Close

Somiers

Els somnis són històries en què nosaltres sempre som protagonistes. Aquestes històries ens expliquen missatges que ens donem a nosaltres mateixos, i a "Somiers" volem comentar-los i respondre preguntes com: Quan somiem? Sempre somiem? Què diferencia la realitat del somni? Són certs, els somnis premonitoris? Què vol dir que em caiguin les dents en somnis? "Somiers" és el primer programa dedicat íntegrament al món dels somnis. Per fer-ho: un plató de cartró, una pantalla màgica que ens permet entrar i sortir del món dels somnis, una cara nova com a conductora d'aquest món oníric, un psicòleg que ens ajuda a entendre més bé els somnis, l'experiència dels nostres espectadors i la sintonia d'un dels personatges amb més talent d'aquest país: Joan Miquel Oliver, el compositor d'Antònia Font. L'objectiu de "Somiers" és connectar l'experiència onírica amb temes filosòfics, psicològics, antropològics, psiquiàtrics... de la nostra vida quotidiana. No és un programa de divulgació científica, s

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/somiers/fitxa-programa/ultims-programes/16605/

Episodios disponibles para ver online

02/09/2008 - "Somnis famosos"
Aquesta setmana a Somiers repassarem els somnis dels convidats que han vingut al programa. Anna Llacher, la presentadora, ha acompanyat al llit del plató somiadors com Quim Monzó, Manuela de Madre, Josep Cuní o Manel Fuentes. Veurem personatges com Estopa, Risto Mejide, Pilar Rahola o Ramon Madaula, entre d'altres, explicant un somni, i també recordarem les manies que alguns personatges famosos tenen a l'hora d'anar a dormir.
19/08/2008 - "Les claus dels somnis"
Somiem en color o en blanc i negre? Com somien els cecs? Per què parlem en somnis? Avui, a Somiers, resoldrem alguns dels dubtes més habituals a l'entorn del món oníric. A més, comentarem els somnis més curiosos que han arribat a la bústia del programa i també recordarem els somnis més representatius que hem recreat a la nostra pantalla.
12/08/2008 - "Somnis de mort"
Què passa quan somiem la mort d'un amic, d'un familiar o la nostra pròpia mort? En aquest nou lliurament de "Somiers" volem respondre les preguntes que suscita somiar amb la mort. A més,. Boris Izaguirre ens explicarà com el renyava el Xavier Sardà i Xavier Bertran, Lo Catanyà, vindrà al plató i amb un somni que és per morir-se de riure.
05/08/2008 - "Somnis compartits"
Avui a Somiers parlarem dels somnis compartits. Què passa quan somiem el mateix que una altra persona? Anna Llacher, la presentadora, fa una guerra de tomàquets amb la seva germana mentre dormen; una nena té el mateix somni que va tenir la seva mare quan tenia la seva edat. Com somien els germans bessons? Existeix la sincronia onírica? A la segona part del programa, el crític de televisió Ferran Monegal es transforma, en somnis, en un personatge de cinema negre.
29/07/2008 - "Somnis del cos i la salut"
Els somnis relacionats amb el cos i la salut són els protagonistes del programa d'avui. La presentadora, Anna Llacher, somia que li cauen les dents; una noia té un embaràs en somnis i una dona creu que el seu cos s'ha paralitzat mentre dormia. Judith Mascó explica un malson i el Mag Lari visita el plató per consultar amb el psicòleg del programa un somni que té des de petit i fer levitar la presentadora.
22/07/2008 - "Somnis de fòbies"
Els somnis relacionats amb les fòbies són els que centraran el Somiers d'avui. La presentadora, Anna Llacher, mirarà de superar en somnis el seu pànic als coloms; un noi explicarà un malson vinculat amb la claustrofòbia i una dona té un somni que li recorda que la seva por de volar no és tan greu. L'actriu Paz Padilla explica amb molta gràcia un malson repetitiu i Jordi Évole, "el Follonero", confessarà com es va fer amic íntim de José María Aznar, en somnis.
15/07/2008 - "Somnis premonitoris"
Els somnis premonitoris són els protagonistes d'aquest capítol de "Somiers". Anna Llacher, la presentadora, veu en somni on viatja un amic seu; una dona explica que va somiar en l'atemptat de l'11-M el dia abans que passés, i una altra va trobar al diari del matí les coses que acabava de somiar. Carles Rexach somia en futbol i Amparo Moreno visita el plató per explicar un malson que la porta fins a la garjola.
08/07/2008 - "Somnis lúcids"
Els somnis lúcids protagonitzen aquesta nova entrega de Somiers. De quina manera podem intervenir en els somnis? Es pot controlar què ens passa mentre somiem? Anna Llacher, la presentadora, decideix despertar-se d'un somni que l'angoixa; un home aprofita els somnis per entrenar-se en karate i l'actor Ramon Madaula somia en el rei i José Luis Rodríguez Zapatero.
01/07/2008 - "Somnis de vol"
Volar en somnis és el tema d'aquest capítol de "Somiers". L'Anna Llacher, la presentadora, reviu un somni que la va fer volar molt alt; un home paraplègic es mou lliurement per sobre de paisatges increïbles, i un publicista condueix un matalàs volador. Risto Mejide explica un somni de quan era petit i l'actriu Elena Anaya parla dels seus somnis de vol. La Manuela de Madre desvela què somien els polítics, i pilots i hostesses d'aviació ens expliquen què els passa pel cap quan dormen.
24/06/2008 - "Somnis sexuals"
Aquesta setmana Somiers parla dels somnis sexuals. Anna Llacher, la presentadora, té un coitus interruptus, una dona ens explica un somni molt íntim que ha tingut amb l'actor Nacho Vidal i una altra somia l'orgasme més llarg de la història. David Trueba ens confessa una fixació i Josep Cuní vindrà al plató del programa per parlar d'un somni en el que ho ensenya tot.
10/06/2008 - "Somnis d'autoestima"
Els somnis que reflecteixen una bona i baixa autoestima són els protagonistes del programa d'avui. L'Anna Llacher, la presentadora, mira de fer un discurs sense èxit, un psiquiatre torna a l'escola on l'espera un examen sorpresa i una perruquera es fa milionària tallant cabells. Manolo Garcia conta bens en somnis i Manel Fuentes visita el plató de "Somiers" per confessar un vici.
03/06/2008 - "Somnis de por i de violència"
Els malsons i els somnis violents són el tema d'aquest capítol de "Somiers". L'Anna Llacher, la presentadora, assassina una parella a la platja; un home explica què somiava durant els anys que va ser pres del franquisme, i un noi fuig repetidament, en somnis, d'un gegant. L'actor i director Jose Corbacho ve al plató de "Somiers" per explicar què li passa pel cap quan dorm i els Estopa canten una cançó asseguts al nostre somier. També els nens i nenes expliquen els seus pitjors malsons.
27/05/2008 - "Somnis d'infidelitat"
Els somnis d'infidelitat protagonitzen aquest capítol de "Somiers". Anna Llacher, la presentadora, somia un pícnic amb Nicolas Sarkozy. Una dona descobreix que el seu company li fa el salt i un home va a una festa que pot convertir-se en una orgia. L'escriptor Quim Monzó visita el plató per explicar un somni que passa en un ascensor, i actors i actrius de cinema eròtic parlen dels seus somnis més íntims.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >