Close

Zoo

La Diana Vidal té 35 anys i és biòloga del zoo. Fa anys que treballa amb els animals del parc, concretament amb els mamífers. Actualment és encarregada de la secció de mamífers terrestres i està directament involucrada en el programa de conservació d'una espècie en concret: el llop ibèric.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Animales
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/zoo/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

22/04/2008 - "Zoo - capítol 23"
Els esdeveniments es precipiten i Rossinyol es disposa a seguir les ordres que Gerard li ha donat respecte Iris. Conrat i Santi, assabentats del que passa per Diana, es proposen de fer alguna cosa per salvar Iris. Mariona s'assabenta que Gori té problemes, però Dídac, encara ressentit, es nega a ajudar-lo. Adrià prova de fer un pas endavant en la relació amb Clàudia, però ella, sorprenentment, li dóna carabasses. Diana comença a tenir clars els seus sentiments i s'adona que ha d'arreglar les coses, tant amb Max com amb Conrat. Adrià i Gori tenen una enganxada. Gori li retreu que aconseguís una feina al zoo per ser fill de Dídac. Mariona ha patit una crisi, però està molt dèbil. Lola comença a sospitar de la implicació d'Abel en tot l'assumpte del sabotatge.
15/04/2008 - "Zoo - capítol 22"
Conrat queda planxat en sentir com Diana i Max parlen d'anar junts a la propera visita del ginecòleg. Després de la borratxera d'ahir, Adrià es desperta al costat de Clàudia, però no recorda si ha passat alguna cosa entre ells. Per ordre de Gerard, Rossinyol comença a seguir Iris. Dídac està disposat a prendre mesures dràstiques amb Gori després d'assabentar-se de tot el que ha fet a les seves esquenes. Eva vol publicar la seva relació amb Natàlia, però aquesta li demana que no ho faci. Conrat promet a Diana que no interferirà en la seva vida ni en la del fill que espera. Iris ha trobat un pis per ella i Pep i vol anar a la presó per explicar-li. Abel truca Gerard i li diu que l'assumpte d'Iris s'ha de solucionar immediatament. Adrià va atabalat i no pot estar per Clàudia. Ella ho mal interpreta i pensa que el noi no li fa cas. Santi confessa a Rossío que està penjat d'ella, però ella li respon que l'amor no entra en el seu plans.
08/04/2008 - "Zoo - capítol 21"
Conrat està sol a casa una mica entonat i quan surt, topa amb Diana i Max al replà. Max de seguida s'adona de la tensió que hi ha entre ells i comença a fer preguntes a Diana sobre l'home amb qui es va embolicar. Jan i Lorenzo es retroben. Lola deixa els dos nens a càrrec d'Abel mentre ella va a la oficina. Iris sent a Abel parlar sobre un tal Rossinyol. Eva coincideix al zoo amb Natàlia, una noia de qui sempre ha estat enamorada, i li demana el telèfon. Gori pateix per la cabra "trapella", però s'emprenya quan Gisela li diu que no té res. Quirze està preocupat per l'actitud que últimament està tenint Gori. Aquest, per la seva banda, continua enredant Lorenzo per fer-lo quedar en evidència. Abel segueix amb els seus intents de guanyar-se a Jan. Diana s'ofereix per treballar amb Abel en tot el tema de l'apadrinament dels animals. Iris troba a faltar Pep i Diana prova de consolar-la. Eva i Clàudia volen muntar una festa aprofitant que Gisela té guàrdia al zoo. Clàudia, però, no vol co
01/04/2008 - "cap. 20"
En Conrad té la certesa que ell és el pare del fill que espera la Diana i aprofita la crisi que ella passa amb en Max per dir-li tot el que pensa. En Max aconsegueix solucionar els problemes que la Júlia va tenir durant el seu viatge. Ella el veu molt aixafat i li proposa d'anar a prendre una cervesa. La Lola s'està plantejant d'anar a viure amb l'Abel, però té por de la reacció que pugui tenir en Jan. En Santi veu la Rossio amb en Rossinyol i el reconeix. La Cèlia demana a la Lola que l'ajudi en la seva situació. L'Eva maquilla la Clàudia, però ella no se sent gaire segura amb nova fila que fa. La Júlia ensenya les seves fotos a en Max. La seva relació és cada cop més íntima. En Dídac intenta convèncer la Diana que no se'n vagi a Londres, però no se'n surt. En Max li truca, però ella en lloc d'agafar-li el telèfon, compra el bitllet per internet.
31/03/2008 - "Zoo - cap.19"
En Max intenta animar Diana, però ella, que se sent en fals, li surt amb un estirabot. Impotent davant la tristor de la noia, en Max demana a en Conrad que si la veu provi d'animar-la; potser ell tindrà més sort. La gent es pregunta quin serà el futur d'en Dídac. La Diana assenyala la Gisela com a futura directora del zoo. La Lola torna encantada del seu viatge a París. Ara sent que al costat de l'Abel podria formar una família. L'Iris està molt amoïnada per en Pep, però ningú més li fa costat, tothom ha deixat de banda al noi. La Diana està marejada i va cap al bar a prendre alguna cosa. La Gisela s'amoïna. En Conrad vol parlar amb la Diana, però ella el defuig.
18/03/2008 - "Cap. 18"
La Diana no sent els llobatons i vol assegurar-se que tot va bé. La Gisela creu que és millor no intervenir. En Jan està trist, ja no veurà més en Ricardo. En Conrat li promet que aniran a visitar en Puck. La Lola està atabalada amb la feina i li diu a l'Abel que no poden anar a París. L'Adrià no entén per què en Dídac ha marxat deixant tanta feina penjada. La Lola li explica que avui fa anys que va morir el seu fill. La Clàudia està farta dels comentaris de l'Eva i reivindica el seu dret a vestir com vulgui.
17/03/2008 - "cap. 17"
Max vol ajudar Conrat a trobar algú, però Diana li para els peus. Conrat explica al seu amic que va tenir una història amb una dona. Rossinyol es prepara pel sabotatge que ha de fer al zoo. Abel proposa a Lola marxar demà a París. Gisela troba una foto d'un nen a la cartera d'Èric, però ell diu que no té lligams ni responsabilitats. Clàudia està dolguda amb Adrià, però ell, no sols no se n'adona, sinó que, a més, es fixa en Eva. Cèlia i Lorenzo repeteixen la cerimònia davant del còndor i Quirze els enxampa. Pep està fart que ell i Iris no tinguin un lloc per estar-se sols.
11/03/2008 - "cap. 16"
Max regala a Diana un detall pel nen. Ella fingeix alegrar-se'n i dissimula com pot el seu sentiment de culpa. Max veu Conrat fotut i vol convidar-lo a sopar. Mariona dissimula el seu feble estat de salut i es disposa a tornar a la feina perquè vol veure Adrià en el seu primer dia. Gerard paga a Rossinyol els diners que aquest li va demanar. Diana proposa a Èric que parli amb Mariona per muntar una ruta. Gisela continua evitant quedar amb Èric, però ell decideix presentar-se per sorpresa al zoo.
10/03/2008 - "Cap. 15"
La Diana no sap com reaccionar davant l'optimisme creixent del Max i la difícil relació que ha establert amb en Conrat. A més, el Max vol convidar a sopar al seu amic i donar-li una gran notícia. Avui és el primer dia de l'Adrià al zoo i alguns dels seus companys no poden evitar mirar-lo amb un cert recel. L'Elvira se sent dolguda perquè vol dinar amb el seu fill, però ell ha quedat amb la Mariona. L'Èric va al darrere de la Gisela, però ella l'evita, segura que, com les altres vegades que s'han vist, aquest cop també els anirà malament.
04/03/2008 - "Cap. 14"
La Diana comença a sentir el que és viure arrossegant una mentida. Gisela li aconsella que hi posi remei. L'Abel té les coses molt clares pel que fa a la seva relació amb Lola, però ella no ho veu tot tan fàcil. En Gerard i l'Abel preparen un nou sabotatge contra el parc. L'Adrià ha fet l'examen i porta un ram de flors a Mariona en senyal d'agraïment. Tot i així, el noi no es veu amb possibilitats d'aprovar. En Jan coneix en Ricardo, un altre nen que corre pel zoo, però, de bon principi, no es cauen gaire bé.
26/02/2008 - "cap. 12"
Max deixa clar a Diana que és la dona de la seva vida. Ella, en canvi, no sembla que senti el mateix. Abel s'assabenta per Lola de les repercussions que ha tingut l'incident amb el goril·la, però creu que el parc encara no està prou perjudicat. Gori planteja a Dídac la possibilitat d'afavorir Adrià en el concurs. Èric lliura el seu reportatge fotogràfic.
19/02/2008 - "cap. 10"
Max vol deixar la feina per acompanyar Diana a fer-se la segona inseminació. Abel empeny Lola perquè vegi l'advocat avui mateix. Jan no vol parlar amb ningú. Conrad vol anar a dinar amb Diana. Gori diu a Diana que ha vist una goril·la irritable amb un altra. Gisela demana a Diana que agafi una mostra d'orina de l'animal.
18/02/2008 - "cap. 9"
Gisela aconsella a Diana que no reprimeixi els seus sentiments. Lola no pot evitar sentir-se malament pel que està fent a Conrat. Abel se sincera amb Gerard i li parla del seus problemes a la feina i de les seves verdaderes pretensions a l'empresa. L'aparició d'Elvira i Adrià continua trasbalsant la relació de Dídac i Mariona. Eva i Clàudia es recorden que van prometre buscar-se parella mútuament.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >