Close

El cas dels nans a l'aguait (cap.3)

Canal: Super 3
Programa: Quatre amics i mig
Título: El cas dels nans a l'aguait (cap.3)
Descripcion: La mare d'en Fred acull a casa seva un home que acaba d'arribar a la ciutat¿ i el seu gos. En Preciós desconfia d'ell en veure el seu comportament estrany al voltant de la casa d'en Charly, i descobreix que és un lladre d'objectes antics. Però com s'ho farà per comunicar-ho a en Fred? El nen no entén el llenguatge dels gossos!
URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/quatre-amics-i-mig/el-cas-dels-nans-a-laguait-cap-3/video/5551894/

Otros vídeos de Quatre amics i mig en Super 3

El cas de la càpsula (cap.25)
Fa 100 anys es va enterrar una càpsula sota una rajola del rebedor de l'escola amb un valuós diari de l'època dintre. Quan en Siggi es prepara per obrir-la, descobreixen que ha desaparegut! El famós detectiu Bernard Saumel promet resoldre el cas en 24 hores. A la vegada, en Charly diu que ho farà la seva Agència. Que guanyi el millor detectiu!
El cas anterior a tots els altres casos (cap.26)
Molt abans que en Preciós anés a viure a l'Agència, era un gos de carrer. Un dia es troba una salsitxa, però és atacat per un gos que es diu Braggart i perd la teca pel camí. En un intent de recuperar-la, en Preciós es troba amb un líder de la màfia anomenat Bruschetti, a qui els Xarly & Co estan investigant, i els seus camins es creuen.
El cas de l'avi estafat (cap.24)
El pare de l'Estefi i en Ravenet els castiga a quedar-se a casa i estudiar matemàtiques fins que en Ravenet pugui passar el seu proper examen. Però ells se salten el càstig per ajudar el seu avi, ja que algú l'ha estafat i ha marxat amb els seus estalvis. El lladre resulta que és un antic company d'escola del seu pare, el senyor Lehman.
El cas del robatori d'art exquisit (cap.23)
Un nou alumne, en Ben, arriba a l'escola i es fa amic de l'Estefi. En Charly es posa gelós i sospita d'ell. En Carl Witt, el pare d'en Ben, és acusat d'haver robat unes figuretes d'art i la colla intentarà provar la seva innocència. Bé, tots menys en Charly, que està convençut que en Carl és culpable!
El cas de l'enemic del menjar ràpid (cap.22)
La senyoreta Janis es comporta de manera estranya: la veuen donant un maletí a un home i l'endemà plora mentre la Stratmann la consola. La mare d'en Fred surt amb un home anomenat Bernie, que la convenç per invertir al seu negoci. Quan els nens veuen en Berni parlant amb la Stratmann, saben que alguna cosa estranya passa!
El cas del sabotatge al plató (cap.21)
L'escola és l'escenari de rodatge d'un episodi de la sèrie Inspector Derk. Alguns estudiants tenen l'oportunitat de fer pràctiques al rodatge, incloent-hi Charly & Co. Llavors comencen a passar coses estranyes: un cable de càmera tallat, pastilles de dormir a la tassa de cafè del director, o una invasió d'ovelles a l'hort de l'Agència! Sabotatge!
El cas del lladre estúpid (cap.20)
En Charly vol trobar un home a qui anomenen "el lladre estúpid" per activar l'alarma del magatzem on pretenia robar. Una gata anomenada Mimi s'instal·la a casa d'en Preciós de manera inesperada. En Charly & Co faran servir una excursió per investigar els magatzems. Però seran el Preciós i la Mimi els que resoldran el cas.
El cas del trofeu al graner (cap.19)
L'escola organitza una rifa per sortejar destins de pràctiques de feina. La colla guanya la papereta de la comissaria sense en Charly, a qui li toca anar als estables del senyor Rubenacker. Mentre ajuda el cuidador dels estables, la Cindy, la filla de l'amo, informa que ha desaparegut un trofeu de competició d'hípica.
El cas de la roba de marca (cap.18)
Els nois van al mercat ambulant, on veuen parades que venen roba de marca molt barata i en Charly sospita que es tracta de mercaderia robada o pirata. Allà coneixen en Brassert, un entrenador de gossos. La Nicole, que s'ha emprenyat amb el seu xicot, en Miki, els ajuda en les investigacions i és segrestada per una banda de gàngsters!
El cas del xantage a l'escenari (cap.17)
L'escola organitza una obra de teatre en què actuen tant els professors com els alumnes, incloent-hi un petó a la galta de la senyoreta Stratmann a en Fred, com a mare i fill, però a cada assaig algú els interromp! Els nois descobreixen una carta anònima d'extorsió que algú ha enviat al director de l'obra, el senyor Pinter.
El cas del cangur superheroi (cap.16)
Algú ha entrat a casa de la senyoreta Stratmann mentre ella és fora de viatge, però no hi falta res. El seu xicot, el Paul, creu que el lladre buscava la col·lecció de còmics de la seva família, que és molt valuosa. En Paul es queda per vigilar la casa, però necessita un cangur per al seu fill petit, en Tim. En Ravenet farà de cangur!
L'estrany cas d'en Daniel el conserge (cap.6)
La polsera de la senyoreta Stratmann desapareix dins el vestidor de noies del gimnàs de l'escola. En Fred sospita d'en Daniel, el conserge de l'escola, que sembla que amagui alguna cosa i tingui una segona personalitat diabòlica. En realitat, en Fred n'està gelós! Però no va gaire desencaminat.
El cas del paraigua de topos (cap.4)
Algú ha entrat a la sala de professors i ha robat les arracades de la senyoreta Janis. A la vegada, el guapo d'en Gerard declara a la policia que algú ha entrat al seu ordinador. En Charly s'ha penjat de la Carol, l'amiga de la seva germana, i la resta creuen que ella pot estar involucrada en els robatoris. Serà capaç de ser objectiu, en Charly?
El cas del detectiu contagiós (cap.8)
Durant una excursió de tres dies a un castell, la germana d'en Charly, la Nicole, comença a treballar de monitora. En Fred s'emporta el Preciós d'amagatotis i en Charly es veu obligat a fingir un mal de panxa com a excusa per encobrir el gos. Però un cop al castell, hi ha una epidèmia de veritat! Pot ser que algú els estigui enverinant?
El cas de l'escàndol de l'escola (cap.10)
És la Setmana de la Terra a l'escola i participen en un festival municipal de projectes mediambientals. En Xarly decideix investigar pel seu compte sobre la contaminació de la terra. Sorprenentment, descobreixen tones de brossa a les mostres de terra del seu voltant i destapen el que sembla que és un escàndol mediambiental!
El cas del gat en línia (cap.7)
La colla creen una pàgina web per promocionar l'Agència. El primer cas que els arriba és trobar un gatet perdut. Algú pirateja la seva web i comencen a rebre centenars de casos falsos! Mentrestant, l'Estefi es penja d'en Santi, un jove i guapo professor assistent que la ficarà en un bon embolic.
El cas de la desaparició de l'estrella de televisió (cap.9)
En Fred apunta el Preciós en un càsting per a un anunci de menjar per a gossos. Durant el primer dia de rodatge, el seu company de pantalla, en Flupi, desapareix sense deixar rastre juntament amb el seu collaret de diamants! La substituta d'en Flupi és la Madeleine, la gossa de la Comtessa, que resulta que és una antiga nòvia d'en Preciós.
El cas de la desaparició dels cogombres (cap.5)
En Ravenet té por de suspendre el proper examen de mates: és un test oral i a ell no li agrada parlar en públic! Mentrestant, comencen a desaparèixer els cogombres de l'hortet que té l'àvia d'en Charly, la Margaret. I per acabar-ho d'adobar, l'Ajuntament amenaça de treure tots els hortets de la ciutat (incloent-hi l'Agència!).
El cas del grafiti a la façana de l'escola (cap.14)
En Preciós s'ha de fer càrrec d'en Nino, el gosset de la senyoreta Janis, mentre li reformen casa seva. Aquell mateix dia descobreixen un enorme grafit a la façana de l'escola. Mentrestant, la policia busca un home anomenat " el lladre de la mitja blanca", que roba furgonetes de bancs. Al final, tot està relacionat!
El cas del fantasma ambulant (cap.12)
És Setmana Santa i els nois se'n van de campament a una illa de víkings amb en Siggi i la seva família. Durant una excursió, en Fred troba una bonica peça d'ambre que resulta que és un antic amulet víking. Però l'endemà al matí desapareix! La Lindi, la filla d'en Siggi, creu que el culpable és un fantasma errant famós a l'illa.
El cas dels Panteres Solitàries (cap.15)
En Gerard el guapo està actuant de manera estranya. Es vesteix com un motorista, condueix una moto que no fa per a ell i surt amb una noia maca de 20 anys anomenada Laura que va conèixer en una xarxa social i que treballa al Club de les Panteres Solitàries. En Charly ho troba tot molt sospitós: ella és massa bona per a en Gerard!
El cas del lladre de cotxes (cap.13)
La senyoreta Brise, professora en pràctiques, escollirà el millor article dels alumnes per publicar-lo al diari de l'escola. En Charly té una idea: escriuran sobre les investigacions policials per guanyar la competició. Tanmateix, durant l'entrevista, algú roba el cotxe de l'inspector Martínez!
El cas del gimnàs catastròfic (cap.11)
El guapo d'en Gerard contracta en Charly & Co per espiar un home anomenat senyor Ritter, que treballa en un gimnàs. En Fred s'hi apunta com a agent infiltrat i descobreix que la seva estimada Stratmann s'entrena amb aquell home! Llavors es produeixen una sèrie d'accidents al gimnàs que involucren la professora de Biologia.