Close

L'amor de la meva vida del moment

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Cal·ligrafies locals
Título: L'amor de la meva vida del moment
Descripcion: 'L'AMOR DE LA MEVA VIDA DE MOMENT' de Pep Puig: El terrasenc Pep Puig narra la història d'un home que recorda el viatge que va fer durant una escapada del servei militar per anar a buscar la nena de qui s'havia enamorat amb deu anys. Novel·la ambientada en gran part a la Catalunya dels anys 80, que descriu la frontera entre la infantesa i l'edat adulta a través de l'amor.  
Fecha publicación: 13-01-2016

URL:
http://www.xiptv.cat/cal-ligrafies-locals/capitol/l-amor-de-la-meva-vida-del-moment

Otros vídeos de Cal·ligrafies locals en xip/tv (Cataluña)

La maledicció dels Palmisano
'LA MALEDICCIÓ DELS PALMISANO' de Rafel Nadal: Rafel Nadal s'endinsa en un poble del sud d'Itàlia per narrar una grandíssima història d'amor que inclou l'enfrontament dels protagonistes al seu tràgic destí. Aquesta és la darrera novel·la del periodista gironí, en la qual s'interessa pels últims dies de la Segona Guerra Mundial i la nit del 2 de desembre del 1943, quan un dramàtic bombardeig alemany va caure sobre la ciutat de Bari.
No plorar
'NO PLORAR' de Lydie Salvayre: Filla d'un andalús i una catalana, l'autora narra la història de la seva mare Montse, que el 1936 se'n va amb el seu germà a Barcelona per viure la joia revolucionària dels dies previs a l'esclat de la Guerra Civil. Entrellaçant la veu de la seva mare amb la narració de l'estada de Georges Bernanos a Mallorca, Salvayre construeix un relat coral sobre el complex entramat polític d'aquell moment, i sobre l'exili i l'herència que van deixar en els fills dels que van haver de marxar d'Espanya per salvar la vida.  
Baix Continu
'BAIX CONTINU', de JOSEFA CONTIJOCH: La manlleuenca Josefa Contijoch se centra en el pas del temps, la infantesa, l'amor i la mort en aquesta obra de vuitanta-quatre poemes que imita l'estructura d'una obra musical clàssica i incorpora la prosa moderna.
La noia de la biblioteca
'LA NOIA DE LA BIBLIOTECA', de NÚRIA PRADAS: L'escriptora Núria Pradas narra la història d'una noia que lluita per aconseguir el seu somni, ser bibliotecària de la Biblioteca de Catalunya, a la Barcelona de començaments del segle XX. Un retrat fidedigne de la Setmana Tràgica al 1909 a Catalunya.
Les dones de la principal
'LES DONES DE LA PRINCIPAL', de LLUÍS LLACH: El gironí Lluís Llach ens mostra de nou la seva faceta literària i ens narra la història de tres generacions de dones que al llarg d'un segle lluiten per tirar endavant les terres de La Principal, un casalot dedicat al vi.
També això passarà
'TAMBÉ AIXÒ PASSARÀ', de MILENA BUSQUETS: Milena Busquets ens porta una novel·la de to autobiogràfic, situada a les platges de Cadaqués. Una història plena de pèrdua, amor i sexe.
Un any i mig
'Un any i mig' de Sílvia Soler. Sílvia Soler situa la seva nova novel·la a Badalona i retrata les relacions d'una família actual a qui la crisi ha complicat la vida. Amor, desengany i il·lusió.
La veu invisible
'La veu invisible', de Gisela Pou. La castellarenca Gisela Pou ens endinsa en una emocionant història sobre el significat de ser infermera. Se situa en un marc inigualable, el recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau.
El silenci del far
'El silenci del far', d'Albert Juvany. El vigatà Albert Juvany enfronta els protagonistes d'aquesta història amb el seu passat en l'ambient inhòspit i fred de l'illa d'Islàndia. Un retrat de la solitud humana.
Desig de xocolata
'Desig de xocolata', de Care Santos. La mataronina Care Santos ens regala una història per addictes a la xocolata. Tres generacions de dones i una xocolatera antiga...