Close

En Geniüt i el núvol màgic

Canal: Super 3
Programa: El drac Digby
Título: En Geniüt i el núvol màgic
Descripcion: L'Espurna té una pomera molt assedegada i, per regar-la, se li acut fer aparèixer un núvol de pluja màgic amb un dels seus encanteris. El problema és que el núvol va cap on vol i descarrega l'aigua per tot arreu, i quan en Digby, en Rosegaire i l'Espurna hi va a parar al damunt, no en poden baixar i cada cop s'enlairen més. Al final, com passa sovint, ho haurà de resoldre en Geniüt.
Fecha publicación: 26-05-2020

URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/drac-digby/en-geniut-i-el-nuvol-magic/video/5716367/

Otros vídeos de El drac Digby en Super 3

Caminant pel país de la son
A en Digby, en Rosegaire, en Geniüt i l'Espurna els han desaparegut coses durant la nit i estan molt intrigats. En Rosegaire està convençut que hi ha un monstre que volta de nit prenent coses a la gent, i en Digby decideix que dormin tots junts a ca l'Espurna i que vagin vigilant per torns durant la nit per descobrir l'intrús misteriós. Finalment descobriran que no es tracta d'un monstre, i que la realitat supera la imaginació.
El detectiu Digby
A tothom li han començat a desaparèixer coses: a l'Albert, unes caixes, a en Digby, una corda, a en Rosegaire, un tendal, a en Geniüt, unes molles, i a l'Espurna, una caldera. En Digby decideix fer una investigació per enxampar el pispa que s'ha endut totes les coses, però cada cop que es pensa que l'ha trobat, s'equivoca. Al final, una pista definitiva el durà fins al culpable, que és l'últim que tothom s'esperava.
La màgia dels fruits secs
El Llibre d'Encanteris s'enfada amb l'Espurna i se'n va volant pel bosc. Pel camí es troba en Rosegaire, que li demana de provar algun encanteri. Com era previsible, l'encanteri que prova en Rosegaire fa aparèixer una muntanya de fruits secs al bosc. La muntanya va creixent i en Rosegaire no sap com aturar-la, fins al punt que, per primer cop a la vida, diu que no vol més fruits secs. Al final, l'Espurna haurà de salvar la situació.
El Club dels Fruits Secs
En Geniüt ha muntat el Club del Tren, en què els membres juguen amb un tren de joguina. Quan en Rosegaire trenca el tren, en Geniüt el fa fora del club. La Grizel el convida a entrar al Club dels Fruits Secs, que en realitat és una manera de convèncer en Rosegaire perquè faci les malifetes que li proposa la Grizel. Una d'elles és pujar sense permís al tren de joguina, però com sempre a la Grizel li surt tot al revés.
Caçant bolets
L'Espurna està preparant una poció màgica de les seves, però s'adona que li falta un ingredient. Abans que surti a buscar-lo, el Llibre d'Encanteris l'avisa que no pot deixar sola una poció a mig fer amb els bolets corrent per casa, perquè pot passar qualsevol cosa. En Digby i en Rosegaire s'ofereixen a quedar-se a vigilar la poció i els bolets, però al final, en comptes d'evitar un desastre, el provoquen ells mateixos sense voler.