Close

Veterinaris

"Veterinaris" és una docusèrie dedicada a les mascotes que explica històries molt humanes amb protagonistes molt animals. Actualment n'emetem la vuitena temporada.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Animales
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/veterinaris/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

29/07/2016 - "Veterinaris - capítol 102"
TV3 presenta un nou capítol de "Veterinaris" amb protagonistes com l'Ombak, un dragó de Komodo del Zoo de Barcelona que necessita revisió de boca. Vivim una història que ens farà reflexionar sobre com ens estimem les nostres mascotes. El Capitán és un gos que ha deixat de caminar i que posarà a prova l'amor incondicional dels seus propietaris. Anem a la Cerdanya per seguir una tradició mil·lenària: la transhumància, que és la pujada del bestiar a la muntanya durant l'estiu per aprofitar les pastures. I coneixerem la Lasanya, una gata poc acollidora amb les visites.
28/07/2016 - "Veterinaris - capítol 101"
En aquest nou capítol de "Veterinaris" coneixerem el Pere, un veterinari que ha de fer les potes a un toro i una euga que no li posaran les coses fàcils. Seguirem el cas del Quini, un gosset molt alegre i actiu que de cop i volta ha perdut les ganes de jugar. Arriba a Canis des d'una altra clínica on no han sabut descobrir què li passa. El Charlie és mag i les seves tórtores tenen problemes de panxa. Si el Javi d'Exòtics no les pot curar, els números de màgia no sortiran bé. El Lut és un gos amb problemes d'agressivitat i passejar-lo és tan estressant com perillós. L'Ingrid, l'educadora canina, haurà d'ajudar a resoldre el problema.
27/07/2016 - "Veterinaris - capítol 100"
TV3 presenta un nou capítol de "Veterinaris" amb protagonistes com la "Duna", una gosseta que no camina per alguna raó estranya. El veterinari tindrà molta feina per descobrir què li passa. També segueix un cas dramàtic que fa patir. El "Drap" és un gat que arriba a la clínica de Vic d'urgències: no respira bé i té mal pronòstic. El programa ens descobreix un animal ben curiós: un jerbu, que és un tipus de rosegador que prové de Mongòlia. I veurem a través dels ulls d'uns joves reporters el part de la "Morty", una vaca lletera descendent d'una dinastia molt productiva.
26/07/2016 - "Veterinaris - capítol 99"
TV3 ofereix un nou capítol de "Veterinaris" amb la Vieja, una lleona del Zoo de Barcelona amb un símptoma ben estrany: li està sortint crinera. Viurem una urgència amb el Negritu, un gos caçador que arriba malferit. L'ha envestit un senglar i la seva vida corre perill. El programa també segueix el cas de la Kerby, una dragona que té la panxa inflada i sembla que podria estar embarassada. I coneixerem la Tuti, una gossa que van recollir d'un contenidor quan era una cadella i que fa patir la seva mestressa perquè l'han d'operar del maluc.
25/07/2016 - "Veterinaris - capítol 98"
En aquest capítol seguim amb atenció el cas de l'Esquitx, un gosset al qual un accident domèstic ha deixat molt afectat. Tornem a visitar el lleó Simba al zoo privat més gran de Catalunya. Coneixerem també el cas de la Tamudita, una mascota que costa saber de quina espècie és.
18/07/2015 - "Veterinaris - capítol 124"
En el capítol d'avui us ensenyarem unes quantes de les millors històries que hem vist aquest any. Repassarem els millors casos dels nostres veterinaris rurals. Veurem néixer lloros, gossos i una ruqueta preciosa. Ens tornarem a impressionar amb serps, escorpins i abelles, però també gaudirem d'animals molt entranyables com ara el conill Zorro. Farem costat a animals i propietaris que passen moments molt durs i posarem a prova les habilitats dels veterinaris.
11/07/2015 - "Veterinaris - capítol 123"
En el capítol d'avui coneixerem dos animalons que estan de pega. Fa dos mesos que la Nina té una ferida oberta i l'última esperança que hi ha de salvar-li la pota és fer-li un trasplantament de pell. I el Toby també haurà de passar pel quiròfan, perquè fa un mes i mig que es va barallar amb un altre gos i encara no pot recolzar la pota. Mirarem de reeducar la Fiona, una femella de caniche que és tan elegant¿ com ferotge quan es creua amb un altre gos. I també coneixerem el Racky, un mascle de mangabei que arriba al zoo de Barcelona per formar part del programa de reproducció en captivitat de mangabeis, una espècie en perill d'extinció. Això sí, primer hauran d'aconseguir que venci la seva timidesa i surti a conèixer les femelles!
04/07/2015 - "Veterinaris - capítol 122"
TV3 presenta un altre capítol de Veterinaris amb històries com la de la Lola, una femella de bichon maltès amb problemes d'al·lèrgia. Les mestresses la cuiden com si fos una princesa. Al Cim d'Àligues tenen tot un repte: ensenyar a volar a un ocell que passa la major part del temps a terra. Es diu Dijous i no sembla gaire interessat a batre les ales. Us explicarem el cas de la Dana, una conilleta abandonada enmig d'una rotonda. Està malalta i plena de paràsits. Però gràcies a l'esforç desinteressat d'algunes persones, tindrà una altra oportunitat. La Nina és una gosseta que té un bony a la panxa. La seva mestressa està preocupada perquè ella també va tenir un bony exactament al mateix lloc i la cosa es va complicar molt.
27/06/2015 - "Veterinaris - capítol 121"
En aquest capítol ens colem al rodatge d'El crac ¿la sèrie del Joel Joan¿ amb un secundari de luxe: el Tom, un pitó albí que fa més de tres metres de llarg. El Pepe és un gat que s'arrenca el pèl a mossegades i no se sap per què. La Cristina demana ajuda a la Marta, la nostra etòloga de gats. A Catalunya, hi ha el centre més gran d'Europa dedicat a la cria del lloro gris. Allà, aquests lloros aprenen a relacionar-se amb els seus semblants i amb les persones. La Rita té les ròtules de les dues potes luxades. A Canis han de decidir si operar-la en dues fases o solucionar el problema de cop.
20/06/2015 - "Veterinaris - capítol 120"
Seguirem el cas del Buba, un gos que té un tumor a la boca. És tan gros que no hi ha cap més remei que amputar-li un tros de mandíbula. Farem un curs de manipulació de fauna perillosa. Serps, taràntules i caimans per als amants dels animals i les emocions fortes. A Vic hi tenim el Trasto, que arriba d'urgències ben masegat. L'han atacat uns altres gossos i els amos estan molt preocupats. La Blanca és una euga que té molta tos i no li acaba d'anar bé cap medicació. Una punció a la tràquea serà clau per descobrir què té i donar-li el tractament que necessita.
13/06/2015 - "Veterinaris - capítol 119"
Al capítol d'avui de Veterinaris veurem una història d'amor i desamor entre periquitos. El Rocky i el Drac s'han barallat per l'Adrian, la femella. Acompanyem el Pere Cases a posar xips a uns poltrets salvatges abans que pugin a la muntanya per passar l'estiu. La Ineke és una femella de dril que l'ha atacat un mascle reproductor. Va coixa i no se sap si es curarà, per això al zoo demanen l'ajut d'un expert: un traumatòleg que tracta la gent. I coneixerem el Rei ¿segurament el gos més obedient de Catalunya¿, que té un bony estrany a la pota.
06/06/2015 - "Veterinaris - capítol 118"
El Danco és un pitbull amb seriosos problemes respiratoris que haurà de passar pel quiròfan. El seu amo es farà un tip de patir. Anirem de transhumància al Pirineu amb un ramat de xais molt gran, uns quants gossos i la Rogelia, una ruca d'allò més soferta. Coneixerem l'Emilio Alberto Spike, un eriçó africà que no para de gratar-se. El Xavi d'Exòtics descobreix que té paràsits. La Kyra és una gossa que l'han d'operar d'una pota. El problema és que està tan grassa que el postoperatori seria molt complicat. Abans de passar pel quiròfan, haurà de perdre una quarta part del pes. Tot un repte.
30/05/2015 - "Veterinaris - capítol 117"
Recuperem una història de l'Anubis, un chihuahua faranduler que vam conèixer l'any passat. La seva filla, l'Atenea, està a punt de parir. El Blaster és un bòxer amb una tos molt lletja i a Canis no saben si s'ha empassat alguna cosa. El Micu i la Cori són un clar exemple del què vol dir estimar incondicionalment un animal. I visitem el zoo per fer un trasllat: hi ha una trentena de cérvols que han de canviar d'instal·lació. No serà gens fàcil.
23/05/2015 - "Veterinaris - capítol 116"
Nou capítol de "Veterinaris" amb el Tyson, un rottweiler de 50 quilos amb un bony estrany a la pota. El Jordi de Canis suarà de valent perquè el "gosset" té molt de caràcter.
16/05/2015 - "Veterinaris - capítol 115"
Encara que pel nom no ho sembli, la Lolo és una femella de lloro. Arriba a Exòtics totalment descalcificada; tant, que es trenca una pota davant de la càmera. A Canis han de córrer per mirar de salvar el Yosu, un gos que fa dies que perd sang. A la Ginger la van rescatar d'una gossera i ara aprèn a treballar amb nens discapacitats. I per acabar, el Pere Cases ha de fer uns quants quilòmetres per la muntanya per curar el Brutus, un cavall de 700 quilos i molt de caràcter.
09/05/2015 - "Veterinaris - capítol 114"
02/05/2015 - "Veterinaris - capítol 113"
25/04/2015 - "Veterinaris - capítol 112"
18/04/2015 - "Veterinaris - capítol 111"
.
26/07/2014 - "Veterinaris - Capítol 68"
La trenca és un ocell petit, de colors vius i pràcticament extingit. Catalunya lidera la recuperació d'aquesta espècie a Europa. "Veterinaris" ha seguit el cicle vital d'aquesta espècie, des de l'ou fins a la primera volada. I a la clínica Canis de Girona hi ha més casos protagonitzats per gossos.
19/07/2014 - "Veterinaris - Capítol 67"
Un dàlmata arriba a l'hospital veterinari de Vic. L'acaben d'atropellar i les veterinàries lluitaran fins al final per salvar-li la cama. I a la clínica d'exòtics de Barcelona, una tortuga amb nom de beguda refrescant, la Pepsi, ha de passar per una operació complicada.
12/07/2014 - "Veterinaris - Capítol 66"
El voltor negre ha tornat a Catalunya . El primer poll de voltor negre nascut a Catalunya en plena natura és un dels protagonistes d'aquest capítol. També tindran els seus minuts de glòria un bòxer, el Samsó, que passa més estona a la consulta del veterinari que a casa seva, i la Cleo, una gata que té por de tot, fins i tot de la seva propietària.
05/07/2014 - "Veterinaris - Capítol 65"
Veurem una mascota de 5 metres de llarg i 40 quilos de pes. Es necessiten tres persones per moure-la i molts ratolins per alimentar-la. També coneixem un gos de 12 anys amb fractura de mandíbula, molta mala bava, mimat i sobreprotegit. I el Griset i la Lis, dos gats que no poden estar a la mateixa habitació sense barallar-se.
28/06/2014 - "Veterinaris - Capítol 64"
El protagonista és el duc, el rapinyaire nocturn més gros del món. Hem seguit dos exemplars d'aquesta espècie: el primer a la natura, enregistrant imatges que mai fins ara s'havien vist a Catalunya. I el Marcos, l'educador de gossos, visita un bòxer que té ansietat per separació.
21/06/2014 - "Veterinaris - Capítol 63"
Tothom creu que el seu gos és el més bonic del món. Però, què passaria si el presentessin a un concurs de bellesa canina? En aquest capítol veurem dos gossos, el Catalunya Triomfant i la Mia, que lluiten per ser els gossos més perfectes de la seva raça.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >