Close

Capítol 4

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Bricomans
Título: Capítol 4
Descripcion: En aquest capítol canviarem el pany d'una porta, treurem una taca de greix d'una superfície porosa i plantarem herbes aromàtiques. També ens explicaran tots els secrets de la motoserra.
Fecha publicación: 08-10-2010

URL:
http://www.xiptv.cat/bricomans/capitol/capitol-4

Otros vídeos de Bricomans en xip/tv (Cataluña)

Capítol 13
Avui, a l'últim Bricomans, acabarem les escales de fusta que vam començar al capítol anterior. Sabrem com utilitzar correctament els tornavisos i tot el que cal saber de les flors de Nadal. Per acabar aprendrem dues operacions bàsiques amb el tester o multímetre.
Capítol 12
Avui al Bricomans començarem a fer una escala de fusta sobre graons d'obra. Aprendrem a posar teflon a les aixetes correctament i a tenir cura dels cactus. Per últim coneixerem les eines de fuster més habituals.
Capítol 11
Avui al Bricomans us explicarem com pintar una paret amb un acabat rústic. També aprendrem com conservar pinzells i pots de pintura per reutilitzar-los. Sabrem com tenir cura dels ciclàmens i coneixerem tot el que cal saber de les serres de fuster.
Capítol 10
Avui al Bricomans farem una làmpada amb materials reciclats i, a més, hi instal·larem un interruptor. A la secció de jardineria ens explicaran tots el secrets dels bulbs, com plantar-los i com tenir-ne cura. I coneixerem tot el que cal saber de les serres elèctriques de fuster.
Capítol 9
En aquest capítol aprendrem a fer una estanteria, ens ensenyaran a tenir cura dels cirerers i coneixerem tot el que cal saber sobre la màquina de foradar.
Capítol 8
Avui aprendrem a fer un allargador, Coneixerem les diferències entre la cola blanca i la cola de contacte i lubrificarem un pany. Ens ensenyaran a fer compostatge casolà i ens explicaran tot el que cal saber de la polidora.
Capítol 7
Avui acabarem d'instal·lar la gespa artificial que vam començar la setmana passada. Ens donaran consells per penjar un quadre i per pintar un pis o casa d'obra nova. També ens explicaran tot el que cal saber de les herbes aromàtiques i del tallagespa.
Capítol 6
Avui al Bricomans prepararem el terreny per posar-hi gespa artificial. Aprendrem un petit truc per tapar forats a la fusta i ens donaran consells per cuidar bé les orquídies. Finalment ens ensenyaran tot el que cal saber del tallatanques.
Capítol 5
Avui construirem un penjador. Aprendrem a treure les impureses i grumolls de la pintura i ens ensenyaran a plantar esqueixos. També coneixerem a fons la mànega de regatge.
Capítol 3
Avui farem el manteniment d'una pèrgola de fusta. Aprendrem a fer servir un enformador i a fer un hort urbà. També ens explicaran tot el que cal conèixer sobre la bufadora.
Capítol 2
En aquest capítol aprendrem a protegir i pintar metalls en exterior i com encolar una cadira de fusta. També veurem la manera d'allargar la vida dels tubs fluorescents i coneixerem els tipus de geranis i com tenir-ne cura. Per acabar, ens explicaran tot el que cal conèixer de la desbrossadora.
Capítol 1
En aquest capítol aprendrem a reparar el cantell d'un prestatge. Sabrem la manera de foradar un vidre amb un trepant i ens ensenyaran a plantar un gerani. També ens mostraran els diferents tipus de tisores de podar.