Close

Les sisters

La Marine i la Wendy són germanes. La primera té set anys i la segona tretze. La Marine vol arrossegar a la seva germana en les seves fantasies però la Wendy només vol ser una adolescent normal.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/les-sisters/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

06/01/2019 - "Amor galàctic"
La Marine està mirant una pel·lícula de ciència-ficció i es convenç que el Maxence és un extraterrestre disfressat d'humà que ha vingut a la Terra a segrestar la seva germana Wendy per emportar-se-la al seu planeta. Farà tot el possible per salvar-la i fer fora el terrible extraterrestre, sense adonar-se que es tracta del pobre Maxence disfressat.
06/01/2019 - "La vida secreta dels preadolescents"
La Wendy vol passar una nit tranquil·la amb el Maxence sense els pares, però la Marine convida les seves amigues Nath i Loulou a dormir a casa. Per treure-se-les de sobre, la Wendy s'inventa una història per fer-los por: el Flop, el nan del jardí de la veïna, és un monstre diabòlic...
06/01/2019 - "Les coses grans - capítol 19"
El pare està malalt. La mare ha d'anar a treballar i encomana a les germanes que li donin el medicament perquè li baixi la febre. Però la Marine i la Wendy ho aprofiten per jugar i s'obliden del seu pare que, afectat pel deliri que li provoca la febre, llença el medicament a la pica. Les germanes li preparen un remei casolà que multiplica els efectes al·lucinògens de la febre.
06/01/2019 - "L'any simpàtic"
La mare de la Wendy i la Marine decideix agafar-se un any sabàtic. Al principi les germanes estan encantades, però la mare s'acaba fent molt pesada. Com la poden convèncer perquè torni a treballar? Resposta de les germanes: fent-li la vida impossible de totes les maneres imaginables.
30/12/2018 - "Un desastre de germanes"
A la mare li ha tocat un cap de setmana per dues persones, però el pare ha de treballar i no pot acompanyar-la. Qui anirà amb ella, la Wendy o la Marine? Les dues germanes fan tot el possible per guanyar-se la seva mare i demostrar-li quina és la més simpàtica. Les coses, però, no surten tal com esperaven...

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >