Close

Jo sóc millor que tu

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: AD (Els Abans de Déu)
Título: Jo sóc millor que tu
Descripcion: Els immortals es troben amb una problema encara més gran que els A.D.. I és el seu propi Ego. Quin dels éssers més espavilats del planeta cedirà primer en un autèntica batalla d’enginy? Algú ha de fer-ho perquè s’acaba el temps.
Fecha publicación: 31-05-2009

URL:
http://www.xiptv.cat/ad-els-abans-de-deu/capitol/jo-soc-millor-que-tu

Otros vídeos de AD (Els Abans de Déu) en xip/tv (Cataluña)

Les AD (Aventures Desastroses)
Making off on el director, el guionista i l’equip del projecte desvetllen els secrets més ocults de la sèrie més absurda del baix pressupost. El robatori de la porta del temps, la contractació de sis immortals “sense papers”, i tot allò real que durant dotze episodis pensaves que era totalment falç.
Llar, dolça llar
L’organització dels AD s’ha desfet. Els immortals tampoc són els qui eren, però això no canvia les coses, ja que queden pocs minuts si volen tornar a casa. El problema és que just davant els espera el seu assassí.
Un passat immortal
Dubtes laborals, inestabilitats emocionals, pastís de xocolata. L’organització més solida de tot el planeta té greus problemes amb la seva plantilla d’empleats. I és que tothom amaga un passat més o menys ridícul.
Conflictes
Si creies que ho havies vist tot i que els nostres personatges ja no et podien sorprendre més, resulta que en aquest capítol confessen tots els seus amors i desamors embolicant la troca encara més, just abans de la seva execució a mans dels desconcertats A.D.
Caçats i discutits
La cosa es complica, no només perquè els sis immortals han estat capturats i engarjolats pels AD, sinó perquè, a més a més, han de guanyar la partida, enfonsar l’organització i tornar a casa aquest mateix dia. Sempre que, un cop més, deixin de banda les seves diferències.
El dia D, l'hotel D i els AD
Un telèpata, sis immortals, tota una organització mil·lenària i un munt de turistes en el mateix hotel. Passi el que passi, mai res tornarà a ser com abans... El destí del món i del temps dependrà de la rapidesa d’uns i l’estupidesa d’altres.
El dia abans
Tothom prepara el seu propi pla. L’objectiu és fugir per a uns i caçar per als altres. Tots tenen cartes amagades. Tots són els millors. A.D. o Immortals. Tot dependrà, evidentment, del dia abans.
El telèpata!
Al món hi ha gent amb un domini de la ment tan gran que es capaç de connectar diferents ments alhora. Si tens aquest do, però ets un pobre fracassat, i el que escoltes és la conversa més important entre sis immortals... t’acabes de ficar en un bon merder!
Millor junts que morts
Farts de ser caçats i perseguits per Barcelona, els immortals decideixen tornar a casa. Per això han de creuar un portal del temps i, un cop més, enredar els seus caçadors.
Un altre cop, immortal
Els immortals poden estar a qualsevol lloc, intenten dur una vida normal i preocupar-se només dels temes banals... Perquè, en qualsevol moment, pot seguir la caça.
Tenim noia nova a l'oficina
Als Abans de Déu se'ls acaba el temps i els immortals no paren de prendre'ls el pèl. Així que, desesperats, decideixen contractar a una nova agent.
Una feina difícil
Corren, salten i fugen per platges i teulades de la vella ciutat comtal. Els agents “A.D.” no ho tenen gens fàcil per caçar als escorredissos immortals que sempre semblen anar un pas per davant.