Close

La cuina dels titelles

Un programa de cuina fet amb titelles, adreçat als nens. Una col·laboració entre L'Estaquirot teatre i TV3.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Divulgación
Tema: Cocina
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/la-cuina-dels-titelles/fitxa-programa/ultims-programes/14815/

Episodios disponibles para ver online

21/07/2008 - "EL DRAC"
El Drac ens ensenya a fer broquetes de carn amb verdura. L'Ajudant queda admirat de les aventures que ha viscut el Drac, i vol ser cavaller. El Drac li diu que per ser un cavaller s'han de passar moltes proves. Es va imaginant diferents aventures com ara que lluita amb els rentaplats com si fossin monstres marins i pensa que els fogoners són follets endimoniats. L' Aconseguidor haurà d'anar a la carnisseria, plena de gent, a buscar la carn que no tenen a la cuina per poder fer les broquetes.
14/07/2008 - "EL PETIT POLZET"
El Petit Polzet porta la recepta de pasta amb bolets. El Polzet és molt menut, sempre té por de perdre's, i és per això que va tirant molletes o pedretes per poder trobar el camí de tornada, fins i tot per anar de la cuina al rebost. L'Aconseguidor haurà d'anar a buscar bolets. La feina és difícil, primer va a buscar-ne en un parc, després, al bosc. Li diuen que no és temporada i que per collir bolets s'hi ha d'entendre perquè pot ser perillós.
16/06/2008 - "La Rínxols d'or"
La Rínxols és una nena molt curiosa i una mica sapastre, i, davant la desesperació de l'Ajudant, tot ho remena, tot li cau i tot es trenca. La seva tafaneria fa que tingui un bon ensurt quan va a tafanejar l'amari dels dolços. Hauran de demanar l'ajuda de l'Aconseguidor per anar a buscar un meló al mercat.
02/06/2008 - "Pinotxo"
El Pinotxo ens ensenya a fer una recepta del seu país, la pizza. L'Ajudant està admirat en veure que el Pinotxo és de fusta i es belluga amb fils. Mentre es fa la recepta, el Pinotxo explica moltes coses que fa al seu país, però aviat s'adonaran que no totes són veritat quan descobreixen que al Pinotxo li creix al nas quan diu mentides.
19/05/2008 - "Alí Babà"
L'Alí Baba ens ensenya a fer una recepta del seu país, tabule, però com que a la cuina no tenen bulgur, han d'avisar l'Aconseguidor perquè en busqui. Aquest despistat va a buscar bulgur per diferents botigues ètniques. De mica en mica es va veient que a la cuina van desapareixent coses i descobrim que els 40 lladres han seguit l'Alí, i li buiden sigil·losament totes les caixes del rebost.
28/04/2008 - "LA CAPUTXETA"
La Caputxeta ens ensenya a fer un pastís de xocolata com el que li va portar a la seva àvia. Però la Caputxeta no ha vingut sola, el Llop, amagat al rebost de la cuina, s'encarregarà d'enredar l'Ajudant i, cada vegada que l'envia a buscar un ingredient, el farà anar per un camí equivocat. A l'hora de guarnir el pastís hi ha un conflicte entre la Caputxeta i l'Ajudant sobre com s'ha de fer. El Cuiner hi troba la solució. Frega la tetera màgica perquè en surti el Geni, el millor cuiner del món, i els doni un consell: a la cuina s'ha de tenir imaginació.

Otros programas de divulgación >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >