Close

Ritmes

Música nacional, internacional, feta a Catalunya, oldies... La finestra de música pop i rock de Televisió de Catalunya es diu Ritmes. T'hi esperem. "Perquè la vida sense música, seria un error" (F. Nietsche).

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Entretenimiento
Tema: Música
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/ritmes/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

18/02/2011 - "La tècnica a Ritmes.cat"
Avui parlem de tècnica amb una lliçó magistral de Los Planetas, Gecko Turner, Ismael Dueñas i Le Pianc. El Figura ens presenta Nacho Umbert, Samitier i Calle 13. I com no els millors clips. Jo em quedo amb Animal Collective, i tu?
11/02/2011 - "Una hora ben bona de Ritmes"
Encara no has vist el darrer clip de Mazoni? Error! Emetem en exclusiva aquesta primícia per donar el tret de sortida a un nou format i nou horari de Ritmes: els dissabtes al matí i les nits de diumenge (reemissió). Ja ho saps!
03/02/2011 - "Els productors, segons Ritmes"
Parlem de la producció amb El Guincho, seguim les recomanacions de Ricky Falkner i el Figura ens porta de passeig amb ERM. I la tria de clips és de luxe: Royksopp, Les Aias, Nitoniko, Paul Zinnard i Tote King.
27/01/2011 - "Artistes amb personalitat"
Fem una tria de bandes i artistes que tenen personalitat -no com nosaltres...- amb Joan Colomo, Pau Vallvé i Lloyd Cole. I clips de Caroline and the Treats, Pulp, Refree i Lori Meyers.
26/01/2011 - "Ritmes concert - Emiliana Torrini"
Aquesta jove cantant islandesa (1977) és encara una desconeguda a casa nostra. Encara que la seva cançó "Jungle Drum" va donar-li certa notorietat amb motiu d'una campanya publicitària de cotxes. La seva veu pot recordar la de Björk, però la seva personalitat la porta a buscar un territori propi en què pop, folk i electrònica configurin el seu estil. Ho podreu comprovar en la seva actuació als Eurockéennes de Belfort (França, 2009).
20/01/2011 - "Viatge a l'americana"
De la mà de Lambchop, Tulsa i Maria Rodés, amb Gecko Turner fem un viatge per la música d'arrel americana. I, de passada, aprofundim sobre la veu i el ritme.
07/01/2011 - "Ritmes - La música pop"
Avui el Figura visita Inspira al seu local d'assaig a Gualba, al mig del Montseny. Els Samitier ens parlaran de la veu i Le Pianc sobre les jerarquies i de com s'organitza un grup de música nombrós. I, com sempre, els millors clips musicals amb El Petit de Cal Eril, Le Pianc, Mine! i més!
29/12/2010 - "Ritmes - Hip Hop & Experimentacions"
Aquesta nit, "Ritmes" parla amb Tote King, The New Raemon i Guillamino. I de més, clips nadalencs (Quimi Portet), de hip hop (I Am) i vídeos experimentals (The Avalanches).
23/12/2010 - "Ritmes - Col·laboracions rock"
Aquesta nit, "Ritmes" ens parla de col·laboracions al món del rock amb Howe Gelb i la Beth i Nacho Umbert. I els millors clips amb l'estrena de "La manta de los borrachos" de Le Pianc (Sones)!
09/12/2010 - "Ritmes - El procés creatiu"
En el capítol d'avui, El Figura ens porta de visita als estudis de gravació del Passatge de la Música de Barcelona per descobrir tot el procés creatiu musical: gravació, arranjaments, masterització... I, de pas, ens presenta Gecko Turner, que, entre discos, ens explica les seves influències. Ricky Falkner ens detalla les claus que ha de tenir una bona cançó. I la millor música amb: Yo La Tengo, Fu Fu Ai, The Jackson 5 i Oníric. T'hi esperem!
02/12/2010 - "Ritmes - La personalitat"
Avui, tenim personalitat. Pau Vallvé ens explica les claus d'aquest concepte. El Figura entrevista Lloyd Cole rodejat de guitarres. I els millors clips: Klaus & Kinski, 4t 1a i gairebé 10 minuts de MIA amb "Born Free".
25/11/2010 - "Ritmes - L'experimentació"
En el capítol d'avui Guillamino ens fa una classe magistral sobre l'experimentació, mentre que Ricky Falkner ens alliçona sobre les cançons. El Figura fa tard a una entrevista amb Howe Gelb, líder de Giant Sand, i arriba quan l'artista ja ha marxat. Tot això aconsegueix unes imatges d'una manera, diguem-ne, poc legal... tot un professional!
18/11/2010 - "Ritmes - Programa 6"
Avui a Ritmes el Figura fa una visita al grup de Puerto Rico Calle 13 i per poc que no s'anima a fer una revolució, però al final ho deixa per un altre dia. Els Amics de les Arts ens parlen del sentit de l'humor en la música i Oliva Trencada ens farà unes classes de com pujar a un escenari. Tot això amanit amb la millor selecció muiscal. Què més vols?
12/11/2010 - "Ritmes - Programa 5"
El músic texà Mica P. Hinson té algun bolo per Barcelona i, evidentment, el Figura hi té accés directe. Ens posarem al dia de rock, country i folk. A més a més, tenim doble lliçó de manuals: descobrim que "qualsevol cosa feta amb amor funciona" de les mans de Dani Poveda (Gentle Music Men) i el pianista Ismael Dueñas ens explica què enten per ritmes. I de regal, la millor música amb Mine!, Neil Young i LCD Soundsystem.
04/11/2010 - "Ritmes - Programa 4"
Aquesta nit a Ritmes, el Figura s'anima a tocar els teclats induït pel tropicalisme del Guincho, El Petit de Cal Eril ens desgrana el significat de fer col·laboracions amb altres bandes i, per descomptat, els millors clips del moment: Els Surfing Sirles, Darren Hayman i Nacho Vegas & Enrique Bunbury. No t'ho pots perdre.

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >