Close

Sabotatge al Tramdit! (cap.19)

Canal: Super 3
Programa: Energèdits
Título: Sabotatge al Tramdit! (cap.19)
Descripcion: Una nova línia del Tramdit s'inaugura a Ditània perquè els seus ciutadans puguin agafar menys el cotxe. Cap habitant, ni tan sols en Ditbrut, vol perdre's l'esdeveniment. Però a la meitat del seu trajecte, el Tramdit es para misteriosament. En Manel comprova que no ha estat per una errada tècnica sinó per un acte de sabotatge.
URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/energedits/sabotatge-al-tramdit-cap-19/video/3121970/

Otros vídeos de Energèdits en Super 3

Negre Nadal (Cap.26)
Ditbrut i Ditinodit han ideat un pla maquiavèl·lic per a triplicar les seves vendes nadalenques de brutoli: baixar els preus perquè els habitants es passin a la seva companyia elèctrica i canviar el "color del Nadal" de blanc a negre. La campanya Negre Nadal és un èxit entre la població i posa el color negre de moda entre els habitants. En Manel se sent sense forces per a lluitar aquesta vegada contra Ditbrut i els seus plans, dimiteix com assessor de l'alcalde en temes energètics i es tanca deprimit en el seu laboratori. Però, inesperadament, rep una visita molt especial: la del seu esperit nadalenc, que li mostra com seria Ditània si ell no hagués lluitat per una consciència ecològica durant anys i com serà el futur de la ciutat si no es posa en acció i planta cara novament al seu etern rival.
La família mans netes (cap.25)
A l'escola de Ditània s'organitza un concurs: els nens faran un seguiment dels seus pares amb una càmera de vídeo que enregistrarà els seus hàbits a l'hora de gastar energia a la llar. La família que demostri més mesura en la seva despesa energètica i més respecte pel medi ambient serà guardonada amb el Premi Família Mans Netes.
Com es va fer... energèdits (cap.24)
Ser o semblar (cap.23)
Ditbrut s'enfurisma al comprovar el descens de les vendes de brutoli. Ditinodit té una idea: com que l'important no és ser respectuós amb el medi ambient sinó només semblar-lo, fabricaran un brutoli que emeti un fum verd i que faci olor d'encens, perquè la població es pensi que no és contaminant i torni a utilitzar-lo.
Sempre estiu (cap.22)
Des que Manel Manetes és assessor de l'alcalde en temes energètics, les vendes del brutoli de Ditbrut han descendit notablement, pel que el magnat atravessa una forta depressió. Per a animar-lo i fer pujar les vendes, el seu assessor Ditinodit té una brillant idea: revertir el discurs sobre el canvi climàtic i anunciar-lo com una cosa bona per a la població.
Sense el ditades, no (cap.21)
Ni tant ni tan poc (cap.20)
La guerra dels adhesius (cap.18)
Sumant energies (cap.16)