Close

22/08/2014 - "La sagrada família - Capítol 24: Època de cel"

Canal: TV3 (Cataluña)
Programa: La sagrada família
Título: 22/08/2014 - "La sagrada família - Capítol 24: Època de cel"
Descripcion: Un matrimoni gran vol deixar l'herència en vida a les seves filles i acaben provocant un conflicte entre elles. El GMI ha d'intervenir. La Janis tortura psicològicament l'Arnau per aconseguir que vengui l'àtic i es comprin una fabulosa torre a la part alta de Barcelona. Mentrestant, la Mariona, ara que se sent mare, ja no vol donar la criatura en adopció.
Fecha publicación: 22-08-2014

URL:
http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/la-sagrada-familia/la-sagrada-familia-capitol-24-epoca-de-cel/video/3799530/

Otros vídeos de La sagrada família en TV3 (Cataluña)

10/12/2019 - "Els mercats de la Concepció de Barcelona, de la Masuca d'Igualada i municipal de Tortosa"
Una dona feliçment casada rep la visita del seu marit, a qui creia mort fa anys, que li demana que tornin a estar junts. Ara ella està casada amb un home que també estima i no vol renunciar a cap dels dos marits, però ells no hi estan d'acord. Al mateix temps, en Ramoneda torna inesperadament al GMI, tot dient que el president la Generalitat li ha proposat que sigui conseller de Benestar Social i ofereix un càrrec de Secretària General Remei. Totes el prenen per boig.
27/08/2014 - "Bonobos"
Dos arquitectes que porten la reforma de la torre de la Janis i l'Arnau, amics de tota la vida, trenquen la seva relació professional després d'haver passat les vacances junts amb les famílies. La Janis demana a la seva mare que resolgui el conflicte per poder acabar les obres. L'Arnau, però, no pot fer front a la hipoteca i està arruïnat.
26/08/2014 - "Ramats"
Un seguidor del barça no vol sacrificar l'assistència un partit vital que coincideix amb l'aniversari de la seva dona, que el posa entre l'espasa o la paret: el Barça o jo. Finalment, l'aparició d'un famós jugador del Barça resoldrà la situació. En Pau i la Remei, després d'una nit de sexe desenfrenat, queden que repetiran.
25/08/2014 - "Simbiosi"
Una parella de divorciats que viu damunt de l'autoescola es veu obligada a continuar convivint a la força fins que venguin el pis davant la impossibilitat de pagar dos lloguers. En vista que les discussions són cada cop més agressives, Quim, com a president de l'escala, demana a la seva germana que miri d'arreglar les coses abans no passi una desgràcia.