Close

Passat particular

Tatiana Sisquella acompanya diversos personatges, famosos i anònims, en un viatge de recerca pels seus passats.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Biografía
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/passatparticular/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

18/10/2011 - "El mercat"
Núria Feliu vol saber com s'ho va fer la seva besàvia, fa més de cent anys, per muntar una parada al mercat de Sants. Vol confirmar, amb proves documentals, que l'origen de la nissaga comercial no és només una llegenda familiar. Àngel Giménez és un gitano de Vilanova, amb una llarga tradició de comerç al mercat. Ara viatja per les terres de Lleida a la recerca de testimonis del pas dels seus avantpassats per les antigues fires de bestiar del Pirineu.
11/10/2011 - "L'escola"
Teresa Gimpera fa memòria d'un antic viatge a França, tot just acabada la Guerra Civil. Ella anava amb la seva mare, una mestra republicana, que es va fer càrrec d'un centenar de nens camí de l'exili. I Adrià Homs, descendent de Ferrer i Guàrdia, només sap que el seu rebesavi era un pedagog revolucionari que va morir per les seves idees. Ara, cent anys després, intenta trencar el silenci familiar per saber com es va viure aquesta història dins de casa.
04/10/2011 - "L'hospital"
Montserrat Tura recorre el seu passat familiar a Mollet del Vallès i intenta descobrir què va passar amb la seva àvia fa gairebé un segle. Jordi Garreta és adoptat i s'estima molt la seva família. Però, des que va ser pare, necessita saber qui és la seva mare biològica i com van ser els seus primers mesos de vida a la Maternitat.
27/09/2011 - "La fàbrica"
El publicista Lluís Bassat fa un llarg viatge cap als seus orígens. Anem fins a Turquia per descobrir si encara queda algun rastre del pas dels seus avis per Istanbul, fa més de cent anys. Josep Padró reviu la seva història familiar al voltant d'una gran fàbrica tèxtil: la vida a l'interior de la colònia Güell on, durant cent anys, tot ha funcionat a toc de sirena.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >