Close

Aquagan CB Lleida 59-62 CBF Cerdanyola

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Bàsquet en joc
Título: Aquagan CB Lleida 59-62 CBF Cerdanyola
Descripcion: Partit corresponent a la jornada 12 de Copa Catalunya Femenina. Al grup 1 l'Aquagan Lleida no va poder mantenir la imbatibilitat al Barris Nord i va caure en la visita del Cerdanyola 59 a 62.
Fecha publicación: 02-12-2017

URL:
http://www.xiptv.cat/basquet-en-joc/capitol/aquagan-cb-lleida-59-62-cbf-cerdanyola

Otros vídeos de Bàsquet en joc en xip/tv (Cataluña)

CB Lliçà d'Amunt 66-74 AE Badalonès
Partit corresponent a la jornada 12 del grup 1 de Copa Catalunya que va acabar amb victòria del Badalonès a la pista del Lliçà d'Amunt per 66 a 74.
Finals Torneig Molinet
Final masculina (@sesebasquet 77-75 @BasquetCornella) i femenina (@FemSantAdria 77 - @uemataro 58) del Torneig Molinet de minibàsquet, disputades al Pavelló de l'Illa Diagonal el 4 de gener de 2018.
CB Salou 71-72 Tenea CB Esparreguera
Partit corresponent a la jornada 11 del grup 1 de Copa Catalunya Masculina. L'Esparreguera s'imposa al Salou i continua invicte.
CEB Girona 93 - AD Torreforta 77
Partit corresponent a la jornada 9 del grup 2 de Copa Catalunya. Quarta victòria consecutiva de l'equip gironí com a locals.
Unilever Viladecans BF 70-57 CEJ L'HOSPITALET
Partit corresponent a la jornada 10 de Copa Catalunya Femenina. Al grup 2. l'Unilever Viladecans va capgirar el marcador i es va acabar imposant 70-57 al CEJ L'Hospitalet que arribava com a líder en solitari.
Tarragona Bàsquet Femení 51-34 GEiEG GVC Gaesco
Partit corresponent a la jornada 9 de Copa Catalunya Femenina. Al grup 1 el Tarragona Bàsquet es va imposar amb solvència al GEiEG per 51 a 34.
Zamar 2000 Ploms Salle Reus 72-63 FC Martinenc Bàsquet
Partit corresponent a la sisena jornada de Copa Catalunya Masculina. El Ploms Salle Reus va guanyar el primer partit com a local en la visita del Marinenc per 72-63.
CB Artés 86-76 Outletmoto.com CB Grup Barna
Partit corresponent a la jornada 4 del grup 1 de Copa Catalunya Masculina. L'Artés s'imposa 86-76 i continua invicte mentre que el Grup Barna encara no ha aconseguit guanyar aquesta temporada.
Esportxtothom Bàsquet Samà Vilanova 61-51 Recanvis Gaudí CB Mollet B
Partit corresponent a la tercera jornada del grup 1 de Copa Catalunya Masculina. El Samà Vilanova i el Mollet B arribaven amb dues derrotes i finalment els locals van aconseguir la primera victòria a Copa Catalumnya.
UE Mataró 55 - 58 AE Boet Mataró
Derbi mataroní disputat al Pavelló Josep Mora, corresponent a la jornada 3 del grup 2 de Copa Catalunya.  
CB Santfeliuenc 76 – 77 SESE
Victòria del SESE sobre la botzina en un partit igualadíssim corresponent al grup 2 i disputat al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. Merchanservis CB Santfeliuenc  76 – 77 SESE
Mataró Parc Boet Dori Dori 60-54 Càmping Bianya Roser
Partit de la primera jornada de Copa Catalunya Femenina entre el Mataró Parc Boet i el CB Roser. Les de Jordi Vízcaino debutaven a la categoria amb victòria en un bon partit dels dos equips.
Final femenina Torneig U13 Bàsquet Vilafant: CN Sabadell 47- Citylift GEiEG UniGirona 50
Final femenina del torneig U13 Bàsquet Vilafant.
Final masculina Torneig U13 Bàsquet Vilafant: Joventit de Badalona 77 - València Bàsket 52
Final masculina del Torneig U13 del Bàsquet Vilafant.
F4 Semifinal: Aracena CB Sant Josep - Càmping Bianya Roser
Segona semifinal de la Final a Quatre masculina de la Copa Catalunya disputada a Salou que enfronta l'Aracena Sant Josep i el Càmping Bianya CB Roser i que compta amb la narració de Xavi Ballesteros, l'anàlisi tècnic de Joan Ferrer i els comentaris a peu de pista de Sergi Amat (TAC12).
F4 Final: Mataró Parc Boet - Aracena CB Sant Josep
Gran final de la Final a Quatre masculina de la Copa Catalunya disputada a Salou que enfronta el Mataró Parc Boet i l'Aracena CB Sant Josep i que compta amb la narració de Xavi Ballesteros i els comentaris a peu de pista de Sergi Amat (TAC12).
F4 Semifinal: Aracena CB Sant Josep - Càmping Vianya Roser
Segona semifinal de la Final a Quatre masculina de la Copa Catalunya disputada a Salou que enfronta l'Aracena Sant Josep i el Càmping Vianya CB Roser i que compta amb la narració de Xavi Ballesteros, l'anàlisi tècnic de Joan Ferrer i els comentaris a peu de pista de Sergi Amat (TAC12).
F4- Semifinal Mataró Parc Boet - CB Vic-Universitat de Vic
Primera semifinal de la Final a Quatre masculina de la Copa Catalunya disputada a Salou qu enfronta el Mataró Parc Boet i el CB Vic-Universitat de Vic i que compta amb la narració de Xavi Ballesteros, l'anàlisi tècnic de Joan Ferrer i els comentaris a peu de pista de Sergi Amat (TAC12).
F4 semifinal: Bàsquet Draft Gramenet 45 - CBF Cerdanyola Vila Universitària 50
2a semifinal de Copa Catalunya femenina, disputada el 20/05 al Pavelló Joan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat.
Final a 4 Copa Catalunya Femenina: Barça CBS - Cerdanyola
Final de la Final a Quatre de la Copa Catalunya Femenina disputada en el Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat entre el Barça CBS i el Cerdanyola.
Final de la F4 femenina: Barça CBS 57 - CBF Cerdanyola 49
Final de la Final a Quatre de la Copa Catalunya Femenina disputada en el Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat entre el Barça CBS i el Cerdanyola.
F4 semifinal: Barça CBS 77-55 Platges Mataró
Primera semifinal de la Final a 4 de Copa Catalunya Femenina entre l'amfitrió, el Barça CBS, i el Platges Mataró.
Barça CBS 77-55 Platges Mataró
Primera semifinal de la Final a 4 de Copa Catalunya Femenina entre l'amfitrió, el Barça CBS, i el Platges Mataró.
SESE 62-73 Mataró Parc Boet
Partit d'anada de quarts de final de Copa Catalunya masculina entre SESE i Boet Mataró.
Arenys Bàsquet Citroën Calella 53-50 Bencriada
Partit corresponent la jornada 10 del grup 4 de Copa Catalunya Femenina entre l'Arenys Bàsquet i el Bencriada