Close

El misteri de la història

Canal: Super 3
Programa: Dot
Título: El misteri de la història
Descripcion: La Dot i el Hal troben per casualitat un mapa del tresor, que decideixen desenterrar de seguida. Sense saber que és una càpsula del temps, s'imaginen que les coses que troben dins del cofre pertanyen a antics pirates, però sense voler aconsegueixen esbrinar que en realitat els suposats pirates eren l'avi i la mare.
URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/dot/el-misteri-de-la-historia/video/5858067/

Otros vídeos de Dot en Super 3

Digues que sí als escacs
El pare de la Dot ha de deixar una emocionant partida d'escacs contra la Dot quan rep una comanda dels jocs d'escacs fets a mà que ven. Proposa a la Dot de jugar-hi a distància, però triga tant a moure fitxa que la Dot perd la paciència i es decideix a ajudar-lo. El seu pare ho accepta, però, com que així tampoc s'avança gaire, la Dot s'empesca una manera dràstica d'accelerar la producció.
Sigues el robot!
En Greg convida el seu germà Hal i la Dot a jugar contra ell i la seva amiga Tessa un partit de futbol cibernètic al Ciberclub local. En Hal està escarmentat que el seu germà el guanyi sempre, però torna a perdre estrepitosament. Determinats a guanyar, ell i la Dot s'entrenen amb la Nev i en Dev, actuant com si fossin robots. L'entrenament dona els seus fruits i, al partit de la revenja, deixen bocabadat a tothom.
Tradicions sobre gel
Arriben les vacances d'hivern i la Dot frisa per anar a patinar a la pista de gel. Però enguany fa tanta calor, que la pista de gel sota les garlandes de llums s'ha cancel·lat. Això, sumat a altres infortunis, com ara que el suèter de la neu li va petit o que els seus amics bessons s'han quedat afònics i no poden cantar nadales, fa que la Dot enyori les tradicions.
Il·luminació!
La Dot treballa en un projecte científic per a la mostra de ciència de l'escola: la influència de la llum de diferents colors en les plantes. Treballa en aquest projecte fins que se li fon una bombeta i, com que no en queda cap en estoc, ha d'empescar-se una altra idea. Prova diverses coses, que no acaben de prosperar, fins que s'adona que la llum blava de l'ordinador afecta el son de la seva mare.
Uneix els punts
La Dot i la seva colla d'amics aprenen a observar les constel·lacions amb una app creada per la seva mare. L'app també permet dibuixar constel·lacions noves, però es fa tard i ho han de deixar per a la trobada següent. En Dev i la Nev se'n van de vacances, tanmateix, i no hi seran en tot l'estiu. La Dot té un gran disgust, però, gràcies a l'app de la seva mare, manté el contacte amb els seus amics.
Estrelles de recompensa
Al grup d'escoltes han canviat l'antiga llibreta d'apuntar les tasques d'ajuda que fan. Ara faran servir un dispositiu anomenat Ajudapod. Cada vegada que ajudin algú, obtindran estrelles de premi i podran pujar de nivell fins a obtenir el Nivell de Diamant. Tot va molt bé fins que els Ajudapods es pengen i desapareixen totes les estrelles obtingudes.
Aventures del hàmster al menjador
La Dot té el hàmster de l'escola durant el cap de setmana. Perquè el pugui cuidar bé, li han facilitat un reglament amb les normes que cal seguir. La Dot, però, no en fa cas i amplia la gàbia amb tubs perquè el hàmster s'ho passi més bé. Durant la nit, un tub es trenca i el hàmster es perd.
Mans lliures descontrolat
És el Dia del Pare, i la Dot i té una sorpresa reservada per al seu: l'Assistii, un assistent personal activat per veu. L'Assistii és molt útil, i el pare de la Dot n'està meravellat. Però, quan li demana que encengui els aspersors per regar la gespa, mulla el veí! El senyor Sherman té un lloro que repeteix tot el que sent... El problema és que l'Assistii li fa cas!
El Moc ho peta
Els dos equips de bàsquet infantil locals recapten diners per comprar un marcador nou. L'equip de la Dot, les Megapinyes, venen coses fetes amb pinyes, però no tenen gaire èxit. Les seves contrincants, les Llavors d'Auró, en canvi, triomfen amb els seus brownies d'auró. Tot i que tots dos equips lluiten per una mateix causa, la Dot vol recaptar més que les seves oponents, de manera s'ha d'empescar alguna cosa.
Exhibició per adoptar gossets
La Dot coneix l'Ashley, una senyora que acull temporalment gossets fins que són adoptats. La Dot, que també acull un gosset que es diu Edgar, organitza una exhibició perquè la gent conegui i adopti aquests gossos. L'exhibició és tot un èxit, però la Dot està trista per haver d'acomiadar-se de l'Edgar.
Viatge amb la iaia Papaia
La Dot va de viatge amb la seva iaia amb l'autocaravana. Van a veure la superlluna en un lloc especial, però abans s'aturaran a diversos llocs d'interès. La Dot està tan emocionada amb la superlluna que no està pendent de les coses interessants que van veient pel camí. La seva iaia li fa entendre que cal gaudir de cada moment.
Margot La Magnífica
Per l'aniversari de l'avi de la Dot ve la seva cosina Margot del Quebec, que només parla francès. A part dels problemes de comunicació, les cosines s'adonen que tenen poques coses en comú i els costa organitzar una sorpresa per a l'avi. Gràcies al Hal descobreixen que a totes dues els agrada ballar i munten un espectable fantàstic.