Close

Capítol 14

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: El poble del costat
Título: Capítol 14
Descripcion: El Roger és al Priorat visitant un amic que l’està instruïnt en l’art de viure en un poble petit. A la Vilella Baixa el Kiko tracta de guiar-lo a través del seu manual d’adaptació. Si el Roger vol integrar-se haurà de tenir un cavall, trobar una dona, una filla i un tros de terra.
Fecha publicación: 13-04-2010

URL:
http://www.xiptv.cat/el-poble-del-costat/capitol/capitol-14

Otros vídeos de El poble del costat en xip/tv (Cataluña)

Capítol 26
Després d’uns quants mesos buscant un poble petit on instal·lar-se, el nostre protagonista fa un gir de 180 graus. Abans de trobar un poble per viure-hi el Roger s’haurà de trobar a si mateix.
Capítol 25
Després d’uns dies provant en un circ sembla que, de moment, el Roger no acaba de fer-s’hi el seu lloc.
Capítol 24
Cansat d’anar de poble en poble sense trobar el seu lloc, el Roger canvia d’estratègia i decideix introduir-se en el món del circ. Si aconsegueix formar-se com un artista del circ esdevindrà nòmada i no haurà d’escollir en quin poble es vol quedar.
Capítol 23
L´últim que sabem del Roger és que corre pels Torms, al sud de Lleida, sense saber molt bé si s’hi acabarà quedant.
Capítol 22
El Roger segueix a Sant Jaume de Frontanyà, el poble més petit de Catalunya, que disposa d’una fonda i d’un restaurant... però potser són massa negocis pels vuit habitants reals.
Capítol 21
Després de recórrer el Priorat el Roger visita Sant Jaume de Frontanyà, el poble més petit de Catalunya, però no entén com pot ser que un poble de 24 habitants sigui més petit que un altre on només hi viu una persona. L’alcalde intenta explicar-li la raó però una altra cosa serà que el convenci.
Capítol 20
A Pradell el Roger ha conegut una noia, l’Antònia.Tot i que tractant-se del Roger, aquesta amistat difícilment es convertrà en res més. El Priorat li ha donat moltes oportunitats, però el Roger segueix sense saber què vol ser, ni on vol viure.
Capítol 19
Aquesta setmana el Roger se'n torna cap als Pirineus i arriba al poble més petit de Catalunya.
Capítol 18
El Roger continua el seu viatge. Aquest capítol, a Torroja.
Capítol 17
El Roger segueix pel Priorat. Havia decidit quedar-se amb el Manolo, la seva guitarra i les seves cançons, però fins quan? Els consells del Manolo poden ser-li útils però el Roger encara no ha trobat cap de les coses necessàries per arrelar-se.
Capítol 16
Després d’uns dies a la Vilella Baixa, el Roger no ha trobat feina, ni dona, ni casa, ni cavall, però l’han acollit a l’equip de bitlles i ja té un amic, el Kiko.
Capítol 15
El Roger porta uns dies a la Vilella Baixa i sembla disposat a quedar-s’hi. Si el Roger decideix instalar-se a la Vilella li faran falta amics, per això recorre al Salvador, un poeta i pintor de la zona que li dóna unes quantes pistes sobre els secrets del poble i els secrets de la vida.
Capítol 13
El Roger volta pel Priorat buscant el Kiko, un vell amic. Després d’uns quants fracassos, necessita que algú li expliqui les claus per integrar-se en un poble petit. El Kiko ho havia aconseguit en un poble de 200 habitants. Ara només cal trobar-lo.
Capítol 12
El Roger és a El Lloar mirant d’introduir-se en el negoci del vi. Ha aconseguit fer-se un lloc en el món de la poda, però tot apunta a que és millor dedicar-se al vi per oci que per negoci.
Capítol 11
El Roger ha quedat atrapat a la Torre de Fontaubella, al Priorat, entre avellaners, oliveres i una parella d’avis que sumen més de 175 anys.
Capítol 10
El Roger arriba a la Torre de Fontaubella, al Priorat, perseguint un somni, trobar un tros de terra per fer el seu propi vi. Tot i haver-hi moltes hectàrees disponibles, els seus habitants s'estimen massa la terra per deixar-la a algú que amb prou feines diferencia un noguer d'una farigola.
Capítol 9
L’última cosa que sabem del Roger és que ha deixat els Pirineus. La mala sort l’ha frenat de cop, ha tingut un accident en un punt indeterminat del Bages entre Galera i Gaià. Afortunadament només n’ha sortit malparada la seva bicicleta.
Capítol 8
El Roger està a Avellanos, un poble habitat només per dones, més ben dit, habitat només per una dona: l’Angeleta. L’Angeleta és fascinant. Una persona com ella val per 1000 i potser per això Avellanos no sembla buit, ni inspira tristor, més aviat tot el contrari.
Capítol 7
El Roger va cap a Avellanos, un poble on hi viu una sola dona, que a més a més és soltera. Potser aquella no és la dona que està buscant, però té la sort de topar-se amb una autèntica dona de les muntanyes de les que tant ha sentit parlar.
Capítol 6
En Roger decideix marxar de Canejan. Repren el seu camí i una forta olor de pa fa que s'aturari a Llesp. Allà el Manolo li ensenyarà els secrets del pa de veritat.
Capítol 5
El Roger arriba a Canejan segur del que podria fer en aquest petit poble fronterer per convertir-se en director de cinema. I és que tenia un avantatge, a Canejan, no tindria competència.
Capítol 4
El Roger trobarà amics, l’aigua perfecta, llenya i caravanes de circ. Farrera sembla el poble perfecte per viure-hi. Abans d’instal·lar-s’hi per sempre trucarà el seu confident més fidel per demanar-li consell. Serà el poble on el Roger començarà una nova vida?
Capítol 3
Amb divuit minuts i vint segons de contemplació el Roger ja en té prou. A més, això de treballar els dissabtes l’acaba de convèncer que Espui no és el poble que buscava. Per això decideix fer via cap a Farrera, un poble situat a la ruta del contraban i que als 70 havia acollit un grapat hippies europeus.
Capítol 2
Pel Roger sortir de la ciutat serà com veure la llum al final del túnel. Seguint la llum i sortint del túnel arribarà a la Vall Fosca. Espui havia de ser la nova Baquèira, amb pista d’esquí, camp de golf i cases maques, però el projecte s’havia aturat i allà només hi vivien els 25 veïns de sempre... que no esquiaven.
Capítol 1
Una concatenació de casualitats faran que la millor opció del nostre protagonista sigui divorciar-se de la ciutat i llançar-se a la carretera amb la seva bicicleta per iniciar la recerca del seu “lloc perfecte”.