Close

CAPÍTOL 1

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: KSUAL
Título: CAPÍTOL 1
Descripcion: Una parella es confessa sobre el llit entre petons i molts silencis. Necessiten trobar el que busquen i sospiten que el camí no és coincident.
Fecha publicación: 13-01-2007

URL:
http://www.xiptv.cat/ksual/capitol/capitol-1

Otros vídeos de KSUAL en xip/tv (Cataluña)

CAPÍTOL 26
Ksual és, com la vida, pur atzar. L’últim episodi d’aquesta sèrie mostra com les nostres vides són fruit de la casualitat, amb un resum d’històries entrellaçades i personatges encreuats que han format part d’una ficció molt semblant a la realitat.
CAPÍTOL 25
Aquesta és la història d’un poeta que no pot guanyar-se la vida oferint els seus poemes a la gent del carrer i que acaba venent la seva ànima a una freda civilització que menysprea la bellesa.
CAPÍTOL 24
Una averia a l’ascensor obliga dos joves que no se suporten a passar la nit junts. Però la convivència en un espai tan reduït canvia molt les coses...
CAPÍTOL 23
El Toni troba una medalla amb el símbol nazi entre els objectes personals de la seva parella. L’objecte es converteix en motiu de ruptura definitiva entre els dos joves.
CAPÍTOL 22
Una noia puja i baixa amb ascensor constantment per un dilema vital que la té absolutament angoixada. La tria és difícil i les opcions estan ubicades a dues plantes diferents del mateix edifici.
CAPÍTOL 21
Una noia es tanca al bany durant una festa amb moltes dosis de drogues i alcohol, ja de matinada. Ningú en sap el motiu.
CAPÍTOL 20
Una història d’amor i de misèries humanes enmig d’un dels escenaris que més ha donat de si des dels orígens i al llarg de la història del cinema: les vies del tren.
CAPÍTOL 19
Les persones més maquiavèl.liques s’amaguen darrera els rostres més innocents. I de gent malvada n’hi ha a tot arreu i més a prop del que ens pensem... fins i tot al supermercat de sota de casa.
CAPÍTOL 18
Una noia entra en una botiga de roba i s’interessa per uns pantalons de la talla 38. La venedora sap que la que té davant no és una clienta qualsevol i li ofereix un tracte molt més personalitzat.
CAPÍTOL 17
Un home va a la recerca d’una dona que suma a la bellesa natural la dosi justa d’artifici que la fa irresistible. La troba en un bar, però no és el que es pensa.
CAPÍTOL 16
Els assassins de l’atzar busquen la fórmula de selecció de víctimes més aleatòria i la manera de matar més precisa i eficaç. Per a algunes ments humanes, matar per matar pot arribar a tenir sentit i, fins i tot, ser necessari.
CAPÍTOL 15
La Montse i l’Arnau formen una parella en situació de crisi. Per telèfon busquen l’intent desesperat de trobar una sortida. Acaben per retrobar-se, però amb la reconciliació arriba el final d’aquesta història d’amor.
CAPÍTOL 14
Un home atrapat en un món interior d’agents secrets, espies i defensors de l’ordre amenaça per telèfon les seves víctimes, que tria a l’atzar.
CAPÍTOL 13
El Carlos té un arbre genealògic absolutament marcat per les grans guerres de la història. Ell ha seguit la tradició familiar però d’una altra manera: fotografiant les batalles més sagnants, assumint tots els riscos.
CAPÍTOL 12
Making off on se’ns mostren moments inèdits del rodatge d’aquesta sèrie de ficció. S’hi explica la relació de vegades delicada però sempre intensa entre director i actors.
CAPÍTOL 11
La Mery és una cambrera molt eficient. Però estar darrera la barra té els seus riscos i els clients són un perill. En un moment de feblesa, cau a la trampa.
CAPÍTOL 10
Un home troba una càmera de vídeo amb una cinta on hi ha enregistrada una parella que en les seves pràctiques sexuals se situa al límit que hi ha entre el plaer i el dolor.
CAPÍTOL 9
Una parella jove en situació de crisi coincideix dalt de l’escenari. Tots dos assagen una obra de teatre on representen, precisament, una parella amb una relació més que conflictiva.
CAPÍTOL 8
Un repartidor de cartes entra a un establiment i queda enlluernat per la noia a qui deixa un paquet. No li diu res perquè sap que un dia tornarà. Hi torna. Però ja és massa tard.
CAPÍTOL 7
Una noia s’adona que un jove l’espia des d’una distància més aviat curta. La segueix a tot arreu i ella es tem el pitjor. Poc sospita que és víctima d’una persecució artística.
CAPÍTOL 6
L’agressivitat surt a la llum en el moment menys pensat. La conducta humana pot alterar-se sense explicació i de forma desproporcionada. Davant d’una situació picant però innocent, el Micky reacciona de la pitjor manera.
CAPÍTOL 5
Un home veu com li roben el cotxe davant dels nassos. S’emprenya durant uns segons però immediatament s’adona que se sent lliure i que s’ha desfet de la màquina que el feia esclau. Però hi ha massa coses que el lliguen...
CAPÍTOL 4
La casualitat juga una mala passada a dos lladres que proven d’obrir una caixa forta. La fugida és tan poc lluïda com l’intent de robatori.
CAPÍTOL 3
Un home viu amb angoixa el compàs d’espera pels resultats de la prova del VIH. A l’ambulatori recorda una història massa borrosa que el manté en la incertesa i la desesperació.
CAPÍTOL 2
Un home acusa l’altre de fotre-li la dona... la discussió es produeix al terrat d’un edifici i sempre al límit de la caiguda al buit. Cinc minuts de cops de puny i abraçades entre dos individus massa impulsius.