Close

La roca dels Frarets

L'Oona és una petita fraret que viu a la roca dels Frarets amb el seu germà, Baba, els seus pares i els seus amics (un conill, una foca, una musaranya, un cranc i una família de mussols). Cada dia viuen una aventura diferent a l'illa i aprenen a estimar i respectar la natura.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/roca-frarets/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

16/06/2019 - "El valent Molsi"
L'Oona, jugant a la platja, es queda enredada en una xarxa de pesca que ha portat el mar. Com que entre el Molsi i el Bernie no la poden alliberar, la petita musaranya, passant moltes peripècies, anirà a buscar els pares frarets perquè els ajudin.
16/06/2019 - "Una closca especial"
El Baba no està bo i s'ha de quedar al cau a dormir. Perquè s'animi, l'Oona li promet que li portarà una closca brillant molt especial. Amb l'ajuda de la Fina i el Bernie, la fraret trobarà unes closques molt boniques. Tan boniques, que cridaran l'atenció de les gavines...
16/06/2019 - "Corredisses amb un xai"
L'Oona i el Baba troben un xai perdut i decideixen acompanyar-lo fins al prat perquè es retrobi amb la seva mare. Però el xai no para de jugar i de córrer i, al final, torna al punt d'on han sortit. L'Oona ja no sap què fer per portar-lo amb la seva mare.
15/06/2019 - "Un visitant estiuenc"
L'Oona fa una amigueta nova: la Chloe, un xatrac àrtic, els campions dels ocells viatgers. La Chloe està de pas a la roca dels Frarets i l'Oona la porta a veure l'illa i a conèixer tots els seus amics. S'ho passaran tan bé juntes que l'hora del comiat serà difícil.
15/06/2019 - "Dia de calor"
El Baba està jugant amb una bola de pèl de la Flynne. L'Oona, pensant que la guineu s'enfadarà, diu que l'hi han d'anar a tornar. Però quan arriben al seu cau veuen que hi ha pèl escampat pertot arreu. Amoïnats, decideixen buscar la Flynne a veure si està bé.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >