Close

Jet lag

En la seva sisena temporada, aquesta comèdia de situació retrata, amb un humor a mig camí entre la ironia i la tendresa, la vida quotidiana i el món íntim de cinc amigues.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/jet-lag/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

22/04/2018 - "Qui té por de Totó Tomàs"
La Diana decideix llogar una habitació del seu pis perquè va curta d'euros i agafa el primer llogater que passa: un home jove, que no parla i du una bossa d'esport plena de ganivets. Per la seva banda, l'Esther i l'Andreu ja tenen el seu pis arreglat... o això és el que ells creien. Tots junts viuran una veritable nit de terror.
08/04/2018 - "Maduresa"
La Sílvia té una crisi perquè pren consciència de la seva edat. De cop se sent gran, i això no li agrada gens. Al Mario se li ha espatllat la nevera del bar i no té diners per comprar-ne una de nova. La Mariona i la Diana decideixen aconseguir els diners fent-se... donants d'òvuls. Actors convidats: Teresa Sànchez, Jaume García Arija.
30/08/2012 - "Mentides"
La Mariona rep la visita del seu exnòvio, que està molt content i a punt de casar-se amb una noia catalana. La Mariona li diu que ella també està molt contenta amb el seu nòvio actual... el Mario. Però el Mario no és l'única persona a qui la Mariona involucra en un embolic amb les seves mentides. La Sílvia és víctima d'un enquestador sense escrúpols. Actors convidats: Eduard Farelo, Cati Solivellas, Carles Martínez
25/03/2018 - "Passatger 22"
A l' Esther, la fan supervisora d'hostesses. Aquest canvi li complicarà la vida, especialment amb la Carla i la Sílvia. Un actor famós entra al bar al mateix temps que la Diana aconsella la Mariona a pensar-se les coses dues vegades abans de fer-les. A l'actor li fa gràcia la Mariona.
18/03/2018 - "Diumenge"
La Diana té mal de coll. L'Esther i la Carla intenten fer-li de metges. La cosa es complicarà. A més a més, la Sílvia i la Mariona han decidit tallar la seva relació sentimental. Les conseqüències seran imprevisibles.
11/03/2018 - "T'acompanyo en el sentiment"
La Diana rep una trucada: la seva amiga de l'ànima ha tingut un accident fatal. La Diana, tot i que ho intenta, no recorda de qui li parlen. D'altra banda, el Mario es confessa a l'Andreu sobre els seus sentiments per l'Esther.
04/03/2018 - "Confessions"
La Sílvia, la Mariona, l'Esther, la Carla i també la Diana es preparen per a un sopar. Fa un any que viuen juntes i han decidit celebrar-ho. Com qui no vol la cosa, es comencen a dir les veritats i a confessar els secrets. La nit s'acabarà malament.
04/03/2018 - "Cacaolat"
L' Ester i la Carla fan una aposta. Han d'aconseguir que la Diana tingui una aventura. L'aparició d'un client al bar i l'ajuda d'una vident precipitaran les coses. Al mateix temps, la Sílvia té un somni eròtic amb la Mariona. Més tard és la Mariona qui té un somni eròtic amb la Sílvia. Com s'acabarà, tot això?
04/03/2018 - "Pessigolles a l'estómac"
El Víctor, un amic de l'Esther, apareix per sorpresa. La Carla se n' enamora a l'acte encara que intenti evitar-ho. La Mariona i la Sílvia no surten de l'habitació des de fa tres dies: estan enamorades. Al mateix temps, al bar, la Diana, a la seva manera, substitueix la Mariona.
25/02/2018 - "Bona nit, Mariona"
La Sílvia té un caràcter de mil dimonis. A la feina l'adverteixen: o canvia o a al carrer. L' Esther està molt contenta de tenir la seva germana a casa. La Mariona ha decidit no tornar a Madrid. Les coses, però, no seran fàcils entre elles. La Sílvia ha canviat i sembla una altra persona, però les coses empitjoren més i la despatxen.
25/02/2018 - "Avorriment"
La Diana la conviden a un sopar d'exalumnes. Les altres l'aconsellen per anar a un sopar d'aquest tipus. Mentrestant, la Sílvia i la Carla s'avorreixen i no saben què fer. L'Esther passa una crisi amb l'Andreu. Està farta de tenir un nòvio. Ella vol un amant.
18/02/2018 - "Cangurs"
La Sílvia ha de fer de cangur del fill d'una amiga. Entre totes l'ajuden a fer pràctiques de maternitat amb un nino. D'altra banda, la Carla té diversos amants i ha de prendre una decisió. N'ha d'escollir un. Qui serà l'afortunat?
18/02/2018 - "Conyac"
La Mariona arriba de Madrid per sorpresa, a casa de l'Esther, la seva germana. Ha vingut a comprar-se el vestit pel casament. Mentrestant, l'Esther està molesta perquè el seu ex no li truca per felicitar-li l'aniversari. La Carla té ressaca i ha perdut la memòria. Ahir va sortir, però amb qui? I què va fer? Sort que la Diana, la veïna, les aconsella. Finalment, la Mariona pren una decisió radical.
24/09/2012 - "Destins"
La Mariona s'enamora d'un biòleg... 25 anys més gran que ella. L'Esther està organitzant totes les obres del nou pis que s'ha comprat amb l'Andreu. L'Andreu només s'encarrega de buscar el capçal del llit. La Sílvia té vols durant tota la setmana de Nova York. La Carla els té a Nova Delhi. La Diana té "jet lag", segueix l'horari d'àpats de Nova York i també el de Nova Delhi. Actors convidats: Lluís Marco
06/09/2012 - "Ens casem"
L'Esther fa un ultimàtum a l'Andreu: o es casen, o tallen. La raó? S'ha quedat embarassada. Sembla que tot hagi de ser molt fàcil, però no ho serà gens. La Diana decideix reclamar els diners d'una factura de telèfon que no és seva. Ben aviat es veurà immersa en una aventura impensable.
05/09/2012 - "La roba bruta"
La Sílvia està mantenint una relació amb una dona casada. A l'Esther li fa gràcia un home que coneix a la bugaderia. L'Andreu es penja d'una dona que coneix al bar del Mario. I la Diana i la Mariona es passen tot el dia mirant els programes de televisió d'una plataforma digital. Actors convidats: Rosa Gàmiz
04/09/2012 - "Em fas mal"
La Mariona veu que el sofà, el lloc on ella dorm, ha desaparegut perquè l'Esther ha decidit fer-lo entapissar i ha d'anar a viure amb la Diana. L'Esther veu que la Mariona cada cop s'acosta més a la Diana i s'allunya d'ella, i això li fa mal. A la Carla li fa mal una altra cosa: el peu que s'ha trencat per culpa de la Sílvia. La Sílvia, per compensar, decideix cuidar-se de la Carla mentre estigui de baixa. Però a vegades és pitjor el remei que la malaltia. Amb la col·laboració especial d'Elisenda Ribas
04/09/2012 - "Clausura"
Un director de televisió ha triat el bar del Mario per rodar-hi l'anunci publicitari d'una nova marca de cerveses. Ja està tot preparat, només falta triar la noia que protagonitzarà l'anunci. A cap de les nostres protagonistes els fa gràcia aparèixer per la televisió fins que s'assabenten que el noi de l'anunci serà... el Javier Bardem. A partir d'aquest moment començarà una guerra entre totes per ser la protagonista de l'anunci i poder estar ben a prop del seu ídol. Actors convidats: Francesc Orella i Montse German
18/02/2011 - "Perico Sambeat"
Suposem que han passat més de cinquanta anys. L'Esther i l'Andreu s'han fet okupes? Tenen cinc fills més? O s'han dedicat a la venda de cotxes il·legals? La Mariona i el Mario encara tenen el bar? Han muntat una botiga de calces i sostenidors? O viuen de la Bruna en una casa a Miami Beach? El Toni segueix sent el rei per la peixera? S'ha fet nòvio del Willy? O viu en una font de la plaça Catalunya? La Sílvia aconsegueix tenir més mala llet? Pilota avionetes per a dones a Marbella? O viu retirada cuidant bonsais en silenci a Tarragona? La Carla ha sucumbit al matrimoni amb un músic de la Rambla? S'ha tallat els cabells al zero? O té un harem a l'Aràbia Saudita? La Diana s'ha fet empresària? Viu al mateix pis de la Rambla? O s'ha fet hacker? I el més important: s'acabarà tot? O durarà per sempre?
04/06/2006 - "L'estrella"
La Mariona decideix provar sort com a periodista sensacionalista de TV local, manipula imatges del seu entorn i crea una crisi entre les amigues. L'Andreu té un sopar de feina amb uns japonesos amb possibilitats d'aconseguir un ascens laboral, i l'Esther farà tots els possibles perquè l'aconsegueixi. La Ramona arriba amb una rascadeta de la guarderia i la Sílvia vol descobrir "l'agressor", company de guarderia de la Ramona.
28/05/2006 - "Rivals"
La Sílvia necessita parella per a un concurs de balls de saló i tria l'Andreu. Amb l'ajuda de la Diana intentaran convertir-lo en un Fred Astaire. La Carla i l'Esther decideixen presentar-se a Miss Fly. Qui guanyarà? La Mariona i el Mario no es posen d'acord de com s'han de repartir les propines del bar...
21/05/2006 - "Il·lusions perdudes"
La relació entre la Mariona i el Mario es troba en un moment plàcid... Podríem dir que tot va bé, però... massa bé... Potser caldria sacsejar una mica la vida per no perdre la il·lusió...? D'altra banda, les hostesses de la Fly decideixen ser solidàries i col·laborar amb l'ONG Hostesses en Acció. Què faran? Hores extres sense cobrar? No! Donaran una part del sou? No! Un calendari amb fotografies de les hostesses despullades?
14/05/2006 - "De Cine"
La Sílvia pot marxar de vacances amb la seva filla al Carib, però descobreix que, com a passatgera, té por a volar! L'Esther i la Carla intentaran ajudar-la a superar-ho. El Mario és un addicte a la feina, però ho nega davant la Mariona i s'agafa uns dies de vacances, seran els pitjors de la seva vida! La Diana està enganxada al cine...
07/05/2006 - "Projeccions"
Tots, excepte la Carla, decideixen passar el cap de setmana junts amb les criatures a la muntanya però la seva intenció es veu frustrada per culpa del mal temps, que farà que l'hagin de passar igualment junts però a casa. Les diferents maneres d'educar i les projeccions de cada família sobre els fills farà que el cap de setmana no sigui tan plàcid com havien previst. La Carla es prepara un càsting per a una pel·lícula amb l'ajuda de la Diana.
30/04/2006 - "The End"
La relació entre la Sílvia i la Sofia passa per una greu crisi... El Santi confessa a la Carla que ja se sent preparat per mantenir relacions sexuals. La Carla s'angoixa: Anirà bé? Estaran a l'altura? Les expectatives es compliran?!!! L'Esther vol que l'Andreu parli d'home a home amb el seu fill de sis anys, el Josep Maria, i li expliqui tot el referent al despertar sexual.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >