Close

Capítol 69

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Dosos amunt!
Título: Capítol 69
Descripcion: La diada Mariona Galindo de Mataró és l'única que ha vist un castell de nou durant el cap de setmana. Després de repassar-la, el Dosos Amunt! també centra l'atenció en les actuacions de Vilanova i Vila-rodona i recorda com va anar Tots Sants a Vilafranca.
Fecha publicación: 07-11-2016

URL:
http://www.xiptv.cat/dosos-amunt/capitol/capitol-69

Otros vídeos de Dosos amunt! en xip/tv (Cataluña)

Especial resum 2016
Resum dels millors moments de totes les colles castelleres del país de la temporada 2016 i tertúlia final de temporada de 'Dosos amunt!'.
Capítol 72
L'últim programa de la temporada serveix per fer el resum musical de l'any 2016 de les colles de nou, de gamma extra i de deu, després que en programers anteriors els protagonistes van ser les colles de vuit i vuit i mig.
Capítol 71
Les diades dels Minyons de Terrassa i dels Castellers de la Vila de Gràcia centren l'atenció del Dosos Amunt! d'aquesta setmana que continua repassant la temporada 2016. Aquesta vegades fem un musical de resum de les colles de vuit i mig.
Capítol 70
El Dosos Amunt! comença aquesta setmana repassant la diada dels Xics de Granollers, on van actuar com a convidats els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants. A més, també repassem la diada de la Festa Major del Clot i la dels Castellers de Sant Cugat. També comencem els vídeos resum de la temporada amb les colles de vuit.
Capítol 68
El Dosos Amunt! comença repassant la diada de Sant Narcís a Girona, on els Minyons de Terrassa van fer la segona millor actuació del seu historial, els Marrecs de Salt van intentar sense sort el castell de nou i els Capgrossos van carregar per primera vegada el 9 de 8. El programa també repassa les diades del Roser a Vilafranca i les de la Jove de Sitges i els Castellers de Lleida.
Capítol 67
La diada de Santa Úrsula a Valls on la Colla Vella va fer la millor actuació de la història sense pilar centra l'atenció en l'inici del programa, que també repassa les diades dels Xiquets de Reus, l'Esperidió a Tarragona i la del Patrimoni de Sitges.
Capítol 66
La Diada de Santa Teresa al Vendrell i la dels Castellers de Sants amb castells de gamma extra han marcat un cap de setmana amb moltes estrenes. Al Dosos Amunt! també repassem les diades dels Castellers de Sabadell i els Xiquets de Tarragona.
Capítol 65
La diada de Festa Major de Les Corts va ser l'única del cap de setmana que va veure castells de nou gràcies als Minyons de Terrassa i als Castellers de Barcelona. També hi eren els Castellers de la Vila de Gràcia que van fer el 2 de 8 amb folre com a castell més destacat. Al Dosos Amunt! també repassem les actuacions de la Fira Mediterrània de Manresa i els aniversaris de la Colla Castellera de Figueres i els Castellers de Montcada.
Capítol 64
El Dosos Amunt! centra la seva atenció en el Concurs de Castells repassant els castells més destacats de la jornada de diumenge i alguns de la jornada de dissabte.
Concurs de castells (Torredembarra)
Diada de Santa Tecla (Tarragona)
Diada de la Mercè (Barcelona)
Capítol 63
La diada de la Mercè de Barcelona que va convertir la plaça Sant Jaume en plaça de deu gra`cies als Minyons de Terrassa i el Concurs de Castells a Torredembarra obren el Dosos Amunt! d'aquesta setmana, que també repassa la diada de Misericòrdia a Reus i Santa Tecla a Tarragona.
Capítol 62
El Dosos Amunt! comença amb la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona, on la Vella va carregar el primer 4 de 10 amb folre i manilles del seu historial i els Castellers de Vilafranca van tornar a descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles. També repassa la Festa Major d'Esplugues, la diada de l'Avi Emili de Terrassa i la d'Albert Salvany de Vilanova i la Geltrú.
Capítol 61
Les actuacions de la Diada Nacional de Catalunya són les principals protagonistes del Dosos Amunt! Repassem els castells vistos a Tarragona, el Born de Barcelona i Valls i també la diada de les Festes del Tura d'Olot.
Capítol 60
Les diades de Festa Major de Sabadell i Torredembarra centren l'actualitat informativa del Dosos Amunt!, que també repassa l'actuació de les Festes de la Serra de Montblanc. A més, recuperem els millors castells de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès.
Capítol 59
La Festa Major de l'Arboç és protagonista de l'nici del Dosos Amunt! perquè els Castellers d eVilafranca hi van descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles. Al programa també repassem les diades d'Igualada, Sitges i El Catllar fent prèvia de la diada de Sant Fèlix.
Capítol 58
El Dosos Amunt! comença aquesta setmana repassant la diada de pre Festa Major de l'Arboç, que va servir als Minyons de Terrassa i a la Joves de Valls per preparar l'actuació de Sant Fèlix. A més, també tenen protagonisme les diades de Festa Major de Gràcia, la de Sant Magí a Tarragona i la de Festa Major de Mollet.
Capítol 57
El Dosos Amunt! comença aquesta setmana repassant la diada de Festa Major de La Bisbal on es van veure alguns castells inèdits en aquella plaça. També repassem les actuacions de les festes de Sant Roc a Tarragona, la diada de Cal Figarot i la Festa Major de Vallmoll.
Capítol 56
El Dosos Amunt! repassa les actuacions de Festa Major de Llorenç del Penedès, on es va veure la millor actuació del cap de setmana; els Pallaresos, on els Xiquets de Tarragona no van poder amb el 3 de 9 amb folre i Màrtirs Street, que va servir als Xicots de Vilafranca per estrenar el 2 de 8 amb folre. A més, també recordem la gesta de la Colla Vella per Firagost a Valls.
Capítol 55
El 3 de 10 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca ha marcat la setmana castellera i per això el Dosos Amunt! comença repassant amb especial atenció la diada de Festa Major de Vilanova, on la Jove de Tarragona també va fer gamma extra i els Bordegassos no van tenir el seu dia. Al programa també repassem les actuacions de Festa Major de Vilallonga i Vila-seca i la diada de juliol de Sitges.
Capítol 54
La diada de Les Santes de Mataró centra l'atenció en començar el Dosos Amunt! d'aquesta setmana. Els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa van fer les seves millors actuacions de la temporada. També repassem les diades de Festa Major de Salt, de Sant Cugat i la Festa Major de les Vivendes de la Colla Vella.
Capítol 53
El Dosos Amunt! comença repassant els detalls del Baix Gaià Tour: les diades d'Altafulla i Torredembarra on es van veure dos castells de gamma extra i nou castells de nou. A més, també coneixem com van anar les actuacions en motiu de l'aniversari dels Castellers del Poble Sec i els Castellers de Berga.
Capítol 52
El Dosos Amunt! aquesta setmana centra la seva atenció d'inici en la diada del Pla de la Seu on els Castellers de Vilafranca van fer la millor actuació de l'any fins el monent i els Castellers de Sants van completar el 2 de 9 amb folre i manilles. A més, repassem també les diades de Festa Major de Vic, Banyeres del Penedès i Esparreguera.
Capítol 51
La diada de Festa Major de Terrassa protagonitza l'inici del programa amb el 2 de 9 amb folre i manilles carregat pels Minyons i la Joves de Valls com a castell més destacat i amb la millor actuació dels Castellers de Terrassa dels últims tres anys. Al programa també repassem la diada d'homenatge a Jan Julivert  que va onvertir la carretera del doctor Robert en gamma extra i Sant Pere al Serrallo.