Close

2.VISITANT CAMP DE L'ARPA

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Intendències
Título: 2.VISITANT CAMP DE L'ARPA
Descripcion: Camp de l'Arpa, fins fa poc una parada de metro com qualsevol altre de Barcelona, s’ha convertit en els darrers mesos en el punt de més interès turístic de la ciutat. Un reportatge sobre la zona turística més IN del moment.
Fecha publicación: 29-09-2007

URL:
http://www.xiptv.cat/intendencies/capitol/2-visitant-camp-de-l-arpa

Otros vídeos de Intendències en xip/tv (Cataluña)

13.TENDÈNCIES IN
Últim capítol que recull les tendències més in dels últims mesos, les noves maneres de fer en el camp de l’art, la cuina i els moviments socials. El darrer episodi demostra que qualsevol cosa es pot posar de moda en qualsevol moment.
12.ANTON ALOU
L’Intendències d’aquesta setmana s’apropa a la figura d’Anton Alou, un fals pioner en tendències sense cap malícia, convençut que tothom el copia a conseqüència d’un trauma infantil que ell desconeix però que l’equip del programa acaba per descobrir.
11.CIÈNCIES DE L'ÈXIT MEDIÀTIC
L’Intendències d’aquesta setmana visita la primera facultat que imparteix “Ciències de l’èxit mediàtic”. Aquesta nova carrera universitària, aprovada pel govern l’any passat, sorgeix dels nous interessos dels joves, que ja no volen ser ni metges ni arquitectes. Només pensen en ser famosos i assolir la fama.
10.MÈTODE BROADWAY
Cada vegada hi ha més persones que llegeixen llibres d’autoajuda per afrontar amb més condicions l’estrés de la vida moderna a les grans ciutats. Això explicaria el motiu de l’increible èxit del llibre “Mètode Broadway”, que proposa cantar en les situacions humanes més quotidianes i de més pressió psicològica.
9.RAMÓN PACHÓN, LA DECADÈNCIA
En aquest capítol s’explica la caiguda del gran mite culinari, Ramon Pachón. L’excés de fums i el consum desenfrenat de begudes energètiques, van repercutir en estranys comportaments que van abocar en Ramon a la solitud i l’oblit.
8.CUINA CONTEMPORÀNIA
L’equip d’Intendències s’acosta aquesta setmana a la figura de Ramon Pachón, mestre de la cuina contemporània catalana, conegut universalment pels seus macarrons.
7.CULTURA DE PATI
Cada vegada són més els adults que, en comptes de connectar-se a internet, veure DVD o demanar pizzes, inverteixen el seu temps d’oci jugant al carrer. Aquest episodi d’Intendències parla d’aquesta nova moda de jocs al carrer, que ja es coneix amb el nom de “La cultura de pati”.
6.INFILTRATS
Si fins fa poc la publicitat entrava a les nostres cases a través de la televisió, ara ho fa gràcies als nostres amics i familiars. Qualsevol de les nostres converses pot ser escoltada per un infiltrat i qualsevol cosa que diem pot servir per un estudi de mercat. Aquest capítol d'Intendències, descobreix l’última moda en màrqueting i publicitat: la infiltració.
5.LA BARRETINA
La barretina s’està popularitzant cada vegada més entre els joves d’aquest país. Ha passat de ser una peça folklòrica a ser un símbol de postmodernitat. Però, quin és l’origen d’aquesta tendència?
4.PEATONING
Barcelona impulsa una nova iniciativa per fer front a la contaminació i als problemes de mobilitat dels seus ciutadans: el peatoning. És tracta d’un nou sistema de transport urbà molt ben acollit pels vianants però que comença a presentar els primers problemes.
3.ELS MASSAI
Punks, skins, heavys, poperos, rapers, modernos... Ja fa molt temps que les tribus urbanes són les mateixes de sempre. Però últimament ha sorgit un moviment que dóna color a la vida de les ciutats, una nova tribu urbana que es coneix amb el nom de Massai.
1.CÀMPING QUI PUGUI
L'equip d'Intendències es trasllada a la Costa Brava per explorar la nova moda d'acampar lliurement en els pocs espais que queden per urbanitzar a la zona del litoral català. Una tendència que ja es coneix amb el nom de “Càmping qui pugui”.