Close

Poblenou

TVC va apostar l'hivern del 1994 per la creació de la telenovel·la "Poble nou", protagonitzada per Miquel Cors, Margarida Minguillon i Lola Lizaran.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/poblenou/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 192 (final)"
La Victòria té una gran sorpresa quan veu que l'Andreu ha sortit de la presó. En Marc comença a preparar el nou negoci i la venjança de l'Antonio. L'Antonio té problemes amb Hisenda. En Jaume i l'Anna continuen tenint problemes.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 191"
La Clàudia està ferida i explica al Jaume el que ha passat. El Jaume intenta esbrinar on ha anat l'Anna. La Mercè està a punt de tenir el fill. L'Helena i el Daniel es retroben per comentar el seu futur. L'Antonio i la Rosa esperen tota la família per celebrar el Nadal.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 190"
El Ferran consola la Júlia de la mort del seu pare. L'Anna dóna instruccions a la Clàudia de no deixar entrar ningú al pis. L'Antonio i la Rosa tenen una conversa seriosa i potser definitiva. El doctor Boix truca a l'Helena.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 189"
La Kati ha rebut els trets del Barrios. La Júlia s'assebenta que el seu pare ha disparat la Kati. La Rosa diu al Bernat que vol tornar a treballar.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 188"
La Rosa ha tornat de l'hospital i l'Antonio intenta confessar-li la seva relació amb la Cristina, però no pot perquè rep moltes visites. El Martí ha tret bones notes i vol inscriure's al nou institut. El Manel i la Mercè han arribat d'Eivissa i comproven que la Charo ha tornat. El Ferran surt a comprar menjar i deixa la Kati sola al pis.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 187"
La Rosa està internada i l'Antonio explica a la Cristina que confessarà a la Rosa la seva relació. El Jaume i l'Anna regalen una novel·la a la tieta Victòria. La Júlia ha decidit no anar a Mallorca. El Ferran i la Kati surten de declarar i topen amb el Barrios, que va emmanillat i amenaça de mort la Kati.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 186"
L'Eugeni i el Xavier intenten reanimar la Rosa. La Victòria esbronca l'Antonio per la seva actitud amb la Rosa. El Jaume parla amb el David per saber si el Marc és a Tòquio. El Ferran i la Kati tornen a Barcelona per declarar en el judici.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 185"
L'Antonio explica a la Cristina que la Victòria sap que s'entenen. L'Helena diu a la Júlia que està embarassada. Algú entra al pis del Jaume i de l'Anna. El Xavier explica a la Rosa que l'Antonio l'enganya.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 184"
La tieta Victòria intenta parlar amb l'Antonio. La Júlia explica a l'Anna els seus dubtes sobre la proposta del Guillem. També en parla amb el Boix. El Martí pensa que la intoxicació del dia de la convenció va ser culpa d'ell. La Victòria explica a l'Andreu els embolics de l'Antonio.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 183"
L'Helena rebutja el seu marit. L'Anna i el Jaume decideixen que la Clàudia faci de cangur del Guillem i, com que segueixen rebent trucades sospitoses, avisen la policia. La Rosa es vol vendre la seva part del negoci del catering. El Bernat explica a la tieta Victòria que l'Antonio i la Cristina s'entenen. El Guillem proposa a la Júlia que vagi a viure amb ell a Mallorca.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 182"
El Jaume ha trobat els papers de la societat del seu pare amb l'Andreu. L'Antonio intenta convèncer la Rosa perquè tingui al supermercat. El Bernat explica que les garotes són la causa de la intoxicació. La Mercè convenç el Manel perquè l'acompanyi a Eivissa.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 181"
L'Antonio, el Bernat i el Xavier intenten animar la Rosa, però amb poca fortuna. L'Helena explica a la Rosa que ha trencat amb el Daniel. El Miquel diu adéu al Martí i a la Clàudia. L'Anna anima la tieta Victòria perquè faci les paus amb l'Andreu.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 180"
El Jaume i l'Anna s'han casat en secret. L'Anna està intranquil·la perquè rep trucades extranyes. El Miquel s'ha reformat. La Misericòrdia ajuda el Xavier. La Mercè ha decidit deixar el supermercat. L'Helena dóna la gran notícia. La Rosa, el Bernat i el Xavier celebren l'èxit de la convenció.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 179"
El Bernat vol esbrinar si la Rosa sap que la Cristina és amant de l'Antonio. L'Helena està molt deprimida i comença a trobar-se malament. El Xavier cada dia està més marginat pel rumor que circula sobre la seva malaltia.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 178"
El Bernat segueix insistint amb la Rosa i el seu enamorament. La Júlia confessa que el seu pare és un assassí. L'Andreu se separa de la Victòria. Tot i que l'anunci de la Mercè és un èxit, el Manel no està content.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 177"
La Victòria i l'Andreu es barallen. La Júlia ajuda el Ferran i la Kati. La Júlia i el Guillem es reconcilien. L'Helena es baralla amb el Boix. El Miquel demana ajuda al Martí. La Rosa explica que el Xavier no té la sida.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 176"
La Júlia s'assabenta qu el seu pare és una assassí. La Miralles comunica a l'Andreu les dificultats que hi ha per recuperar els diners. La Victòria ho descobreix tot. L'Helena descobreix les inclinacions del seu marit cap a la Júlia.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 175"
El Barrios vol eliminar el testimoni de l'assassinat, que coneix mitjançant la Júlia. La Charo diu adéu al Quim. L'Anna i el Jaume tornen a viure junts. La Cristina coneix el testament del Balcells. Mentre el Barrios amenaça el Ferran, apareix la Júlia.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 174"
El David recrimina al Marc que descuidi el negoci. El Marc s'inventa un viatge a Tòquio. La Rosa està disposada a acceptar que el seu germà tingui la sida. La Mercè està molt contenta de l'anunci, però el Manel està empipat. La Charo ha d'anar a cuidar la seva mare. El Boix visita l'Andreu, que està malalt.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 173"
L'Anna s'instal·la a casa dels seus pares. El Marc no accepta la fugida de l'Anna. La Júlia marxa uns dies de casa de l'Helena per culpa del seu pare. L'Antoni diu a la Rosa que el Xavier té la sida. La Júlia i el Guillem discuteixen. La Kati explica a la Júlia que ella ha vist els assassins de l'Esther.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 172"
L'Anna no va a dormir a casa del Marc. L'Andreu visita el Jaume i la Cristina per saber què ha passat amb els seus diners. La Mercè diu a l'Helena que el Xavier té la sida. L'Helena discuteix amb la Júlia per culpa del Guillem. L'Anna avisa el Quim perquè el Ferran no vagi a sopar, peò el Quim no el troba.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 171"
Es fa l'enterrament de l'Eudald Balcells. L'Andreu està preocupat pels seus 25 milions. La Júlia presenta el seu pare al Guillem. El Ferran fa les paus amb el Marc. L'Anna i el Jaume cada dia estan més junts.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 170"
L'Eudald vol que el Jaume entri a treballar a l'ajuntament. La tieta Victòria aprova l'examen de conduir i l'Andreu li regala un cotxe. La relació entre el Marc i l'Anna és cada vegada més distant. El Balcells i la Cristina es troben a soles a casa del Jaume i, allà, en Balcells es troba malament. L'Anna anuncia a tothom al supermercat que l'Eudald Balcells ha mort.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 169"
El Marc i el Jaume es barallen per l'Anna. El bernat proposa a la Rosa que l'acompanyi a Amposta i l'Antonio accedeix. El Marc troba i es queda les claus de casa del Jaume. La Cristina diu a l'Helena que el Xavier te la sida. La Júlia vol presentar el Guillem al seu pare. La Kati accepta anar a dormir a casa del Ferran.
30/09/2010 - "Poblenou - Cap. 168"
El Dr. Boix i la Júlia tornen del viatge a Boston. L'Anna segueix refusant el Marc, aquest troba les claus de casa del Jaume. El Martí i la Clàudia estan preocupats per l'engarjolament del Miquel. El Jaume i l'Anna estan cada vegada més pròxims. El Marc arriba a casa del Jaume i l'amenaça de mort si li pren l''Anna.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >