visita sense tabús visita el cementiri de Sabadell, un espai gegant on ningú veu què hi fa la gent, afortunadament per la Núria.
CAPÍTOL 11
En Fernando és un apassionat de la fotografia. Creu que després de la mort no hi ha res. Però, en canvi, una instantània si que perdura. Dins un cementiri res no és fàcil. Ni tan sols fer una fotografia.
CAPÍTOL 10
La mort podria ser una alliberació, tot i que no ho és per en Roger, a qui els cementiris resulten claustrofòbics. Però en una visita al cementiri de Sant Nicolau descobreix que potser aquesta claustrofòbia la sent dins seu i intentará alliberar-la.
CAPÍTOL 9
La Nina arriba amb bicicleta al cementiri de Viladassens. És una visita, en principi, anecdòtica. Però quan el temps transcorre, dins el cementiri petites emocions desenterren records, pensaments i imatges que crèiem oblidades.
CAPÍTOL 8
El Carles, és un noi sense gaires vincles amb la mort, sortosament, tal i com ens comenta ell, però de nit, no pot evitar entrar dins un cementiri, allà anirà a la recerca d´alguna cosa que encara no sap que necessita i descobrirem un cementiri de nit.
CAPÍTOL 7
En Clements és un home tranquil, sincer i emotiu. Parla amb franquesa sobre els cementiris i la mort en base a les seves arrels germàniques i al cristianisme luterà. Més tard, quan visita el cementiri d’Igualada, es troba amb la solitud i el silenci.
CAPÍTOL 6
El Josep és una persona alegre, desenfadada. La mort és per ell una etapa més de la vida. Però res no és el que sembla i en una visita a l’emblemàtic cementiri de Sinera queda al descobert un personatge còmic i tràgic a la vegada.
CAPÍTOL 4
El Paco és un home desencantat de la vida, amb una sensibilitat molt especial per la mort i amb opinions plenes de respecte. Uns minuts després, al cementiri de Canet sentirà la necessitat de desfogar-se, de treure sentiments, pensaments que feia massa que guardava dins. Potser ara serà una mica més feliç.
CAPÍTOL 3
El Marc i la Marta són músics. Música i mort es donen la mà en aquest capítol, on la visita a un amic músic absent rep un homenatge sentit i carregat de melangia.
CAPÍTOL 2
L’artista francesa Marion Adèle recorda la seva infantesa quan amb els seus amics visitaven sovint el cementiri i el convertien en un espai de joc agradable. Per ells, els morts eren tan sols col·legues silenciosos.
CAPÍTOL 1
La Carme i la Pepita parlen de cementiris en una cafeteria. Una ho fa en silenci. L´altra amb un regust agredolç. A la ciutat dels morts descobreixen que quan els records moren, els sentiments agonitzen i que la tendresa i amor entre mare i filla pot ser molt fràgil.