Close

El forn (cap.52)

Canal: Super 3
Programa: TaKaT, un gos de Barcelona
Título: El forn (cap.52)
Descripcion: La olor que fan els pastissos quan surten del forn és el que porta a en Takat fins el forn d'una pastisseria, s'atipa de pastes però li fan un efecte perillós a l'estomac.
URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/takat-gos-barcelona/el-forn-cap-52/video/4791952/

Otros vídeos de TaKaT, un gos de Barcelona en Super 3

La policia (cap.16)
En Takat se'n adona que la policia l'ha trobat, i busca totes les possibilitats per tal d'amagar-se, trucs i amagatalls per tal que no el "pesquin".
Ciment (cap.15)
Hi ha uns operaris de rehabilitació de paviments que estan acabant de posar ciment al terra, En Takat no pot evitar posar un peu al ciment fresc, i després l'altre, li agrada el dibuix que fa, fins que el descobreix l'operari.
Jocs de màgia (cap.10)
En Takat troba a dins d'una paperera una caixa que li reserva moltes sorpreses, tantes que acabara sent un mag accidental.
La font (cap.2)
Fa molta calor, en Takat té molta set i no troba aigua enlloc, fins que troba una font, però no sap com fer-s'ho per beure, amb el seu enginy al final aconsegueix la forma de refrescar-se.
Hummer (cap.51)
Acostumat a veure cotxes d'una mida considerable, no se'n sap avenir quan l'atropella un cotxe del seu mateix tamany, s'hi enfronta i surt guanyant.
Escombriaire (cap.40)
Takat s'acaba d'aixecar de la seva caixa, fa el mandra i immediatament passa per davant seu un gran núvol negre, quan es reposa de l'esglai, torna a passar, però de seguida li grunyi. No li agrada que el despertin així. Descobreix un escombraire amb cara de pocs amics. En Takat està molt empipat i aconsegueix amb el seu geni que l'escombraire fugi de "casa" seva.
Conills II (cap.24)
En Takat està descansant al parc on habitualment s'hi acosta quan hi ha quelcom que li colpeja al cap, són els conills que estan jugant al futbol i sense voler s'hi sent implicat.
Agility (cap.39)
A Montjuïc hi ha unes activitats per a gossos, concursos i pistes de obstacles que ell supera i no de la forma mes correcta, al final troba la seva recompensa.
Skate (cap.38)
Takat va passejant pel carrer i es creua amb un skater que gairebé l'atropella, ell el persegueix i l'intenta mossegar, fins que es troba en una plaça (Macba), on hi ha milers, acabarà muntat en un skate i saltant voreres!!
Trasllat (cap.37)
Veure com traslladen uns mobles des d'un pis alt i com els treuen per la finestra li crida l'atenció, la curiositat fa que s'hi munti, però el pis li reserva una sorpresa.
Piruli (cap.36)
En Takat s'atura on no ho ha de fer, això li comporta quedar enganxat a un pirulí, i convertir-se en un lleó.
Cavall (cap.35)
Durant una cavalcada de la policia muntada en Takat creu veure a l'enemic que esta atacant al policia, ell fa tot el possible per alliberar al pobre genet de les garres de l'animal que el vol atacar.
Zoo (cap.31)
La seva entrada al zoo li porta moltes sorpreses que no sempre són agradables, però al final troba la venjança que els altres animals necessiten.
Mort de gana (cap.30)
Takat té gana i veu passar per davant seu un camió amb una foto d'una gran salsitxa. Intueix el que hi ha dintre, i prepara una estratègia; Vol fer-se el mort perquè el conductor el reculli i l'entri dins del camió . Al final Takat s'empatxa de salsitxes.
Malson (cap.29)
En Takat està sota d'un banc al parc Güell amb un bon plat d'espaguettis, fins que una mà el segresta i el porta a una altra realitat que ell no vol, la seva escapada es una mica tumultuosa.
Lluna plena (cap.34)
La lluna plena és motiu per que alguns animals tinguin un comportament diferent, a en Takat el molesten les manifestacions públiques dels maulets dels gats.
Entrepà (cap.32)
En Takat va tranquil·lament pel carrer quan veu un nen que porta a la mà un entrepà que no vol menjar-se, la seva mare el va arrossegant per agafar l'autobús, en Takat els segueix per diferents carrers fins que troba la seva recompensa.
Xiclet (cap.27)
Un xiclet al terra, en Takat que se'l troba, que el mastega, i arriben els problemes quan se li enganxa tot.
Conills III (cap.25)
Ara són els conills els que es prenen la venjança per la ma, i són els que ataquen a en Takat per tal que aprengui a no posar-se en el seu terreny.
Conills I (cap.23)
En Takat té la costum d'enterrar els ossos que no s'ha de menjar per una altra ocasió que tingui gana. Des-afortunadament se li acudeix enterrar-lo al territori dels conills, un error que pagarà car.
L'hort (cap.22)
A la nit en Takat es quan se sent millor per buscar menjar, es cola en un hort urbà però es troba amb uns habitants bastant molestos, els conills.
Estel (cap.21)
A la platja hi ha gent que esta fent anar estels, li agrada això de volar, i ho intenta, arriba a ser un "as" del vol sense motor.
Abella (cap.20)
Quan arriba el calor apareixen les mosques i les abelles, aquests molestos insectes fan que en Takat perdi la paciència, i elles que ho saben, el posen al límit.
El mercat (cap.18)
El mercat ofereix a en Takat tota la varietat de queviures possibles, se li fa la boca aigua i intenta provar tot el que pot, de cistell en cistell.
Cotorres (cap.17)
A en Takat li molesta el constant soroll que fan les cotorres que viuen a sobre de la palmera on està descansant, busca la manera més efectiva per fer que se'n vagin i no tornin.