Close

Fulles per la Dot

Canal: Super 3
Programa: Dot
Título: Fulles per la Dot
Descripcion: La Dot fa una gimcana al bosc amb el seu pare i el seu amic Hal. Han de trobar 4 coses per aconseguir les xapes del grup escolta. La Dot fa servir la tauleta per buscar-les, però el seu pare li vol fer veure que és millor no mirar tant la pantalla i fixar-se més en el món real.
URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/dot/fulles-per-la-dot/video/5846707/

Otros vídeos de Dot en Super 3

L'algoritme és una ballarina!
La Dot i la seva colla continuen de colònies informàtiques. La Nev té problemes amb un programa de ball que està dissenyant, i en Rick aprofita l'avinentesa per explicar que són els algoritmes. Perquè ho entenguin, els proposa un joc en què ell executa ordres. Cadascú ho entén al seu ritme, però la Nev no ho capta del tot fins que la Dot no posa com a exemple la seva pròpia coreografia.
El porc fantasma
La Dot i la seva colla han anat a colònies, i, al voltant del foc de camp, la Dot explica la història el garrí Jiminy, un porquet fantasmal, que atemoreix els seus amics. Ningú reconeix que té por del suposat fantasma, però el Hal i la Nev estan esfereïts i veuen i senten coses misterioses que els fan glatir de por. Finalment, amoïnada pel pànic generat, la Dot decideix demostrar que el garrí Jiminy no existeix.
Atura't i olora les roses salvatges
La Dot i els seus amics participen en unes colònies en què es combina l'activitat a l'aire lliure amb la informàtica. El primer dia de colònies, el monitor els proposa un joc de pistes consistent a trobar coses que funcionin amb codi. Formen dos equips -el Hal i la Dot contra la Rudy i els bessons--, que competeixen per ser els primers de trobar totes les pistes. El Hal s'entreté, tanmateix, observant la natura.
El dia d'en Dev
La Dot i la seva colla ha anat de colònies i s'ho passen d'allò més bé. Tots menys el Dev, que ha passat una mala nit per causa d'una tempesta i s'enyora de casa seva. Quan se n'adonen els seus companys, decideixen organitzar-li un dia especial en què pugui gaudir de les coses que troba a faltar. El que li proposen, tanmateix, no el treu del seu ensopiment. Però per què deu ser?
Esquirols en marxa
La Dot descobreix un esquirol albí al pati de casa seva i el vol fotografiar. Quan ho veu el Sr. Sherman, però, s'estranya que una mare esquirol s'hagi allunyat tant del niu. Més tard descobreixen que una tempesta ha fet caure l'arbre on vivia amb la seva cria, que ha quedat a l'altra banda del riu i es podria arribar a morir per falta d'aliment. Cal reunir mare i cria amb urgència!
A la teva manera
A classe de música, la Dot i la seva colla enregistren un videoclip per enviar-lo a un concurs i poder assistir a un concert dels GatNova en directe. Ho fan força bé, però no en queden contents del tot perquè no és prou original i tenen por de no guanyar. Llavors la Srta. Randy, la mestra de música, els proposa que personalitzin la cançó provant de tocar cadascun el seu instrument ideal.