Close

Concert dels 50 anys de Corals Infantils de Catalunya

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: 50 aniversari. Corals Infantils de Catalunya
Título: Concert dels 50 anys de Corals Infantils de Catalunya
Descripcion: Concert multitudinari des del Palau Sant Jordi amb què el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya clou la celebració del seu 50è aniversari.
Fecha publicación: 21-05-2017

URL:
http://www.xiptv.cat/corals-infantils-de-catalunya/capitol/concert-dels-50-anys-de-corals-infantils-de-catalunya

Otros vídeos de 50 aniversari. Corals Infantils de Catalunya en xip/tv (Cataluña)

Concert inaugural del 50è aniversari de Corals Infantils de Catalunya
Concert inaugural del 50è aniversari de les Corals Infantils de Catalunya des del Teatre Municipal de Manresa. Organitzat pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), el concert reuneix les corals que van participar a la primera trobada de corals infantils, el 1967 a Manresa. Es tracta de L’Espinguet, de Vilafranca del Penedès; L’Esquellerinc, L’Esquitx, L’Espurna i El Virolet, totes quatre de Barcelona; el Cor Cabirol de Vic, i la Coral Infantil de l’Orfeó Lleidatà, El periodista Antoni Bassas presenta l'acte, sota la direcció artística del director de Comediants, Joan Font.  
Diumenge 19 de febrer, concert 'Qui canta, recanta!'
Des del Teatre Conservatori de Manresa, viurem el concert d'inaguració dels actes de celebració del 50è aniversari de les Corals Infantils de Catalunya. Hi participen Corals infantils de tot Catalunya. La direcció escènica és a càrrec de Comediants. El concert tindrà lloc el diumenge 19 de febrer a la tarda i es podrà veure a partir de les 22h pel canal 159 de Movistar+.