Close

Enric IV

Dirigida per Jo Baier, aquesta coproducció de TVC aborda la vida d'Enric de Navarra. El jove príncep està cridat a ser, un dia, el rei de França, segons la profecia de Nostradamus. Després d'anys de guerres religioses i intrigues de saló, Enric arriba al tron. El seu igualitarisme religiós, la seva passió per la vida i la seva preferència pels més desvalguts convertiran Enric IV en un monarca excepcional.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/enriciv/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

03/07/2015 - "Enric 4 - capítol 2"
França en el segle XVI. Protestants y catòlics lluiten pel poder en nom de la fe. Al capdavant dels protestants, Enric, rei de Navarra, en contra de París, contra els catòlics, contra la poderosa Caterina de Mèdici, reina de França. Ella li ofereix la mà de la seva filla Margot de Valois com un senyal de reconciliació. El casament acabarà amb la Massacre del dia de Sant Bartomeu. Enric sobreviu a la matança. Però és un pres reclòs al Louvre i es veu obligat per Caterina de Mèdici a acceptar la fe catòlica. A la primera oportunitat, però, fuig. Cinc vegades canvia les seves creences. Va lluitar i va vèncer al seu temps. Vol el benestar dels camperols i rebutja aquells qui no coneixen ni la humanitat ni la consciència. En el seu camí cap al tron, ha madurat fins a convertir-se en un monarca que és un dels primers i vertaders humanistes.
03/07/2015 - "Enric IV - capítol 1"
França en el segle XVI. Protestants i catòlics lluiten pel poder en nom de la fe. Al capdavant dels protestants, Enric, rei de Navarra, en contra de París, contra els catòlics, contra la poderosa Caterina de Mèdici, reina de França. Ella li ofereix la mà de la seva filla Margot de Valois com un senyal de reconciliació. El casament acabarà amb la Massacre del dia de Sant Bartomeu. Enric sobreviu a la matança. Però és un pres reclòs al Louvre i es veu obligat per Caterina de Mèdici a acceptar la fe catòlica. A la primera oportunitat, però, fuig. Cinc vegades canvia les seves creences. Va lluitar i va vèncer al seu temps. Vol el benestar dels camperols i rebutja aquells qui no coneixen ni la humanitat ni la consciència. En el seu camí cap al tron, ha madurat fins a convertir-se en un monarca que és un dels primers i vertaders humanistes.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >