Close

Figures

Tornen els contes clàssics i les faules d'arreu del món a través d'un univers únic format a partir de figures animades. El mestre de cerimònies és un teixó descarat, llenguallarg i molt divertit que et presenta els personatges, la decoració i els fons com si fossin actors de veritat. Històries per aprendre lliçons de la vida... i molta geometria! Un món ple d'humor, de colors, de màgia i d'animals que parlen pels descosits! Et retrobaràs amb la llebre i la tortuga, la cigala i les formigues, però també coneixeràs animals de contes de l'Índia, de la Xina i d'Aràbia! Els contes clàssics sempre són divertits, però explicats per en Teixó, no tenen preu!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/figures/fitxa-programa/ultims-programes/49136/

Episodios disponibles para ver online

14/03/2010 - "El castor egoista"
Hi havia una vegada un riu a la vora del qual hi vivia un castor que es passava tot el dia atrafegat tallant arbres per construir dics. Cada cop volia fer els dics més grossos, fins que un bon dia es va pensar que tots els troncs del bosc eren per a ell i va deixar tots els seus amics sense lloc per dormir. Què et sembla que van fer els altres animalons?!
13/03/2010 - "Els quatre amics"
Hi havia una vegada quatre amics: l'elefant, la mona, el paó i el conill. Vet aquí que un bon dia van trobar llavors de baies i les van plantar. Al cap d'un temps va créixer un arbust que era massa alt i cap d'ells no arribava al capdamunt per agafar les sucoses baies. Aleshores tots junts van tenir una idea genial. Te la pots imaginar?!
27/02/2010 - "La granota del pou"
Vet aquí una vegada un pou molt profund al fons del qual hi vivia una granota verda. Ella estava convençuda que el seu pou era el lloc més meravellós del món, i era molt feliç! Un bon dia va conèixer una tortuga que la va convidar a anar a un estany preciós, dient-li que allà hi coneixeria més granotes i que hi podria jugar. Vols saber si s'hi va arriscar?
21/02/2010 - "La tortuga creguda"
Vet aquí una vegada un llac preciós a la vora del qual hi vivien una tortuga, una papallona i una marieta. Totes tres es divertien molt, fins que un bon dia a la tortuga li va semblar que el que feien les seves amigues no era important, al costat de la seva manera de ballar. De fet, es va tornar tan presumida que gairebé es queda sola. Vols saber què va passar?!

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >