Close

Canvi de papers (cap.38)

Canal: Super 3
Programa: Rovelló
Título: Canvi de papers (cap.38)
Descripcion: En Rovelló està convençut que els gats viuen més bé que els gossos. En Guitarra, per demostrar-li que no, parla amb en Mèu perquè accedeixi a fer uns quants dies de gos mentre en Rovelló fa de gat. En Mèu accepta el repte.
URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/rovello/canvi-de-papers-cap-38/video/4488312/

Otros vídeos de Rovelló en Super 3

On és tothom? (cap.105)
En aquest episodi, totes les persones desapareixeran sense dir ni ase ni bèstia. Fins i tot, el Llisot, el Pauet i la Nyera. El Rovelló i el Guitarra voldran saber què ha passat als seus amics de dues cames. El que descobriran els deixarà parats, i també a nosaltres.
Contes a la vora del foc (cap.66)
Quina tragèdia tan gran! S'espatllarà el televisor al Mas Tolosa i se l'enduran a Navell per arreglar-lo! I no serà l'únic televisor espatllat, també s'espatllarà el del Fredolic! Sort que el bon Pauet, com es feia antigament, sap explicar contes a la vora del foc per passar una nit entretinguda! I fins i tot el Fredolic s'afegeix a la festa, encara que potser tenia unes altres intencions, i no pas gaire bones...
La primavera ja és aquí (cap.50)
El Rovelló observa que fa uns dies que hi ha molt moviment al bosc, al mas i a Navell. Persones i animals es mouen amunt i avall inquiets, buscant estar a prop de congèneres de l'altre sexe. Sent uns nens que canten una cançó sobre "la primavera", i el Guitarra li explica que això que està passant hi té molt a veure, amb la primavera, i que algun dia també l'afectarà a ell. El gos no s'ho acaba de creure i fuig quan detecta que la Coloma s'acosta.
El príncep destronat (cap.48)
El Llisot està a punt de tenir un accident. I el Mullat el salva i posa en perill la seva pròpia vida. Aquest fet provoca que el Mullat es converteixi en el gos preferit del Llisot. I el Rovelló viu aquesta situació com alguns nens viuen l'arribada d'un nou germà, que els treu protagonisme. El Rovelló no pararà fins a fer alguna cosa encara més important per al Llisot que la que va fer el Mullat...
Jo no sóc jo (cap.46)
Convençut que no aconseguirà mai el Rovelló, el Gran Circus s'ha fet fer un clon del gos. Aquest fet provoca una sèrie de malentesos entre els animals i les persones de Mas Tolosa. I és que el clon, a més d'actuar al circ, es passejarà per Navell i pel mas fent de Rovelló.
Fugitius (cap.44)
De bon matí, el Guitarra adverteix el Rovelló que no se'n vagi sense haver parlat abans amb ell: "Avui és un dia molt especial, ja som a l'estiu i...". Però el Rovelló, que ha quedat amb la Coloma, se'n va sense fer-ne cas. Ben aviat, els dos gossos es veuran perseguits per petards de tot tipus (piules, correcames...). I és que ells no ho saben, però estan a punt de descobrir com celebren les persones la revetlla de Sant Joan.
Roses i llibres (cap.40)
Una nit, el Rovelló enxampa el Fredolic robant roses d'uns rosers que han plantat al jardí de Mas Tolosa. Després de fer-lo fora amb l'ajuda de la Sanda i el Mullat, el Rovelló es queda tot sol ensumant les roses. I es punxa el nas. Enrabiat, el gos destrossa els rosers perquè es pensa que l'estan atacant. L'endemà s'adona de la gravetat del que ha fet: tots els habitants de Navell comptaven amb aquelles roses per celebrar la Diada de Sant Jordi.
Veïns enfrontats
Un parell de maleses del Rovelló provoquen l'enfrontament entre els del Mas Canut i els del Mas Tolosa. En Llisot, al mig, mirarà de trobar la pau. Però no l'hi posaran gens fàcil, ni els uns ni els altres.