Close

Quico

Sèrie d'humor protagonitzada per Ferran Rañé i basada en el popular personatge creat per José Luis Martín.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/quico/fitxa-programa/ultims-programes/206121416/

Episodios disponibles para ver online

18/03/1993 - "Matrimoni de conveniencia"
Els preparatius de casament d'en Quico i la Raquel ja han començat, però un viatge inesperat de la nòvia a Madrid ho esguerra tot. Què farem amb el casament?
11/03/1993 - "Ella sempre diu que si"
En Quico i la seva nòvia es reconcilien i la seva família no s'ho pren gens bé. Entre tots tramaran un pla per separar-los, però l'efecte que provocarà serà tot el contrari. En Quico i la Raquel anuncien que es casen.
04/03/1993 - "Emmanuelle"
La nòvia d'en Quico, la Raquel, gelosa perquè es pensa que en Quico li ha estat infidel, se'n vennjarà tot sotmetent-lo a un tractament de xoc molt original.
25/02/1993 - "Interiors"
A Quico el nomenen director de l'agència on treballa, però el seu primer client és la seva exdona.
18/02/1993 - "Balleu, balleu, maleits"
Albert intenta treure diners als seu pare per comprar-se una guitarra i la seva sogra per muntar un gimnàs per a la tercera edat.
11/02/1993 - "Sol davant del perill"
Quico rep una notificació d'hisenda reclamant-li diners. Un amic de la seva sogra l'ajudarà, però d'una manera no gens interessada.
04/02/1993 - "Un pijama per a dos"
Julià obliga Quico a apuntar-se a un màster de publicitat, i Quico fa una aposta amb la Diana; si ell lliga, ella haurà d'aprovar. Quico guanya l'aposta.
28/01/1993 - "La mama ens complica la vida"
La senyora Filo té una gran depressió, Albert organitza una festa a la facultat i el pare de Quico s'ha fugat amb una infermera.
17/01/1993 - "Aquesta casa es una ruina"
Quico decideix fer bricolatge a casa seva. Tota la família es posa a tremolar, però tot acaba pitjor del com s'imaginaven. Acabaran intervenint-hi els bombers, protecció civil i urgències de l'hospital més pròxim.
10/01/1993 - "L'obscur objecte del desig"
Julià i Quico han de convidar a sopar dues feministes per mirar de convèncer-les perquè no boicotegin uan campanya de publicitat de l'agència on treballen. A partir d'aquí, els malentesos se succeeixen.
31/12/1992 - "El vei del cinque"
Cecília està bojament enamorada de Quico, o això és el que ell creu. Tot s'aclarirà en la festa de Cap d'Any.
24/12/1992 - "Conte de nadal"
Una participació de Loteria en té la culpa. Quico es pensa que és milionari; en lloc d'això, acabarà passant la nit de Nadal a la presó.
17/12/1992 - "Quina nit la d'aquell dia!"
Quico té una oportunitat d'or per lligar-se una jove actriu fent-se passar per productor de cine. Quan ja està a punt d'aconseguir-ho, tot se li esguerra per culpa de la Laura, la seva exdona, i del seu amic Ferran.
10/12/1992 - "Que va passar..."
La Filo, la sogra d'en Quico, té un nòvio. Decideix presentar-lo a la família per formalitzar la seva relació i casar-s'hi. La sorpresa serà de tots quan coneguin l'afortunat.
03/12/1992 - "La festa"
La Laura vol muntar una botiga d'objectes de disseny a Barcelona. Necessita diners amb urgència i intenta que en Quico participi en el negoci. Filo consegueix convence'l. Però per un malentès els diners acabaran a mans d'un amic de la Diana que assisteix a la festa d'aniversari de l'Albert.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >