Close

Terreny personal

"Terreny personal" és un programa documental on es retraten persones anònimes que mantenen una relació intensa amb el territori on viuen.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Biografía
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/terrenypersonal/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

10/02/2014 - "La Vall de Boí"
De la presa de Cavallers al parc d'Aigüestortes i de Caldes fins a Coll, s'estén una petita vall pirinenca amb un paisatge espectacular. Alta muntanya, salts d'aigua i romànic... És la vall de Boí.
10/02/2014 - "Massís del Garraf"
Aquest capítol ens porta fins a una muntanya aspra i d'aspecte feréstec just arran de mar: el massís del Garraf. El seu aspecte inhòspit l'ha mantingut aïllat, i desconegut, tot i que és a només 20 km de Barcelona.
03/02/2014 - "La Barceloneta"
Aquest capítol ens porta al passat i al present de la Barceloneta, un terreny en forma de triangle que se situa entre l'hotel Arts, l'hotel Vela i el Palau de Mar; un espai amb una gran personalitat i un fort sentiment de pertinença.
03/02/2014 - "Santa Coloma de Gramenet"
De Fondo a Singuerlín i de Can Franquesa al Besòs s'estén una gran ciutat amb ànima de poble: Santa Coloma de Gramenet. Els protagonistes ens mostren els seus barris i ens expliquen la història d'una ciutat que han fet entre tots.
30/01/2014 - "El Montseny"
De Viladrau fins a Arbúcies i de Sant Celoni al Figaró hi ha una muntanya que impregna de caràcter els seus tres vessants. És el Montseny.
30/01/2014 - "Plana de Vic"
Entre les Guilleries i el Moianès, entre el Montseny i el Lluçanès, hi ha un terreny envoltat de muntanyes que s'amaga sota la boira i travessa la comarca d'Osona de nord a sud. És la plana de Vic.
30/01/2014 - "Plana del Penedès"
De Gelida a Mediona i de l'Arboç al Puig de la Mola, hi ha un lloc de pas, un terreny on la vinya domina el paisatge: és la plana del Penedès.
30/01/2014 - "L'Empordanet"
Entre el Montgrí i la vall d'Aro i de les Gavarres fins al mar s'emmarca un territori batejat per Josep Pla com "l'Empordanet". Una petita plana afortunada que els protagonistes del programa ens ajuden a conèixer més bé.
27/01/2014 - "La Segarra"
En aquest capítol anirem a una terra extrema, de freds i calors. Té un paisatge rural dominat pel cereal que canvia de color amb les estacions, però és també un paisatge amb molta història, ple de castells. És la Segarra.
27/01/2014 - "El Maresme"
Descobrim una comarca estreta i allargada, un terreny de platges llargues i muntanyes de boscos, marcat per les rieres i les viles de pescadors: és el Maresme.
27/01/2014 - "Cerdanya"
Entre Meranges i el coll de la Perxa i de Martinet a la Molina hi ha un terreny envoltat de muntanyes on la natura domina el paisatge. És la Cerdanya.
27/01/2014 - "Delta de l'Ebre"
De l'Ampolla a Sant Carles de la Ràpita i d'Amposta fins a l'illa de Buda hi ha un tros de terra que entra dins del mar. És el delta de l'Ebre. Els protagonistes ens expliquen què els lliga a aquest paisatge fet d'aigua i arròs.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >