Close

Recorda (cap.88)

Canal: Super 3
Programa: Suckers
Título: Recorda (cap.88)
Descripcion: El Travis es troba el cotxe fet un desastre cada vegada que es desperta però no pot recordar res de la nit passada.
URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/suckers/recorda-cap-88/video/3671590/

Otros vídeos de Suckers en Super 3

El regal més adient (cap.13)
En Travis i l'MCSpeaker lluiten per l'amor de la Kawaii. Una flor vs un ram, unes galetes vs un gran pastís... Però qui encertarà els gustos de la noia gòtica?
La festa (cap.12)
Totes les joguines han estat convidades a la festa de dissabte a la nit al Hummer de l'MCSpeaker. En Travis hauria de trobar la indumentària adient. Així doncs... llaç o corbata?
L'entrenament (cap.11)
Per què s'entrena tant en Travis? Per les olimpíades? O simplement es posa en forma per poder aprofitar el banyador de l'estiu passat?
Vacances (cap.10)
De París a Nova York, de Tokyo a l'Antàrtida, de Jamaica a Kènia, en Travis gaudeix de les vacances sense "jet lag" i fent fotografies de tot.
Nadó a bord (cap.9)
Per què l'enganxina "nadó a bord" avisa la gent de fora, quan en realitat és el pobre Travis qui se les ha de veure amb la criatura?
Pudors (cap.8)
Encara que intenti dissimular, alguna cosa fa molta pudor dins del cotxe i en Travis intenta de totes les maneres possibles eliminar aquesta mala olor. Però de vegades és pitjor el remei que el mal...
La bossa de mà (cap.7)
Un Travis avorrit i una bossa de mà molt femenina oblidada a la part de darrere del cotxe plena d'objectes sorprenents: és hora de divertir-se.
La jungla (cap.6)
Tot comença amb la intenció de decorar l'interior del cotxe amb algunes plantes, però allò s'acaba convertint en una autèntica jungla amb lianes i animals salvatges inclosos.
Karate (cap.5)
En Travis vol seguir el Bushido, el camí dels samurais, però no se'n surt ni amb la primera lliçó: com posar-se el cinturó.
El portal espai-temps (cap.2)
Ventoses (cap.1)
Les ventoses d'en Travis estan fetes un fàstic. Si té la intenció de quedar-se enganxat al vidre hauria de pensar a canviar-les.
El sistema retràctil (cap.104)
El Travis s'inventa un mecanisme retràctil per agafar beguda sense aixecar-se de la cadira. El que fa la mandra!
Múscultravis (cap.103)
El està decidit a fer músculs. Només cal algun aparell i molta tenacitat. I, si això no funciona, es canvia de braços.
El Travis, al rescat (cap.102)
El Constantine queda lligat a uns globus i surt volant. El Travis posarà en marxa la seva imaginació per sortir volant a buscar el seu amic.
Les ostres o els peixos (cap.101)
El Travis es construeix un aquari dins el cotxe. Haurà sabut preveure els perills de la vida subaquàtica?
Mc Goril·la (cap.99)
Els sukers estan de festa. Però el Travis no és prou modern i el Mc Speaker no el deixa entrar.
El cotxe domòtic (cap.97)
Cotxes, semàfors i multes (cap.96)
El Travis comença jugant amb cotxes de joguina i acaba ordenant el trànsit real.
Circ Travis (cap.95)
El Travis fa de pallasso. Diuen que fer riure és més difícil que fer plorar...
Truquen (cap.94)
El Travis està muntant la maqueta d'un vaixell, però no paren de trucar missatgers molestos amb paquets que no són per a ell!
Retorn al present (cap.93)
En Travis rep la visita del seu jo del futur. Ha vingut amb comandament a distància. I en Travis del present li pren! Tenim paradoxa.
A pagès (cap.92)
Pastisseria (cap.91)
Supertravis (cap.90)
És un ocell? és un avió? No. És el Travis Súper Heroi i està preparat per salvar el món -en especial la Kawaii- de tots els mals.
El io-io (cap.89)
El Travis troba un io-io al cotxe. Primer sembla difícil de fer-lo anar però aviat hi agafa confiança. Massa confiança...