Close

Volta món

Un concurs interactiu en què les respostes dels participants decidiran el rumb del programa. L'objectiu d'aquest nou espai de TVC Internacional és fer una volta al món televisiva passant per tots els països que tenen Comunitats Catalanes de l'Exterior.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Entretenimiento
Tema: Concurso
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/voltamon/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

20/03/2017 - "1a.etapa Calella-Calella"
Ja tenim l'afortunat que ha guanyat el bitllet d'avió per a dues persones. Felicitats!!
16/11/2009 - "Catalunya II"
Ciutadans de Catalunya, ja som aquí! He, he! Per fi a casetaaaaaa!!! Avui dormiré al meu llit!!! Ja era hora!!! Pa amb tomàquet!!! Pa amb tomàquet!!!
09/11/2009 - "Marroc"
Salam Aleikum! Així és com m'han rebut al país veí del Marroc, la darrera escala del nostre viatge. Quina manera de marejar-me amunt i avall estant tan a prop de casa. Sort que des d'Algèria he vingut per carretera.
02/11/2009 - "Algèria"
No pot ser, no pot ser!! Tan lluny i tant a prop de la nostra destinació final. I és que no hi ha manera de que l'encerteu o què? A sobre ha estat un empat i com la direcció del programa és taaaaaaaaan punyetera, ho ha comptat com a error. Apa, una setmana més a l'Àfrica.
26/10/2009 - "Guinea Equatorial"
Ai, mare meva. Quin viatge més llarg. Que malament que m'ho he passat. I a sobre hem endarrerit una setmana més l'arribada a casa. Havíem de ser al Marroc i hem anat a petar a Guinea Equatorial.
19/10/2009 - "Canadà"
Estic xop! Semblava que fóssim dins d'un núvol d'aigua! Mira que hi ha quilòmetres de frontera entre els Estats Units i el Canadà, però hem hagut d'anar-la a passar per les cascades del Niàgara!
12/10/2009 - "Estats Units II"
He! He! Sabia que Hollywood m'esperava! Gràcies per conèixer tan poc la història de la constitució americana! Continuem als Estats Units i ara sí que som a la meca del cine! No havia tingut mai tantes ganes de pujar a un avió! Hem anat fins a la costa Oest i som a Los Angeles!
05/10/2009 - "Estats Units"
Güelcom tu de iunaitet esteits of america. Oi que tinc un bon nivell d'anglès? I aquesta setmana el podré practicar perquè, com podeu veure, som als Estats Units. Després d'encallar a Mèxic, la majoria de vosaltres vau encertar el nom d'aquella piràmide, Kukulcan. Congratulations!
28/09/2009 - "Mèxic"
Viva México cabrones! Si l'alcalde de Ciutat de Mèxic es planteja canviar el nom de la ciutat ja li farem arribar totes les vostres propostes, perquè la veritat és que ens heu enviat un bon grapat de noms imaginatius.
21/09/2009 - "Mèxic"
I arriba, arriba, iandeleeee! [imitant accent mexicà] Benvinguts a "Volta món", el concurs més viatger de TVC Internacional. Aquesta setmana som a Mèxic, el país que va veure néixer Pancho Villa i Emilio Zapata, els mariachis més famosos del món. Ehem!
14/09/2009 - "Guatemala"
Benvinguts a Guatemala, terra de volcans i bressol de la cultura maia. I tranquils, que no faré cap acudit fàcil amb el nom d'aquest país en castellà. A Guatemala, només hi trobarem un casal. És el Casal Català de Guatemala, fundat el 1989 a la capital guatemalenca. I com cada vegada que l'encerteu, omplirem el passaport amb un altre segell.
07/09/2009 - "El Salvador"
Em sento com a casa! Bé, ben bé ben bé com a casa potser no, però això que el país on hem arribat porti el nom que té en honor meu és tot un orgull. Som a El Salvador! Si no fos perquè us he anat salvant durant 39 setmanes sí que estaríeu ben fotuts
31/08/2009 - "Hondures"
Benvinguts a "Volta món". El concurs en què voltem món tot visitant països amb presència de casals o comunitats catalanes. Aquesta setmana hem anat a petar a Hondures.
06/07/2009 - "Nicaragua"
Com era d'esperar, l'heu tornada a espifiar. Havíem de ser a Colòmbia i no pas a Nicaragua, un país sense cap casal català. I tot perquè no heu sabut dir-nos a quina longitud meridional es troba l'Equador. Es nota que sense GPS no sabeu viatjar!

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >