Close

La rentadora

Programa que explica l'evolució de la societat espanyola a través de la publicitat.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Televisión
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/la-rentadora/fitxa-programa/ultims-programes/213244159/

Episodios disponibles para ver online

07/03/2011 - "No són mitges... són senceres!"
Començarem parlant de com s'ho feien els publicitaris fa 50 anys per anunciar sostenidors sense ensenyar-los, i continuarem repassant espots de mitges, ulleres, rellotges, calçotets... I els texans? Algú recorda com i quan van arribar?... Nosaltres sí! Un capítol dedicat a la roba i els complements de vestir. Alguns espots d'aquest capítol: La hora F, Levi's, Abanderado, Medias Mimi; Marie Claire, Enkalon, Lois, Rebé Bartan...
07/03/2011 - "És tan fàcil connectar"
Des de la perspectiva actual costa imaginar-se com de feixuga podia ser la vida quotidiana sense els electrodomèstics. Des de la ràdio al televisor i des de l'estufa al frigorífic, el capítol passa revista a l'evolució d'aquests aparells màgics que han fet canviar la vida a tanta gent. Alguns espots d'aquest capítol: Pilas Tudor; Sanyo, Sony; Butano, Corberó, Agni; Super Ser...
14/02/2011 - "Menjar i beure"
El tercer capítol parla de menjar i de begudes. Recuperarem alguns espots mítics i parlarem de berenars, d'àpats familiars, de la irrupció dels congelats, de la gasosa i de la Coca-cola.
07/02/2011 - "El cotxe"
El segon capítol se centra, fonamentalment, en l'automòbil, i en el canvi de percepció que es detecta en la societat, que, de considerar-lo una eina de llibertat, ha passat a convertir-lo en referent d'estatus.
07/02/2011 - "Cap. 1: Les coses de la llar"
Les coses de la llar ens parla, sobretot, dels electrodomèstics, aquelles "màquines màgiques" que van contribuir a canviar la situació de les mestresses de casa i els hàbits alimentaris i culturals del país.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >